24218
Modern Warfare 2
  • Nagylaci
    Elvileg lehetne tényleg. De tuti biztos vagyok benne, hogy ő "defuse" -olta a bombát mert láttam, hogy térdel és egy táska van a kezében. A "predator" -al az utolsó pillanatokban egész jól ki lehet venni ki mit csinál. Most vagy a bomba volt vagy az "Áll az Alku" -ban próbálta megnézni mit is nyert... :D
    Amúgy a legelcseszettebb dolog a játékban a "spawn" -rendszer. Velem történt "Terminal" -on, hogy azonnal a játék kezdetekor(!) megjelenek bent az épületben az előtt a könyvesbolt előtt vagy mi az. Na gondoltam pucolás onnan elvégre oda elég könnyű belőni. Megfordulok erre látom, hogy fut velem szemben a komplett vörös hadsereg! :) Volt esélyem... Most őszintén a kezdő "spawn" -t, hogy lehet elkúrni?!
    Aztán ugyanitt (problémás pálya?) "sabotage" -ban leraktuk a bombát lent a mozgólépcsők alján. A hátsó nagy ablaknál leraktam egy "sentry" -t és hátulról megpróbáltam védeni. Na most ekkor jött a döbbenet mert szerencsétlen elhullott ellenfeleink az orrom előtt kezdtek "spawn" -olni! Hát lett is népharag ellenem mit ne mondjak... Hogy én mekkora szemét "spawnkiller" vagyok. Pedig tök logikus helyen voltam nem messze a védendő bombától, hogy lehet ekkora idióta a játék, hogy elém pakolja őket??!!
  • armageddon666
    Na igen, ez meg a másik :D
  • armageddon666
    Lehet feküdt a másik oldalon Cold Bloodeddel egy másik, aki valójában defuseolta. Nem tudom miket kell itt felrobbantani, és mivel, de gránátot, c4t, tubeot, predátort, minden szart kivéd ha jól helyezkedünk...
  • armageddon666
    speciel laggot én pont fordítva vettem észre.
    Egyébkét egyszer megtámadhatnánk free-for-allt :D mittomén, szombat délután 2kor mindenki freeforallra nyom :))) esetleg más kevéssé népszerű játékmóddal is meglehetne csinálni.
  • elitehun
    Lehet azért nem halt meg mert a célpontba csapódott, vagy magasabban fekvő területre. a predator lefele vhogy nem robban
  • ikszipszilonzé
    Megoldódott a problémám.
    Köszönöm a segítséget.
    Volt egy nem kívánatos program a gépemen ami zavarta a lejátszóm rendes működését.
  • Nagylaci
    Érdekes mennyire eltérőek a tapasztalatok néhány téren. Nekem speciel valamivel többet lagol mint régebben, pedig már régen is sok helyen volt akkora, hogy mire ki tudtam lépni háromszor megöltek... :D
    Viszont nálam félreérthetetlenül lassabban talál játékot amióta a BO kint van! Nekem előtte szinte nem kellett várnom, hogy játékba kerüljek most pedig van, hogy alig akar találni egyáltalán.
    Csaló szintén jóval kevesebb van, legalábbis a "durva" fajtából a többivel meg azért lehet kezdeni valamit. Mondjuk pont tegnap majdnem megütött a guta amikor "Demolition" -ben mi támadtunk, járt le az idő és még mindkét célpont állt. Nagy nehezen az utolsó pillanatban telepítem a bombát, védem mint a bolond, de nagy nehezen kiszednek. Addigra megvolt persze a "predator", "respawn" -nál el is sütöttem gyorsan, teljes rálátás a célra, közvetlen találat (!) a "defuse" -on ügyködő csávón aki ettől még nem annyira zavartatta magát és befejezte a dolgot... Hát az ilyen az rohadjon meg csak úgy simán! Ez rettenetesen tud bosszantani amikor ennyire éles helyzetben okosan játszva összehozom amit kell és erre egy ilyen szánalmas idióta miatt már veszítjük is el a kört.
    Viszont halálosan jót röhögtem szintén tegnap! Megcsináltam ugyanis az "All Pro" -t. Ugye mekkora király vagyok?! Két fejlövés egy golyóval? Hoppá! Hát nem... :D A dolog szépséghibája, hogy Akimbo MP5K-val csináltam... :) Most komolyan, abban a golyózáporban amit ez a fegyver okoz, hogy döntötte el, hogy egy golyó fejbe lőtte két ellenfelemet?! Jót nevettem mekkora "profi" vagyok.
  • newszepiking
    én is így vagyok, és szerintem az lehet az oka, hog ynincs már "láthatatlan fáziskésés", azaz most már real time megy a játék.
    na, szóval hogy nem gyorsabb nálam a többség. nincs lagg.

