Modern Warfare 2
-
Érdekes mennyire eltérőek a tapasztalatok néhány téren. Nekem speciel valamivel többet lagol mint régebben, pedig már régen is sok helyen volt akkora, hogy mire ki tudtam lépni háromszor megöltek... :D
Viszont nálam félreérthetetlenül lassabban talál játékot amióta a BO kint van! Nekem előtte szinte nem kellett várnom, hogy játékba kerüljek most pedig van, hogy alig akar találni egyáltalán.
Csaló szintén jóval kevesebb van, legalábbis a "durva" fajtából a többivel meg azért lehet kezdeni valamit. Mondjuk pont tegnap majdnem megütött a guta amikor "Demolition" -ben mi támadtunk, járt le az idő és még mindkét célpont állt. Nagy nehezen az utolsó pillanatban telepítem a bombát, védem mint a bolond, de nagy nehezen kiszednek. Addigra megvolt persze a "predator", "respawn" -nál el is sütöttem gyorsan, teljes rálátás a célra, közvetlen találat (!) a "defuse" -on ügyködő csávón aki ettől még nem annyira zavartatta magát és befejezte a dolgot... Hát az ilyen az rohadjon meg csak úgy simán! Ez rettenetesen tud bosszantani amikor ennyire éles helyzetben okosan játszva összehozom amit kell és erre egy ilyen szánalmas idióta miatt már veszítjük is el a kört.
Viszont halálosan jót röhögtem szintén tegnap! Megcsináltam ugyanis az "All Pro" -t. Ugye mekkora király vagyok?! Két fejlövés egy golyóval? Hoppá! Hát nem... :D A dolog szépséghibája, hogy Akimbo MP5K-val csináltam... :) Most komolyan, abban a golyózáporban amit ez a fegyver okoz, hogy döntötte el, hogy egy golyó fejbe lőtte két ellenfelemet?! Jót nevettem mekkora "profi" vagyok.