Modern Warfare 2
-
Sajnos pedig szerintem meg több is a csaló mint azt hiszik! :( Pontosan az a gond, hogy a csalók megtanultak profi játékosnak látszani. Ebből viszont tényleg adódik, hogy a nagyon jó játékosokat állandóan lecsalózzák. De néhányan már kisebb üldözési mániában szenvednek és mindenkit lecsalóznak aki le tud lőni valakit egyáltalán... :) A vad az, hogy ezt a jelenséget is a brutálisan sok csalónak köszönhetjük mert nélkülük hihetőbb lenne a nagyon profi játékos teljesítménye is.
Én egyébként SOHA nem "hacker" -ezek, "cheater" -ezek mert mint te is írtad úgysem tudom bizonyítani. Akkor meg minek.
Viszont tény, hogy durva csalóval is lépten-nyomon összefut az ember sajnos. A sérthetetlen, megkéselhetetlen, falon át lehetetlen kill -eket szerző biztos nem profi...
Egyébként azóta nagyon lesújtó a véleményem amióta nekiálltam "cold blooded" -el, és "ninja" perkekkel játszani plusz hangtompító. Egy csomó játékban totál semmi különbség nincs ugyanúgy tudják merre vagyok... Amikor rákérdezek egy lehetetlen kill -nél, hogy ezt úgy mégis, hogy csináltad akkor ezerrel UAV -znek. Persze Pistike már buktad is a dolgot!
Amennyire én látom egy csomóan használnak "texture hack" -et és WH -t. Ezekkel az a baj, hogy egy ügyes csaló ezeket 100% -ban észrevétlenül tudja használni. (Texture Hack -hoz még ügyesség sem kell...)
És amitől még falnak megyek amikor egy mittomén' HQ meccsen alaposan vezetni kezd a csapatom erre valami csodával határos módon egyszer csak megtáltosodik az ellenfél. Biztos ittak egy Red Bull -t mi?! Persze... Mielőtt megmagyarázzátok tudom, hogy a gyenge csapatból sokan rage quit -elnek és olykor beszáll helyettük pár profi aki megfordítja a meccset erre azért figyelek, de sokszor nem ez a helyzet.