Modern Warfare 2
  • Sforzan
    Kicsit megkésve de:

Amiért jó:
    - Egy-két kivétellel nagyon jó pályák, már akinek bejöttek az Invasion és Crash típusú pályák.
    - Sokkal inkább egyedi karaktereket (classokat) alkothatsz, mint az eddigi cod játékokban.
    - Szerver rendszer. Persze csak, ha normális admin van, aki figyeli is a játékot.
    - Talán kevesebb csaló. Eddig egyszer sem találkoztam olyan játékossal, akire nyugodt szívvel rámondhattam volna, hogy csal.
    - Baromi jó játékmódok a Wager match alatt.
    - Átalakított killstreak rendszer. Ha jól vettem észre nem adódnak hozzá a jutalmakkal szerzett killek. Bár ez is ízlés kérdése.
    - Kicsit átalakított fegyver rendszer az MW2-höz képest. Secondary csak pistol, luncher és special (balistic knife és crossbow).
    - Átalakított perk rendszer. Őszintén szólva nekem így jobban tetszik, bár az elején hiányzott a stopping power:)
    - Nincs deathstreak és aminek külön örülök teljesen hiányzik a martyrdom.
    - Contract rendszer, combat training és mindenek felett Theatre.
    Ami nem tetszik:
    - Jelenleg nálam (és még sokaknál) sokszor játszhatatlanul szaggat a multiplayer alatt. Állítólag már gyártják az újabb patchet, de ki tudja rendben lesz-e.
    - Szerver rendszer:) Az összes előnyét veszti, ha az admin köcsög, vagy nem érvényesíti a meghatározott szabályokat. Nem egyszer tiltva van a gl vagy a lángszóró, de boldog boldogtalan használja minden következmény nélkül.
    - Szerver rendszer még:)) Az MW2 matchmaking rendszerre (minden hibája ellenére) sokkal kényelmesebb volt mint ez a szerver keresős. Bár sokan állítják, hogy hűűűűűű de k@>#&@ sok szerver van, mégsem könnyű igazán jót találni, ahova befér az ember.
    - Átalakított fegyver rendszer:) Ha megnézed a kínálatot egyértelmű, hogy az assaultra és az SMG-re helyezték a hangsúlyt, csak az a baj, hogy a pályákból adódóan a játékosok zöme 3-4 típussal rohangál. Az assaultból legtöbben a famas, aug vagy ak-t használnak. Ugyan ez a helyzet SMG-nél, hiába van egy halommal, ha csak közepes játékosnak számítasz (én annak tartom magamat)és sikerélményt akarsz elérni rá vagy kényszerítve a favorizált fegyverek használatára.

Bocsi, de ez hosszú lett, pedig még lehetne egy csomó mindent felsorolni. Én személy szerint most mindkettőt használom. Minden hibája ellenére az MW2 a szívem csücske, amivel közel egy éven keresztül játszottam és még mindig vissza-vissza húz a szívem. A BO kapcsolatban felemásak az érzelmeim. Egyrészről nagyon jó dolgokat tettek bele és kiszedtek egy csomó olyan dolgot, ami nagyon idegesített, másrészről hiányzik az egyszerű csatlakozási lehetőség és baromira idegesít a jelenleg meglevő lag.