24218
Modern Warfare 2
-
Sforzan #22324 Nálam kialakult, hogy a második gl okozta halálnál már megnézem az elkövető perkjeit a killcam-ben. Ha one man army, vagy scavenger van neki beállítva előszedem a "köcsög"-ként aposztrofált class-omat (scar+gl, valamilyen luncher, semtex v. frag, scavenger + danger close + commando) és megkísérlem szembesíteni a delikvenst azzal, hogy mit is művel:) Persze nem ritkán megkapom tőle, hogy gl (na mi? TÁDÁÁÁÁM) noob. -
de oké ,regelek 1 steamet és hogyantovább? -
én tegnap megkaptam a noobtuber címet egyik játékostól:D pedig csak 1x lőttem le vele, igaz az szép volt:) -
csak Steamen keresztül lehet játszani vele -
Hi all!
Van nálam 1 cod6 még nincs regelve steamen, simán fellett telepitve és singlet nyomták vele,mi kell ahhoz hogy tudjak multizni vele? hogykell felrakni steamre? vki plz segísen. előre is kösz. -
én egyetlen esetben tudok csak iszonyatosan berágni a noob-ozáson.
pl. ami tegnap volt: összefutottunk egy sarkon, 1v1-ben. mellélőttünk egymásnak, forgolódtunk, mellékéseltünk, rohangáltunk egymás körül kifogyott tárral, amit akarsz, aztán végre lekéseltem. az egész tartott mondjuk 10 mp-ig. ilyenkor számomra egyetlen út van, ha nyertem, ha vesztettem, az pedig egy cinkos összevigyorgás, hogy basszus, mit pörögtünk már. és mikor akarom beírni a szmájlit, látom hogy beírja: "noob". csak úgy.
óh hogy rohadnál szét. ritkán írok játék közben, azt sem tudtam magyar-e, angolul meg úgysem tudtam volna beírni, hogy "ami jó lett volna benned, te szerencsétlen, az lefolyt apád combján".
úgyhogy hagytam is a francba.
mindenesetre dühítő, nem kicsit. -
: DDD
ezektől már én is besírok, múltkor beíratm az ellenre az összes eddig hallott nabifajtát.
nekem amúgy eddig a flash noob és társaik viszik a pálmát, rám mondjuk még egyiket se nagyon mondták, tegnap egy csökkent szintű honfitársunk a gl nabizásomra visszavágott egy kemper núbbal, de szerintem azt se tudta, hol, mit csinálok, mert kempelni azt egy egyszer nem kempeltem : D
de komolyan néha má epilepsziát kapok a röpködő glektől meg gránátoktól, mint valami tüzijáték, tegnap afghanon is ami volt öccséém
SZILVESZTER -
Télleg mekkora noob vagy ,hogy hagyod hogy az ellenfél killstreakje beownoljon :D -
"szedtem le az UAV és Counter UAV-ket az égről. Kb. az 5-6. után jött, hogy stinger noob:)"
csodálkozol?
azokat pisztollyal kell bazzeeeg. még jó hogy noob vagy.:) -
Sforzan #22315 Picsbe... Most már vágom miért szoktam olyan üzeneteket kapni hogy FAMAS noob. A legjobb mégis az volt, mikor folyamatosan szedtem le az UAV és Counter UAV-ket az égről. Kb. az 5-6. után jött, hogy stinger noob:) -
Én azt bírom amikor "hardscopeval" lelövöm és noob vagyok...és beírják h az igazi mesterlövész is qs os x D -
vigyázz barátom, ha megállsz újratölteni, kemper barom vagy, ha sprintelsz 10 métert, akkor rusholó állat.
sniperezni quickscope-al kell, mert az természetes, ha lopakodsz, az gáz, és általában ésszel játszani az iszonyat lúzerség, mert hogy akkor is kemper vagy.
úgyhogy nedicsekeggyé, vazze. halloooood?
-
carepackage, emergency airdrop, ilyesmi... -
Sforzan #22311 A nyugati oldalon levő hídon levő spawn pontról indultunk, mire a közelükbe jutottunk csak én voltam életben, mert a követség falának másik oldalán osontam. Kb. 20-30 másodperc alatt történt az egész, még újra tölteni sem volt időm. Ha ez neked kemperkedés...
