Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
persze legyen igazad,de van egy olyan érzésem,
attól még továbbra is ezzel játszom jó darabig!!(még ha a másik tökéletes is lesz)
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
nekem bejöttek
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Csak mert kötözködõs kedvemben vagyok XD
De hogy mondjak valami hasznosat is sztem próbáld ki az SD-t. Ott általában mindenki normálisan játszik vagy ha nem akkor én vagyok mázlista mert a legrosszabb amivel eddig találkoztam az a kezdõ GL-ezés volt de azt könnyen ki lehet kerülni csak el kell iszkolni a kezdõhelyrõl ^^
Elite: Én már simán megértem ha ebbe beleõrülsz XD Csak én nem skizó hanem pszichopata lettem tõle játék közben 😊
Hazudik! sztem nem hasonlít a mikulásra
Lõttem pár szkrínsotot csak úgy a móka kedvéért a játékból:
Hát végül nem fordult be a sarkon...
Itt már a Last Stand sem segített
Nem szép dolog ilyet csinálni
A csávó lefutotta az AK-ját!
Fura halál. Seggen szúrtam magam az AUG -al...
Hát öcsém most már hiába adod meg magad...
BAKKER!!! Kinyírtam a mikulást.
Azonosítatlan repülõ gránát.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Most lehet hülyeséget mondok, de így hirtelen nekem 1 ilyen jutott eszembe:
steam, letöltési helyszínt (download region) átrakod usára, és onnan szeded le, a német retail keyét meg tudod használni.
Black Ops cenzúra hírnél kommentbõl. Hátha így megoldható a nemnémet nyelv.
@
Érdeklõdni PM nálam...még 1x bocsi!!!
Bye all
Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb
warez meg biztos le van maradva 1-2 verzióval
Köszi mindenkinek...
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Jelenleg csak az egyik választható a Fing Game alatt.
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
@
@
Reinstallal próbálkoztam.Kb annyit csinált, hogy rámentem, fölrakta a c++ -t mégegyszer, meg letöltött valami 3mb-os valamit hozzá és átállította a steamet is németre.
Dobozát nézegettem, azon meg most vettem észre, jó apró betûvel van írva, hogy "Komplett in Deutsch!".Hát nem erre számítottam.Nem értem, hogy ha egyes játékoknál (pl.: akármelyik sims) 16 nyelvet fölzsúfolnak 1dvd-re.Akkor a CoD 6 esetében mér nem fért el legalább még egy nyavajás Angol a Német mellett 2 dvd-n.
Na mindegy, ezt buktam úgynézki.
Akinek esetleg van még valami ötlete, javaslata, linkje azt szívesen fogadom. Többieknek meg köszönöm az eddigi segítséget.
angol verzióval van vagy 6 nyelv is ott. de lehet a cenzúrázott németet nem lehet állítgatni, nem tudom
De ezekszerint úgyvoltak vele a jómadarak, hogy itt az emberek 98%-a érti a németet,a többi meg IJ.
De azért megnézem mégegyszer hátha tényleg én nem figyeltem.