Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gömbgiliszta
én azt vettem észre a játékban egy ideje, hogy mintha sokkal "látványosabban" halnának az emberek. valahogy sokkal élethûbb ahogy vonaglanak, meg ahogy a háztetõrõl leesnek, kalimpálnak a végtagjaik, mintha nem lenne két egyforma halás. jól megvan ez csinálva, na. ( vagy ez lehet attól, hogy kb. 2-3 hete tolom full max felbontásban? )

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

elitehun
Hát biztos hogy fogok ezzel is játszani. Pláne mert a Black ops-ban nem fog mûködni a csipáknál a SoH pro :S
Rage47
szóval most mindenki áttér a black opsra?😞
Frank99
én is így fogok tenni!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ozimak
Már megrendeltem!
gömbgiliszta
én letöltöm, végignyomom a singlét, aztán megveszem a black opsot a multija miatt.

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

elitehun
nem
bigapó
Sziasztok.

Lesz olyan közületek aki megveszi a Medal of Honor-t?

The Matrix has you...

Antal99
puding próbája...

persze legyen igazad,de van egy olyan érzésem,
attól még továbbra is ezzel játszom jó darabig!!(még ha a másik tökéletes is lesz)

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Szerintem ne vedd már meg. 1 hónap és kijön az új COD, ami csak jobb lehet majd... értve itt a dedikált szerverekre.

Antal99
azt,hogy nélkülük mennyien játszanak nemtudom

Antal99
4-4000-ér megvettem anno
nekem bejöttek

Lunki88
Jók ezek a dlc mapok egyébként? Sokan játszanak rajtuk?
ozimak
Az elõbb kidobta az egész ellenséges csapatot...<#fejvakaras> "Enemies forfeiting in..." Aztán visszahozta õket... Tiszta kész van az IWnet... lagg mindenütt,még akkor is néha amikor én vagyok a host <#phone><#csodalk>
Én is megvettem. Nektek se talál játékot? Nekem 140es pingnél sem.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

ozimak
Valamiért nem lehet HD-ben megnézni és nincs hang <#fejvakaras>
ozimak
Ja ja <#nyes>
elitehun
Na tessék. Látom ezt tegnap sikerült összehozni ^^
J i GS a W
Én megvettem Resurgence Packot most ez a 2 ezer nem vág földhöz..... meg szeretem magam idegesíteni<#nevetes1>

Jaka923
Még így is azt lehet rá mondani, hogy kurvára nem éri meg!

lolSL
én erre úgy nézek hogy a black ops árának a feléért van 😄

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ozimak
Jóvan azért már megérte ma visszatérni 😊))))))))))))))
ozimak
Akkó szociopata 😄 Lehet váltás lesz mer má nem bíííírom 😊
elitehun
"A pszichopata a többi embert tárgynak tekinti, akiket manipulálni és kihasználni kell, úgy, ahogy többségünk egy csavarhúzót vagy egy papírzsebkendõt használ. A szociopata gyakran agresszív, nem érez empátiát mások iránt (bár megjátszhatja), és nem érez szégyent vagy megbánást a visszaélései miatt."
Csak mert kötözködõs kedvemben vagyok XD
De hogy mondjak valami hasznosat is sztem próbáld ki az SD-t. Ott általában mindenki normálisan játszik vagy ha nem akkor én vagyok mázlista mert a legrosszabb amivel eddig találkoztam az a kezdõ GL-ezés volt de azt könnyen ki lehet kerülni csak el kell iszkolni a kezdõhelyrõl ^^
ozimak
Azért jó látni,hogy valaki legalább jól el van vele 😊 Én már nem bírok játszani,legalább 3-4 hete nem is játszottam... egyszerûen szánalom ami a laggot illeti a többit meg már úgyis 1000x kibeszéltük 😊
Elite: Én már simán megértem ha ebbe beleõrülsz XD Csak én nem skizó hanem pszichopata lettem tõle játék közben 😊
elitehun
Határozottan egyet értünk abban hogy ezek nagyon nagy képek. 😄
Hazudik! sztem nem hasonlít a mikulásra
Nagylaci
NEM! Teljesen egyértelmûen nem vagytok skizofrének...
Lõttem pár szkrínsotot csak úgy a móka kedvéért a játékból:

Hát végül nem fordult be a sarkon...

Itt már a Last Stand sem segített

Nem szép dolog ilyet csinálni

A csávó lefutotta az AK-ját!

Fura halál. Seggen szúrtam magam az AUG -al...

Hát öcsém most már hiába adod meg magad...

