24218
Modern Warfare 2
  • Antal99
    én szeretek ilyeneket nézegetni

GRAT
  • Sforzan
    Bocsi helyesbítek: így jobban átgondolva a last stand pro változata lett a final stand, de most nem magadtól állsz fel, hanem kell egy csapattárs aki visszahoz a meccsbe.
  • Sforzan
    Nem, a deathstreak mint olyan megszűnt, viszont a final stand visszakerült a perkek közé. Kapott egy kis turbót: a pro változatával egy csapattárs vissza tudja hozni a földön fetrengőt.
    Tényleg ez teljesen kimaradt. A perkeket - azon kívül, hogy átcsoportosították őket - megfejelték a pro változat átalakításával. Minden perkhez tartozik 3 challenge, amit teljesíteni kell, hogy megkaphasd a pro fokozatot. Teszem azt a Scavengerhez Prohoz 150 pakkot fel kell szedni, kell 5 killt csinálni a pakkból felszedett gránátokkal és kell csinálni 5 db 5-ös killstreaket. Egy nagy adag a perkekhez kapcsolódó challenge úgy van kitalálva, hogy mindegyik játékmódot játszd.
    A BO jó kis MW2 2.0 lehetne, ha javítanák a multiplayer gondokat. Szerintem érdemes a vásárlással várni 1-2 hónapot és megnézni akkor, mit sikerült alkotniuk a következő patch-csel (vagy patch-ekkel).
  • Nagylaci
    Ez jó volt köszi! Én is erősen gondolkodom, hogy megegyem -e vagy ne. Nekem a már említett anakronizmusok nem tetszenek például, (sok eszköz nem is nagyon létezhetne ebben az érában) és az sem túl szimpatikus, hogy a Treyarch egy az egyben lenyúlta az MW2 -t... Hát meglátjuk, várok egy kicsit aztán esetleg.
    Egy kérdés. Pain Pills sincs ugye? Én Martyrdom -ot még csak elviselem, de az a rohadt "varázstabletta"...
  • Sforzan
    Kicsit megkésve de:

Amiért jó:
    - Egy-két kivétellel nagyon jó pályák, már akinek bejöttek az Invasion és Crash típusú pályák.
    - Sokkal inkább egyedi karaktereket (classokat) alkothatsz, mint az eddigi cod játékokban.
    - Szerver rendszer. Persze csak, ha normális admin van, aki figyeli is a játékot.
    - Talán kevesebb csaló. Eddig egyszer sem találkoztam olyan játékossal, akire nyugodt szívvel rámondhattam volna, hogy csal.
    - Baromi jó játékmódok a Wager match alatt.
    - Átalakított killstreak rendszer. Ha jól vettem észre nem adódnak hozzá a jutalmakkal szerzett killek. Bár ez is ízlés kérdése.
    - Kicsit átalakított fegyver rendszer az MW2-höz képest. Secondary csak pistol, luncher és special (balistic knife és crossbow).
    - Átalakított perk rendszer. Őszintén szólva nekem így jobban tetszik, bár az elején hiányzott a stopping power:)
    - Nincs deathstreak és aminek külön örülök teljesen hiányzik a martyrdom.
    - Contract rendszer, combat training és mindenek felett Theatre.
    Ami nem tetszik:
    - Jelenleg nálam (és még sokaknál) sokszor játszhatatlanul szaggat a multiplayer alatt. Állítólag már gyártják az újabb patchet, de ki tudja rendben lesz-e.
    - Szerver rendszer:) Az összes előnyét veszti, ha az admin köcsög, vagy nem érvényesíti a meghatározott szabályokat. Nem egyszer tiltva van a gl vagy a lángszóró, de boldog boldogtalan használja minden következmény nélkül.
    - Szerver rendszer még:)) Az MW2 matchmaking rendszerre (minden hibája ellenére) sokkal kényelmesebb volt mint ez a szerver keresős. Bár sokan állítják, hogy hűűűűűű de k@>#&@ sok szerver van, mégsem könnyű igazán jót találni, ahova befér az ember.
    - Átalakított fegyver rendszer:) Ha megnézed a kínálatot egyértelmű, hogy az assaultra és az SMG-re helyezték a hangsúlyt, csak az a baj, hogy a pályákból adódóan a játékosok zöme 3-4 típussal rohangál. Az assaultból legtöbben a famas, aug vagy ak-t használnak. Ugyan ez a helyzet SMG-nél, hiába van egy halommal, ha csak közepes játékosnak számítasz (én annak tartom magamat)és sikerélményt akarsz elérni rá vagy kényszerítve a favorizált fegyverek használatára.

