Modern Warfare 2
-
Aha. értem mire gondolsz! :D Igen sokan valami őrült paranoiában szenvednek és már azt is lecsalózzák aki fegyvert tud váltani egyáltalán! Természetesen őket sem szabad komolyan venni. MINDENKI azért messze nem csal! Amúgy is kellenek a cheater -eknek a tisztességes játékosok mert nélkülünk értelmetlen lenne a csalás. Pont ezt gyűlölöm bennük a legjobban, hogy minden csaló egy tetves parazita aki a fair többségen élősködik. Én ennél szánalmasabbat már nehezen tudok elképzelni mivel amúgy semmi tétje az egésznek. Ha kikapok hát kikapok gratulálok az ellenfélnek, elismerem a teljesítményét és örülök a jó mókának. Elvégre az egésznek nem az lenne a célja, hogy lemészároljam a komplett ellenséges csapatot, nem az, hogy folyton 30 -as streak -eket csináljak, egyszerűen csak jól szeretnék szórakozni oszt' jónapot...
Amúgy pár perce játszottam FFA -t Afghan -on. Na egy csávó a levegőben lebegve(!!!) késelgetett csak úgy össze-vissza amitől mi hullottunk mint a legyek. Szétröhögtem magam a hülyéjén mielőtt kiléptem.