24218
Modern Warfare 2
  • armageddon666
    18?
  • koocos
    Az szép:) Szombaton lesz egy hete hogy játszok, azóta a 18as killstreak meglett 2x, favelán és wastelandsen :)
  • böröczk
    hc mosh pitben, aha, dobhat oylat : P
  • armageddon666
    HC Demolition? O.o olyan is van? :D
  • böröczk
    jaa, én hc demolition-ön : D scar (fmj), sleight hand pro, ninja pro, cold blooded... de ez mondjuk kb az összes fegyó klassznál így van, mert csak hácén játszunk....
    voltak már ilyen "kamu" statjaim, de nuke az még egyszer se... lehet, berakom, hátha..a tegnapi előtt 30-as volt a sztrikem, azóta nem néztem, szóval már lehetett volna nuke, de asszem akkor még ánlokolva se volt : D
  • armageddon666
    Hát akinek ilyen mindennapos :C
  • AkAfinucsi
    Én tegnap úgy kedvemre nuke-oltam egyet favelán :DDDDDDD
  • lolSL
    büszke lehetsz a feketevonatra
  • armageddon666
    Én csak azért raktam be, mert haverom most gyűjti az EMPt, és gondoltam ezt kihasználom (ugye EMP alatt nem működik a Stinger).

De úgy komolyabban nem hajtottam rá a Nukera, alapvetően csak játszom, amíg nincs meg az első Killstreak, onnantól ima :D

Egyébként elég komolytalan classal szaladgáltam:
    Vector + FMJ
    Akimbo G18
    Marathon Pro
    Lightweight Pro
    Ninja Pro
    Semtex + Stun
    Teljesen meglepődtem, hogy ezzel szedtem össze. Mikor Harrier megjelent, elbújtam egy eldugott helyre, ahol Dominationön nem nagyon szoktak járni az emberek, mert minek. Harrier összeszedte a Choppert is, amivel daráltam egy sort, sajnos nem eleget, és a számlálást is elfelejtettem... Volt 1 töltényem Vectorban, és 1,5 tár G18ban. CQB G18 legyőzhetetlen, és pont elég volt összeszedni egy UMPt. Akkor elkezdtem pálya szélén menni. Persze mivel nem vettem részt aktívan a foglalásban, vesztésre álltunk. Kérdem én, hogy áll az EMP, aszondja megvan, van-e már Killstreakem? Mondom már nincs, de Nuke majdnem megvan, EMP jól jönne. Mennyi kell? 1-2... Jön az EMP, mint kiderült az az 1-2 volt vagy 4-5... DE SIKERÜLT! Na azonnal be is nyomtam. Nem tudtam mennyi az állás, nem tudtam hol van ellenfél, de Nuke az jött!

:))
  • böröczk
    nekem meg tegnap a legjobb k-d arány Underpasson, 76-14 körül, vúúú, de nuke nem volt berakva : / sose számítok rá : D
  • armageddon666
    First Nuke
    Domination
    Derail
  • soo277
    Akinek kell logó,csinálok!!
  • armageddon666
    Szünet idején azt vettem észre, hogy jobbak a pingek, meg több a magyar.
  • Antal99
    gömbgiliszta :

"amúgy azt vettem észre, hogy vége a csíter és lagmentes időknek...

vagy csak a karácsony szünet miatt tértek vissza mw2-zni, vagy lecsengett a BO sikere?

mindenesetre a hétvége siralmas volt..."

ÉN IS PONT ÍGY LÁTOM,pedig már olyan jó volt(megunták a BO-t)

• koocos
    én karácsony óta játszok, lagg nincs, általában én vagyok a host, és feltűnően csalóval sem találkoztam, csak egyszer...lehet hogy többen is aimbotoltak, vagy whztak, de nem lehetett észre venni sem killcam, sem stat alapján:)
  • armageddon666
    Na EMP lazán összejött :D

Akkor még hátra van:

Barret, M21, Vector, Uzi, Mp5 FMJ

80 mérföld Lightweight Pro 6hoz
    SitRep Pro felejtős a 750nel jelenleg, de örülnék ha legalább a Perk meglenne :D Szóval ahhoz is kell még egy pár...

