Modern Warfare 2
-
Harmadik Nuke :DDDD Megint TDMen. Wastelandsen kempeltem össze... De ügyesen, mert nem is kempnek indult. A kisebb házikóba mentem be, aztán mivel arra spawnolt minden ellenfél ezért ki kellett jutnom, ki is jutottam, Harrier már megvolt, azt gyorsan el is sütöttem, és hátrafutottam a tankokig. Na ott 1-2 ellenfél elfutott mellettem (Cold Blooded), egyet meg is öltem. Chopperrel 23 killstreakig mentem. Az az utolsó 2 kill... nem mertem elmozdulni onnan, mert gáz lett volna most meghalni, hogy tudom, hogy csak 2 kill kell... általában nem halál nélkül jönnek össze ezek, szal 33/5-nél fene se tudja, hogy most épp hanyadik killem volt egyhuzamban. Egy szép fej felbukkan azt lelövöm, de akkor már tudták hogy hol vagyok. Na már jöttek a tubeok is. Szerencsémre valaki megpróbált rám mászni, na azt középtávról lelőttem Rafficával, gg, Nuke, yeeeeeah. ^^
Vagyis még 7 kell asszem... aztán jöhetnek a komolyabb challangek... Mint M240 FMJ (bugos, szóval 14 golyó kell falon át megölni valakit...) meg a lőj egy teljes tárat ellenfelekbe mellélövés nélkül challangek, az 1000 killstreakek... szóval ilyen időigényes dolgok.