Modern Warfare 2
-
Jee, nagyon durva statokat produkáltam ma :D Domination. ilyen 50-5 vagy hasonló volt, persze nyertünk is bőven, foglaltam rendesen :)
AK47 FMJ
Akimbo Raffica
Marathon Stopping Power Last Stand (Utóbbit húzom éppen, hogy meglegyen az embléma)
Meglett volna a Nuke, ha nem Stealth Bombert teszek be :D Harrier, Stealth Bomber, AC130 volt most. Na mind1.
Másik érdekesség: Flawless Challange. Eddig sose jött össze mikor megpróbáltam szerezni. Utolsó másodpercben mindig jött egy tube, egy semtex, egy késelő, esetleg 2 normális ember akik csak simán többen vannak mint ahány töltényem maradt. A nap folyamán volt 2 meccsem is halál nélkül, The Show accoladet meg is kapom, Flawless: sehol... MIFASZ VAN?! Aztán harmadszorra is összejött, akkor már megkaptam :) parádés volt egyébként, Derailen bekempeltem a házba fentebbi classommal. AK gyorsan kiürült, már rafficában is kevés volt, de pörgött a foglalás, jók voltunk, erre odajön zajongani haverom :D mondom bazmeg, átszaladtam A-ra, mert nincs ott senki, mondom kihúzom azt a fél percet ott a házban. Mit hallok? Loosing A... hú bazz meg kéne ölni az ellent, kinézek, hát nem meglő? De ott volt a Last Stand és valami kemény dobozok mögé rogytam be. Már alig lehetett látni olyan vörös volt a képernyő, és pont meglett a 200 pont (Domination még mindig) :DDD fuck yeah!