Semmi dicsekvés nem volt benne, a lényeg inkább a tény, hogy egyszer csak törlődtek a killstreak slotok, és kíváncsi lettem volna volt-e már hasonló tapasztalat. -
Puhos #22310 "Tegnap volt egy csúnya aprításom az Invasion mapon. Az észak-keleti sarokban levő ház (a füves placcnál) ablakán keresztül szedtem le 3 kempert, aztán meg egymás után 7 betóduló másikat."
Grat szép kemperkedést hajtottál végre én ezzel annyira nem dicsekednék! -
madmanic #22309 viccelsz.. egymás után ugyanaz az ember hogyan hív chopper gunnert??
2 perc game után?? elrepül az egyik máris úton a másik.. -
skillesekkel futsz össze és összehozzák a killstreaket.
egyébként itt jegyezném meg: ment a sírás, hogy sok szar killstreak, miért nem lehet kivenni. Csináltak egy Barebones módot. Tegnap csúcsidőben megnéztem: 60-an játszottak rajta... -
madmanic #22307 helyesbítek: MIDEN pályán chopper gunnerek pawe low k ac 130 ak a levegőben..
verjem az anyjába aki kitalálta hogy ne legyenek szerverek.. -
hmm... lehet más is kell a backuphoz, én config utilityvel csinálom. igazából ehhez lehet, hogy elég ha a cfgt másolod vissza, mert anno volt valami trükk hogy ilyen számos kiírású legyen a ping kijelző, csak aztán eltűnt a süllyesztőben. -
visszamásoltam a " /steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players " mappából a legutóbbi mentésemet, 5.pr,lvl.21, de maradtam lvl49-es, viszont a pinges dolog elmúlt...
érdekes -
Elvileg nem, de valószínűleg elmúlni sem fog, úgyhogy ha zavar, akkor inkább még most töltsd vissza a backupot. -
bakker.
most voltam egy hekkelt hoston, ilyen sniper-es fasság volt, és azóta kiírja, hogy mennyi a ping számmal.
ez mitől van?
lehet belőle bajom? -
HC HQt tegnap próbáltam ki először és utoljára :D Najó nem, majd még fogom... csak bedobott Rustra... hát konstans tube meg légitámogatás... furcsamód míg HC TDMben van delay a respawnig, sima HQban van delay a respawnig, egy megfordul. sima TDMben instant, ahogy HC HQban is. Vagy hackelt hostra kerültem...
(egyébként azt nem írtam be mikor 4 óra játékot vesztettem hackelt host miatt... de aztán 1,5 óra alatt behoztam, még jól is jártam ha a statokat nézzük :D) -
madmanic #22301 HC HQ.. most egyetlen pályán egymás után hívta a srác a heliket..
a másik meg a rarriereket, volt hogy 2 enemy harrier volt fent..
ez hack lesz sajnos... -
nekem a hétvégén, szombat-vasárnap, kb. 5 ac jött care-package-ből, máskor meg egy hónapban 2db... -
milyen játékmódot játszol? -
madmanic #22298 csak én érzem úgy, hogy kicsit megszaporodtak a chopper gunnerek meg az ac130 ak? Majdnem minden pályán tele az ég helikkel meg repcsikkel...
fura.. -
Sforzan #22297 Tegnap volt egy csúnya aprításom az Invasion mapon. Az észak-keleti sarokban levő ház (a füves placcnál) ablakán keresztül szedtem le 3 kempert, aztán meg egymás után 7 betóduló másikat. Így is jó volt, de még jobb lett volna, ha nem ürül ki rejtélyes módon mindhárom killstreak slotom. Következő meccs előtt vissza be tudtam állítani, de ez akkor is furcsa volt.
