Modern Warfare 2
  • armageddon666
    Én csak azért raktam be, mert haverom most gyűjti az EMPt, és gondoltam ezt kihasználom (ugye EMP alatt nem működik a Stinger).

De úgy komolyabban nem hajtottam rá a Nukera, alapvetően csak játszom, amíg nincs meg az első Killstreak, onnantól ima :D

Egyébként elég komolytalan classal szaladgáltam:
    Vector + FMJ
    Akimbo G18
    Marathon Pro
    Lightweight Pro
    Ninja Pro
    Semtex + Stun
    Teljesen meglepődtem, hogy ezzel szedtem össze. Mikor Harrier megjelent, elbújtam egy eldugott helyre, ahol Dominationön nem nagyon szoktak járni az emberek, mert minek. Harrier összeszedte a Choppert is, amivel daráltam egy sort, sajnos nem eleget, és a számlálást is elfelejtettem... Volt 1 töltényem Vectorban, és 1,5 tár G18ban. CQB G18 legyőzhetetlen, és pont elég volt összeszedni egy UMPt. Akkor elkezdtem pálya szélén menni. Persze mivel nem vettem részt aktívan a foglalásban, vesztésre álltunk. Kérdem én, hogy áll az EMP, aszondja megvan, van-e már Killstreakem? Mondom már nincs, de Nuke majdnem megvan, EMP jól jönne. Mennyi kell? 1-2... Jön az EMP, mint kiderült az az 1-2 volt vagy 4-5... DE SIKERÜLT! Na azonnal be is nyomtam. Nem tudtam mennyi az állás, nem tudtam hol van ellenfél, de Nuke az jött!

:))