Blast Shieldhez kapcsolódó challange
    Red Carpet
    Nuke challangek
    Mach 5
    Surgical
    Dictator

No meg a hívj be 1000 UAVt/Repülőt/Helikoptert/Carepackaget...

Ja meg persze a Prestige challangek :D
  • armageddon666
    pfff 22 killstreak...
    még 1 EMP kell aztán megyek Nukera. Ami van egy érzésem hogy úgysem lesz meg :((
  • gömbgiliszta
    így már minden világos...

amúgy azt vettem észre, hogy vége a csíter és lagmentes időknek...

vagy csak a karácsony szünet miatt tértek vissza mw2-zni, vagy lecsengett a BO sikere?

mindenesetre a hétvége siralmas volt...
  • armageddon666
    Adott 3 challange, amikhez adott fegyvertípusból a teljes tárat ki kell üríteni, úgy hogy minden töltény találjon. Embert. Nem pave lowt, nem riot shieldet, nem falat, emberi húst, és még élőt.

Ezt a legkönnyebb Assault Riflenél a Surgicalhoz a FALlal lehet megtenni. Ezzel 20-t kell csak lőni és pontos. Hardcoreban ugye lehet bújkálni, tehát ott célszerű. Ugye FAL 1 hitből öl HCn. Vagyis ez 20 killt jelent. Killstreakek nélkül. Nukehoz 25 kell.

A Dictatornál pedig AUGgal célszerű eljátszani ezt. Ott 42 töltény van.

tl;dr - KIBASZOTT NEHÉZ EZ A HÁROM CHALLANGE
  • gömbgiliszta
    tehát az előbb armageddon666-nak akartam válaszolni, nem frank-nak...
  • gömbgiliszta
    ezt a hozzászólást csak én nem értem?

" Surgical, Mach 5, Dictator

meg kéne csinálni csak macera...

Surgical eszmefuttatás:
    20 töltény SCAR-H és FAL. FAL félautomata, könnyű kontrollálni. Nem szabad meghalni, nem kell Marathon, jó a Bling is campelni. HCben jobb campelni, mert nincs killcam hogy megtaláljanak. Bling, akkor Silencer mellé mehet egy sight, legyen mondjuk Holo sight, mert az növeli a minimum dmgt. Másik két perk persze Cold Blooded és Ninja.
    Innentől már csak ki kell üríteni egy tárat mellélövés és halál és tárazás nélkül. Könnyű mi?
    20 töltény. Hardcoreban 1 hit kill. Az 20 kill, killstreak nélkül. Nukehoz 25 kell.

FUUUUUUUUU!!!!

Problem, players? trollface.jpg

És akkor jöhet a Dictator =D "
  • armageddon666
    FFAban eljutottam 20as streakig... Nuke be volt rakva, de jelenleg még reménytelennek tűnik. TDMben a 7-t nehéz összeszednem :\

Úgyhogy Nuke helyett EMPt raktam be. Az már összejött ^^ épphogy, de összejött...
  • armageddon666
    Surgical, Mach 5, Dictator

meg kéne csinálni csak macera...

Surgical eszmefuttatás:
    20 töltény SCAR-H és FAL. FAL félautomata, könnyű kontrollálni. Nem szabad meghalni, nem kell Marathon, jó a Bling is campelni. HCben jobb campelni, mert nincs killcam hogy megtaláljanak. Bling, akkor Silencer mellé mehet egy sight, legyen mondjuk Holo sight, mert az növeli a minimum dmgt. Másik két perk persze Cold Blooded és Ninja.
    Innentől már csak ki kell üríteni egy tárat mellélövés és halál és tárazás nélkül. Könnyű mi?
    20 töltény. Hardcoreban 1 hit kill. Az 20 kill, killstreak nélkül. Nukehoz 25 kell.