Volt valakinek már hasonló, tudja valaki mi lehetett az oka? -
steam cloudot kapcsold ki, és utána töröld le a cfg-d -
Igazi epikus kaland lehetett :D
Mikor ilyeneket olvasok arra gondolok hogy megint kéne ezzel a játékkal játszani. :D -
Mindent letöröltem..még a players main stb mappát is amit törlés után ott hagyott...és semmi javulás : S -
Google? Hogy telepítetted újra? Mindent letöröltél? Config Utilityt használsz? Hátha ott kapcsoltad ki. Más ötletem nincs. Tényleg google tud segíteni ilyen esetekben. -
Na hali srácok ! : D
Még mindig az a problémám mint eddig 3x újból telepítettem a játékot de még mindig nem sikerült visszahozni azt h bal alsó sarokba mutassa hogy ha lelőttek vki v lekéseltek..szal értitek : D
Valakinek van esetleg valami egetrengető 5lete? : D -
Jee, nagyon durva statokat produkáltam ma :D Domination. ilyen 50-5 vagy hasonló volt, persze nyertünk is bőven, foglaltam rendesen :)
AK47 FMJ
Akimbo Raffica
Marathon Stopping Power Last Stand (Utóbbit húzom éppen, hogy meglegyen az embléma)
Meglett volna a Nuke, ha nem Stealth Bombert teszek be :D Harrier, Stealth Bomber, AC130 volt most. Na mind1.
Másik érdekesség: Flawless Challange. Eddig sose jött össze mikor megpróbáltam szerezni. Utolsó másodpercben mindig jött egy tube, egy semtex, egy késelő, esetleg 2 normális ember akik csak simán többen vannak mint ahány töltényem maradt. A nap folyamán volt 2 meccsem is halál nélkül, The Show accoladet meg is kapom, Flawless: sehol... MIFASZ VAN?! Aztán harmadszorra is összejött, akkor már megkaptam :) parádés volt egyébként, Derailen bekempeltem a házba fentebbi classommal. AK gyorsan kiürült, már rafficában is kevés volt, de pörgött a foglalás, jók voltunk, erre odajön zajongani haverom :D mondom bazmeg, átszaladtam A-ra, mert nincs ott senki, mondom kihúzom azt a fél percet ott a házban. Mit hallok? Loosing A... hú bazz meg kéne ölni az ellent, kinézek, hát nem meglő? De ott volt a Last Stand és valami kemény dobozok mögé rogytam be. Már alig lehetett látni olyan vörös volt a képernyő, és pont meglett a 200 pont (Domination még mindig) :DDD fuck yeah! -
ne emailt irj. support.steampowered.com oldalon regisztrál és ott írj. -
Gondolom visszaolvastál, és megvan a cím, hogy hova írhatsz, fejből nem tudom. Talán [email protected] lehet. Igazából most kerestem, de nem is találtam.
-
esetleg nem tudsz adni egy címet, ahol írhatnék nekik? 1 próbát megér -
Béna csóró csalókat banolja rendesen. Pénzes-gazdag csalók akik patkányok, de van annyi sütnivalójuk, hogy ne banoltassák magukat pedig privát hacket vesznek, ami mindig egy lépéssel az anti-cheat előtt van. Ez nem a VAC hibája, bármilyen anticheat lenne, ugyanez lenne.
Sajnos akkor ennyi volt.
Nem baszogattalak mad. Felvetettél valamit, ami nem úgy van. Én megmondtam, hogy nem úgy van. Nem említettem a hozzászólásomban sehol a nevedet, amit közöltél feltételezésként, arra közöltem, hogy nem úgy van. Ne vedd személyesnek.
Csak kicsit uncsi, hogy mindig mikor jönnek az ártatlan banolt egyének (Mielőtt támadásnak veszed Cris, nem konkrétan te, bárki. Nem kérdőjelezem meg az ártatlanságodat, mert igazából nem érdekel. VAC banolt, nem tudsz játszani. Ezek tények, a többi mese) le kell futni ugyanazokat a köröket.
Nem az az uncsi, hogy jönnek ezek a banolt emberek, az az uncsi amit ez indukál... fejlődés nélkül... Mindig ugyanaz. Emberek, annyiszor el lett már játszva, tanuljatok már belőle.
Na, de béke és szeretet. Láv end Písz! -
madmanic #22286 nna csak nyugi..
a baszogassuk-madet-mert-segíteni-akart-napnak vége.. -
gondoltam hogy ez lesz...., igen tudom hogy automatikus, és tudom hogy nem oldja fel, szóval akkor ennyi volt a szép kis mw2őmnek, meg az accnak...pff
érdekes a csalókat nem bannolja...