Bocsi, de ez hosszú lett, pedig még lehetne egy csomó mindent felsorolni. Én személy szerint most mindkettőt használom. Minden hibája ellenére az MW2 a szívem csücske, amivel közel egy éven keresztül játszottam és még mindig vissza-vissza húz a szívem. A BO kapcsolatban felemásak az érzelmeim. Egyrészről nagyon jó dolgokat tettek bele és kiszedtek egy csomó olyan dolgot, ami nagyon idegesített, másrészről hiányzik az egyszerű csatlakozási lehetőség és baromira idegesít a jelenleg meglevő lag.
  • newszepiking
    ez szép.

az akimbo géppisztoly szerintem nem gáz.
    egyrészt mert ahogy írod, megvan az ára, másrészt próbáltam már én is, nem adott az nekem annyit, hogy bármit-is könnyebb lett volna elérnem.
    azzal ugyanúgy kell tudni mint minden mással.
    az is egy class, és pont.
  • Nagylaci
    Nem igazán szokásom a dicsekvés, de ezt most muszáj megmutatnom... :) Tegnap este Demolition az Underpass -on. Az értékelésem:

Ilyet még soha nem sikerült összehozni hozzáteszem gyakorlatilag csak Obj. Based játékmódokkal játszom. Valahogy nekem a TDM, FFA nem jönnek be annyira. Ilyen végeredményt produkálni Demo. -ban vagy más hasonló játékmódban nagyon nehéz legalábbis ha tisztességesen a célra próbál az ember játszani. Na most az első képből látszik, hogy minden fontosabb Accolade -et én hoztam össze szóval nem érheti szó a ház elejét ebből a szempontból sem... :)
    Az már más kérdés, hogy a játék vége felé az ellenfél csapata egy emberként utált engem. Voltam én minden csak rendes ember nem! :) Agyon n00b -oztak a classom miatt. Na most momentán Akimbo MP5K -val játszottam. Nem értem miért lenne annyira unfair ez a fegyver?! Ilyenkor gyakorlatilag feláldozom a komplett, közép és nagy távolságú harc lehetőségét azért, hogy közelharcban viszont nagyon erős legyek. Ez nem olyan mint az akimbo G18, hogy a sniper a pálya másik feléről nyomja a kill -eket, aztán ha közel mész hozzá akkor azzal a szarral meg szinte kivédhetetlenül ledarál... Ha engem elkapnak AR -el (vagy bármi mással...) nagyobb távolságról szinte esélyem sincs.
    Szerintetek az akimbo géppisztolyok unfair fegyverek?
  • armageddon666
    barret/intervention + fmj + stopping power