FUUUUUUUUU!!!!

Problem, players? trollface.jpg

És akkor jöhet a Dictator =D
  • Frank99
    nem megy, figyeli az IP-t.
  • gallhun
    Sziasztok. A kérdésem a köv. Adva van 1 UPC net, amit egy switch oszt ketté. Steamben felvettük egymást friendnek. Utána próbáltuk meghívni egymást játékra, de csak egy mapot bírtunk lejátszani. Utána már csak "unable connect to host" volt. Tudtok valami megoldást? Ha volt már akkor bocs.
  • koocos
    M4A1 n00b
  • csabicsabi
    Ha NOD32 vírusirtód van akkor elég a tűzfalnál beállítani a Tanuló módot.Elindítod a játékot és utána vissza is lehet állítani Autómatikus üzemmódra.Nálam így működött.
  • AkAfinucsi
    Nekem volt ilyen én gépet újraraktam és jó lett.
  • csabicsabi
    Milyen vírusirtód van?
  • kBagyula #22375
    Jah, belétek is!
  • GrenShadow
    _Mindenkinek Boldog Karácsonyt_ :D
  • newszepiking
    boldog karácsonyt mindannyiótoknak.
  • thestcal
    Kikapcsoltam. Az egész vírusírtót kilőttem. Már nem is tudom hány órát át googleztam vele, semmire nem jutottam, ezért bátorkodtam itt megkérdezni, hátha valaki hasonló cipőben járt és meg tudta oldani!
  • lolSL
    tűzfal off
  • thestcal
    Sziasztok!
    Szeretném a segítségét kérni annak aki ért az ilyen "portos-UDPs-IPs" akármikhez. Nemrég kezdtem el a HOSTot a modern warfare 2-ben, aminél elengedhetetlen a NAT TYPE: OPEN. Ez nekem egyik pillanatról a másikra "STRICT"-re váltott és így már nem tudnak hozzám csatlakozni. Az a furcsa, hogy nem lett megváltoztatva semmi. Nincs router, csak egy ADSL modem (DSL-360R). Hogyan tudnám ezt ismét OPEN-ra tenni? Megoldhatja az, ha újra teszem az egész gépet? Mert már abba is belemennék ha biztosan segít.
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • armageddon666
    Nem feltétlen, van mikor olyan trágya, hogy még a hostnak sem maxos :D:D:D de amúgy finomítani kell a pingbart és akinek a legjobb jó eséllyel az.
  • AkAfinucsi
    onnan tudják h ránéznek a ping bar-ra és akinek maxos az a host
  • Cris99
    Megértelek, de azért annyira ne higgy a VAC-nak se!
    Így akkor teljesen fölösleges tépnem a számat!
  • newszepiking
    honnan a túróból tudod hogy Te vagy a host?
    mert én nem jövök rá, pedig amikor szar a host, akkor mindenki egyöntetűen beazonosítva üvölt a hostolóval, hogy menjen már.
    én meg nézek.
  • böröczk
    Az aimjani idegesítőbb, meg amikor hiába lövöm, nem sebződik, vagy HC-n annyi golyót kell beleeresztenem, mint sima játékmódban, a legpontosabb fegyóval.
    egyszer HCSD-n volt velünk egy könnyen kiszúrható véhás, már csak azért is, mert legtöbbször ő maradt utoljára, 1-0-ás k/d aránnyal általában, legyakta az egész ellent úgy, hogy körbe rohangálta a pályát (Afghan), és legtöbbször a barlangon kereszült nézett, vagy a bunkert figyelte... így könnyen lebuktatható, állandóan a falat nézik, nem a sarkokat, vagy ahonnan kijöhet az ellen..