Modern Warfare 2
  • Nagylaci
    Nem igazán szokásom a dicsekvés, de ezt most muszáj megmutatnom... :) Tegnap este Demolition az Underpass -on. Az értékelésem:

Ilyet még soha nem sikerült összehozni hozzáteszem gyakorlatilag csak Obj. Based játékmódokkal játszom. Valahogy nekem a TDM, FFA nem jönnek be annyira. Ilyen végeredményt produkálni Demo. -ban vagy más hasonló játékmódban nagyon nehéz legalábbis ha tisztességesen a célra próbál az ember játszani. Na most az első képből látszik, hogy minden fontosabb Accolade -et én hoztam össze szóval nem érheti szó a ház elejét ebből a szempontból sem... :)
    Az már más kérdés, hogy a játék vége felé az ellenfél csapata egy emberként utált engem. Voltam én minden csak rendes ember nem! :) Agyon n00b -oztak a classom miatt. Na most momentán Akimbo MP5K -val játszottam. Nem értem miért lenne annyira unfair ez a fegyver?! Ilyenkor gyakorlatilag feláldozom a komplett, közép és nagy távolságú harc lehetőségét azért, hogy közelharcban viszont nagyon erős legyek. Ez nem olyan mint az akimbo G18, hogy a sniper a pálya másik feléről nyomja a kill -eket, aztán ha közel mész hozzá akkor azzal a szarral meg szinte kivédhetetlenül ledarál... Ha engem elkapnak AR -el (vagy bármi mással...) nagyobb távolságról szinte esélyem sincs.
    Szerintetek az akimbo géppisztolyok unfair fegyverek?