fmj hogy falon át is eséllyel indulj.
  • harlond
    nekem egy olyan kérdésem lenne, online game, sima tdm, nem HC. ellehet valahogy érni hogy egy ember egy sniper lövésre belehaljon, ha testen lövöm?? ha igen hogyan? mert elég ratyi ha egy .50 Barret nem nyir ki egy embert egy lövésre... :-S
  • newszepiking
    nem előítélet, mert játszottam vele.
    persze hogy jobban hasonlít az mw2-re.
    ennek ellenére ugyanazért nem vagyok oda érte, mint a waw-ért nem voltam.
    összhatás.
    tudom, szubjektív, de ez van.
  • Fpocok
    Előítéletes vagy. Szerintem meg inkább egy MW2 re hasonlít, mint egy WaW-ra.
  • newszepiking
    nekem meg azért nem tetszik, mert egész egyszerűen Treyarch-CODWAW-szaga van az egésznek. képtelen vagyok ettől az érzéstől szabadulni, és egyszerűen nem tetszik.
  • kennyh
    aka uzenetet megerositem, (en lottem azt az emberket aki "vetődős ugrással" halt meg) :D. igy van.. bo 1 shit mw2 meg jo lett!!! DE regen mw2 is rosz volt(hitmark volt boven azert :D).. talan 2-3 honap mulva mikor szarra peccccselik a bo-t akkor talan..
  • AkAfinucsi
    Hát nekem azért nem tetszik, 1:Egy kedvenc pályám nincs (mw2-be volt vagy 4-5),2:a fegyverek között sincs olyan ami nagyon tetszene (a wp tetszett de csak hitmarkol általában),3:hát ugye ez az "fps lagg" 40-125 van fps-em,ez is randomba....,4:szerintem hitbox is elég hülyén van megcsinálva (pl:haverom lőtt egy olyat hogy a gyerek előreugrott azzal a "vetődős ugrással" ahonann elugrott ott kapta a fejest és a gyerek vagy 2 m-el odébb volt :D:D)Végére annyit h látszik nem IW-s hanem trehányos játék :D
  • armageddon666
    Kis beszámoló esetleg, hogy miért szar a BO? :) Érdekelne, mert gondolkoztam rajta, hogy majd egyszer beszerzem (talán meg is veszem, bár kétlem, mert egyelőre még warezre sem méltattam).

Amik nekem nem tetszettek azok a "koron kívüli" felszerelések. A "vállról indítható irányítható rakéta", a távirányítós robbanós autó, a fura kinézetű FAMAS, a golyószóró (azt olvastam van ilyen Killstreak), illetve a szimplán furcsa fegyverek, mint a G11 vagy HS10, meg a ballisztikus kés és tomahawk is eléggé gáz... meg úgy látom van számszeríj is?
  • AkAfinucsi
    Na én is visszatértem mw2-be hát mit ne mondjak 10000x jobb mint a bo :D
  • armageddon666
    Jajj de jót FFAztam :D Először elég durván nyertem. Emergency Airdropból jött AC :) meg is kaptam hogy csaló, mert "nem lehetett bemérni a repülőm"... második menetben meg care meg airdrop együtt 3 harriert hozott :D az is vicces volt...
  • elitehun
    Az se rossz :D
  • gömbgiliszta
    tegnap wasteland, TDM, volt egy csóka noob-ozott ezerrel ( röhejes a UAV-noob, semtex-noob, meg minden noob), de MAP-NOOB ??!!

• elitehun
    Meguntam :D
    Az Iron Maiden-es volt most meg váltottam egy Korn-osra. De nyugi megvan az is meg az összes többi :P
  • gömbgiliszta
    mi lett a tökjó nick képeddel?

• elitehun
    Nem értem miről beszélsz de nincsenek szerverek
  • csomi98
    lehet jatconi magyar szervereken ha original a jatek
  • csomi98
    MOST MINDEN OK
    CSODA
  • Yube
    De megjavult végre
  • Puhos
    Nálam megy!
  • Yube
    Nekem ismét nem akar működni...
  • Antal99
    mükszik
  • Frank99
    misikém húzzál oda, ahova gondolom.
    a warez topicba, az úgysemmegy.

de itt töröllek azonnal.
    innentől az összes commentedet.
  • Antal99
    így van
  • Puhos
    Most meg "Connecting to IWNwt.." a f@szom tele van az egész szarral! A kurva anyjukat a steam-nak és az IWnet-nek! Vegyél eredeti játékot!!! Mi a picsának, ezért!!!
  • Antal99
    az se segít
  • madmanic
    indítsd újra a gépet.. nemtom van e összefüggés, nekem elinult
  • Sound
    Semi OFF:

Olyan kérdésem lenne, hogy tud valaki olyan programot ami directx overlay-t tud rakni egy játékra? Elsősorban az aktuális időt akarom kiíratni?! Xfire-t csak erre a funkcióra nincs sok kedvem tartani.
  • Frank99
    nem, Black Ops-os vok' már.....
  • Puhos
    Hali!
    Megy valakinek a Steam már?
  • Antal99
    állítólag upc-seknek megy
  • Antal99
    hát nekem nem
  • madmanic
    már megy
  • Antal99