BAKKER!!! Kinyírtam a mikulást.

Azonosítatlan repülõ gránát.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

elitehun
De hogy lett tudathasadásom.
Sztem se
<#idiota>
armageddon666
De ideg lehettél. Tudathasadásod is lett? (T/1)

@

elitehun
Az alábbi komment hirtelen felindulásból született meg ezért ha bárkinek is megzavartuk a nyugalmát szíves elnézését kérjük. Köszönjük
elitehun
A k*rva rohadt életbe nem hiszem el hogy ez a rakás szar is akkor kell leálljon amikor 17-0-nál tartok. komolyan ez a retkes gép komolyan ááááá.
armageddon666

Most lehet hülyeséget mondok, de így hirtelen nekem 1 ilyen jutott eszembe:
steam, letöltési helyszínt (download region) átrakod usára, és onnan szeded le, a német retail keyét meg tudod használni.

Black Ops cenzúra hírnél kommentbõl. Hátha így megoldható a nemnémet nyelv.

@

BlindMan
Üdv emberek...bocsi az offért...lenne egy eladó CoD MW2õm...6e Ft
Érdeklõdni PM nálam...még 1x bocsi!!!
Bye all

Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb

lolSL
akkor már nem lenne ott a dlc playlist a fing games alatt
warez meg biztos le van maradva 1-2 verzióval

bandi007
Ok!
Köszi mindenkinek...

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

robotnyk
benne van minden playlistben, és igen, ha olyat sorsol ami dlcs, és valakinek nincs meg akkor kidobja. megjelenésük után úgy 3-4 hétig voltak csak külön dlcs playlistek.
gagax
"Fing game" hehe : D am sztem besorsolja õket...de gondolom én h külön modok vannak ahoz a pályákhoz hogy aki nem vette meg eggyiket sem azt ne dobálja le ha nicns meg neki...én nem vettem meg szal csak gondolom (:

steamrõl tölti aDLC ket gondolom..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

lolSL
no warez

bandi007
Ha letöltöm a 2 DLC-t akkor hol látom a játékban? Vagy automatikusan az új pályákat is besorsolja a játékba?
Jelenleg csak az egyik választható a Fing Game alatt.

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

armageddon666
Bár a német rlsek általában ilyen cenzúrázott szarok... :\ szóval lehet hogy azért nem engedi átállítani...

@

armageddon666
Steamrõl telepítsd DVD nélkül, angol felületrõl. Hátha... Ha ezt csináltad elõbb is akkor sorry.

@

Az a vicc, hogy a Multiplayer Angolra van állítva mégis németül indul el, Singleplayernél meg nincs is Language fül.
Reinstallal próbálkoztam.Kb annyit csinált, hogy rámentem, fölrakta a c++ -t mégegyszer, meg letöltött valami 3mb-os valamit hozzá és átállította a steamet is németre.
Dobozát nézegettem, azon meg most vettem észre, jó apró betûvel van írva, hogy "Komplett in Deutsch!".Hát nem erre számítottam.Nem értem, hogy ha egyes játékoknál (pl.: akármelyik sims) 16 nyelvet fölzsúfolnak 1dvd-re.Akkor a CoD 6 esetében mér nem fért el legalább még egy nyavajás Angol a Német mellett 2 dvd-n.
Na mindegy, ezt buktam úgynézki.
Akinek esetleg van még valami ötlete, javaslata, linkje azt szívesen fogadom. Többieknek meg köszönöm az eddigi segítséget.

lolSL
steamben jobbklikk, properties, language
angol verzióval van vagy 6 nyelv is ott. de lehet a cenzúrázott németet nem lehet állítgatni, nem tudom

Nekem úgy német, hogy német és kész.Itt vettem Németországban, német pc-s boltban.Bár én is arra számítottam, hogy legalább egy multi 16ot ráraknak.
De ezekszerint úgyvoltak vele a jómadarak, hogy itt az emberek 98%-a érti a németet,a többi meg IJ.
De azért megnézem mégegyszer hátha tényleg én nem figyeltem.

lolSL
Weeklong Sale - 50% off on Call of Duty: Modern Warfare 2 Map Packs
from Steam News

Rage47
nekem orosz van :]
Fabio Capello
😄 okés

bigapó
már megint kimaradt egy betû😄 szóval a lényeg, hogy nem neked szántam ha a nagy átlag olvasás-irás tudatlanoknak akik csak 6 gombot ismernek a billbõl és write only állapotban vannak és ennyi 😊

The Matrix has you...