csak ki tudtam már nyögni, na.
  • simonl #22108
    Sziasztok csak csatlakozni tudok a már előttem szólókhoz.
    Sokkal jobb lett a játék.
    Én nem szoktam "csalózni" mert nálam csak jobb játékosok vannak:)
    de azért elgondolkodtató, hogy most már 5 meccsből 4 -et én nyerek:) és ugyanúgy játszom mint eddig.
  • newszepiking
    igen, szerintem is jobb lett.
  • armageddon666
    Nem fogom visszakeresni, hogy x hozzászólással korábban mit írt még hozzá, ami információjellegű, ha válasz lett volna saját hozzászólására, akkor oké. Így viszont tartom, hogy egyéb megnevezése nélkül bizony Modern Warfare 2 a téma.
  • razzor two
    Frissítsd a Driwert!! Nálam is volt ilyen csak nem ezzel a játékkal!
  • elitehun
    Oda is irta hogy a Cod 4-ről a modern warfare-ről beszél :P
    Am egy szóval nem mondtam hogy hülye vagy
  • armageddon666
    Végül is nyilvánvaló, hogy a Modern Warfare 2 topicjában a 4ről van szó, tényleg bocs... én voltam a hülye...
  • gömbgiliszta
    annak ellenére, hogy megvettem a black ops-ot, és tolom a kampányt esténként, még mindig nagyon sokat játszok az mw2-vel. valahogy nem bírok leszakadni róla...

kb. feleannyian játszanak vele mint BO megjelenés előtt, csaló mintha kevesebb lenne, bár én régen sem találkoztam sűrűn velük, lag szinte teljesen eltűnt...(vagy csak szerencsém van mostanában...)

szóval számomra összességében jobb lett a játék!
  • ikszipszilonzé
    Hello.
    Hát beszarás, rákötöttem egy hordozható dvd meghajtót a gépemre onnan elindul.
    A gépben lévő meghajtó nem ismeri fel a lemezt.
    Na de akkor hogy a fenébe tudok róla feltelepíteni.
    Telepítésnél felismeri, lejátszásnál meg már nem.
    Vegyek új dvd meghajtót a gépembe , vagy ez valami szoftver hiba?
  • szabii98
    hálistennek.

jah és TÉK.
  • elitehun
    A cod 4 nem volt steames
  • armageddon666
    Ez esetben hiába viszed vissza a boltba... Sőt, mivel már gondolom regisztráltad Steam accountra a játékot...
  • ikszipszilonzé
    Elnézést a zavarásért. Ismét én volnék, úgy döntöttem visszaviszem a lemezt a boltba. De előtte még megpróbáltam a biztonság kedvéért pár dolgot.
    1.Újrainstallálni, de ugyan az a hiba.
    2.Kipróbáltam egy másik gépre telepítve és ott működik.
    3.Felrakom az enyémre megint, nálam nem jó
    4.Egy harmadik gépre is felraktam ott is jó
    De nálam telepítés után nem indul el a single, nem ismeri fel a lemezt, na de akkor telepítésnél meg hogy ismeri fel
    Valami gebasz van a gépemmel de nem tudom mi lehet mert a játék más gépeken rendesen működik. Valami ötlet.
  • armageddon666
    lassabban de egyenletesebben jönnek a játékok. én ezt vettem észre. szóval régen volt olyan, hogy play, és egyből ment a játék, meg volt, hogy istenért sem akart találni. Most megszűnt mind a kettő véglet, mindig kell egy kb. fél percet várni, de 1 percnél többet nagyon ritkán. hasraütésszerű számok.

nagyon durván csalókat nem látok, csak szimplán idegesítő csalókat, akiket viszont be lehet verni :))

