Modern Warfare 2
-
Elvileg lehetne tényleg. De tuti biztos vagyok benne, hogy ő "defuse" -olta a bombát mert láttam, hogy térdel és egy táska van a kezében. A "predator" -al az utolsó pillanatokban egész jól ki lehet venni ki mit csinál. Most vagy a bomba volt vagy az "Áll az Alku" -ban próbálta megnézni mit is nyert... :D
Amúgy a legelcseszettebb dolog a játékban a "spawn" -rendszer. Velem történt "Terminal" -on, hogy azonnal a játék kezdetekor(!) megjelenek bent az épületben az előtt a könyvesbolt előtt vagy mi az. Na gondoltam pucolás onnan elvégre oda elég könnyű belőni. Megfordulok erre látom, hogy fut velem szemben a komplett vörös hadsereg! :) Volt esélyem... Most őszintén a kezdő "spawn" -t, hogy lehet elkúrni?!
Aztán ugyanitt (problémás pálya?) "sabotage" -ban leraktuk a bombát lent a mozgólépcsők alján. A hátsó nagy ablaknál leraktam egy "sentry" -t és hátulról megpróbáltam védeni. Na most ekkor jött a döbbenet mert szerencsétlen elhullott ellenfeleink az orrom előtt kezdtek "spawn" -olni! Hát lett is népharag ellenem mit ne mondjak... Hogy én mekkora szemét "spawnkiller" vagyok. Pedig tök logikus helyen voltam nem messze a védendő bombától, hogy lehet ekkora idióta a játék, hogy elém pakolja őket??!!