(Vicces úgy sabotaget nyerni hogy chopper+ac overtime alatt :D)
  • mmovar
    tényleg mennyiben változott a multi mára? úgy értem jobb lett? érezhető a létszámcsökkenés? javult ez által az iwnetes rendszer?
  • newszepiking
    szerintem nem halt meg.
    minden éjszaka nyomom, nincs vele semmi baj.
    a topic. az halt meg.
  • kBagyula #22093
    én még tolom. :) igaz a meló épp ellep nyakig így max. péntek vagy szombat estére jut egy kis lődözés, de nekem ez elég most.
  • J i GS a W
    nem gyengén meghalt a multi
  • newszepiking
    örülök hogy itt vagy.:)
    azt hittem már mindenki átnyergelt valami másra.
  • Antal99
    EZ tényleg gáz,de a singleplayert másképp is lehet játszani
    sok különbség nincsen
  • newszepiking
    a tört játékok viselkednek így, miután feltelepítetted, és mielőtt megcrackelted volna őket.
    érdekes. lehet hogy valami serial gond, szerintem érdeklődj ott ahol vetted, hogy akkor most mivan?
  • ikszipszilonzé
    Volna egy problémám. Talán nem ide való de kíváncsi lennék, tud e valaki segíteni.
    Vásároltam egy Call of Duty 4-et a Modern Warfare első részét, eredeti játék, szaküzletben vettem originál sértetlen csomagolásban, nem lehet hibás a lemez hiszen rendesen feltelepült, és a multi tökéletesen működik.
    De a singleplayer nem indul el, hiába van benn a meghajtóban a lemez azt írja ki -please insert the correct CD/DVD-Rom-
    Mégis mi a fenét kéne csinálnom vele ez csak 1 db Dvd mi mást rakhatnék be.
    Akkor is ez van, ha az asztali parancsikon helyett, a lemez berakása után megjelenő menüből akarom elindítani. Ez agyrém.
    Volt valakinek hasonló esete ezzel a játékkal.
  • gömbgiliszta
    ez egy lehetséges módja, annak, hogy túléld... :)
  • elitehun
    Abban a sorrendben használhatod őket ahogy megkaptad
  • elitehun
    Nem lehet
  • armageddon666
    Killstreakek Last in First out módon vannak
  • newszepiking
    szerintem csak sorban lehet, mégpedig a legdurvábbat legelőször.
    vagy én sem tudok valamit.
  • Nagylaci
    Eldobni sehogy nem tudod... Két lehetséges módja van túlélni Riot -al ha semtex -et tapasztanak rád. Az első, hogy blast shield -et is használsz. Ez elég bizonytalan, de bejöhet. A második szintén elég nehezen kivitelezhető. Evidens, hogy ha felveszel egy fegyvert a földről akkor a Riot Shield -et elhajítod. Azonban könnyű belátni, hogy amikor észreveszed, hogy jön a semtex még gyorsan keríteni egy csúzlit a földről, felvenni, elpucolni, mindeközben a semtex gazdáját is kicselezni "picit" nehézkes... Hát sok szerencsét mindenkinek a mutatványhoz! :D

Viszont nekem is lenne egy kérdésem. Lehet, hogy csak én siklok valami felett csúnyán el, de egy dolgot nem értek. Lehet valahogyan váltani a már megszerzett "killstreak reward" -ok között?! Néha baromira kellene, hogy teszem azt az adott szituációban mondjuk ne a "chopper gunner" -t használjam el csak a hamarabb megszerzett "UAV" -t. Ez lehetséges valahogy vagy kénytelen vagyok a jutalmakat megszerzésük sorrendjében felhasználni?
  • mmovar
    a riot shild-et ha rádobják a semtex-et, hogy tudom eldobni? egyszer olvastam de nem emléxem rá
  • elitehun
    Oda is van irva hogy CSAK dual core-os procikkal megy
  • Danyi95
    Megcsináltam... de semmi... De más megoldással sikerült :D (azért köszi! ;))
  • gallhun
    Tessék:29.
    MW2 crashes and you get iw4sp.exe has stopped working error.

The 'Aerium88' fix

If you have a dual or quad core system and you can play 10-15 mins then you can to try this :

1. First : Open taskmanager and go into processes tab.
    2. While taskmanager is open, THEN start singleplayer.
    3. When singleplayer starts it will come up "iw4sp.exe" in the list.
    4. Quickly rightclick it and go to "Set Affinity" and uncheck one of them and press OK.

Obviously this only work for people with Dual-Core Processors.
  • McCartman
    csak nekem tünik úgy , hogy kisebbek lettek a mapok mw első részéhez képest?
    cod 2 után már elkezdődött az elbutulás a modern warfarerel de ezt konkrétan lebutították ovodai hent lövöldére.
    hogy mér kell ez.. erre van igény?