Modern Warfare 2
-
Nekem villámgyorsan talál meccset általában ezzel nincs soha gondom. Csalókról annyit, hogy tegnap este egyetlen (!) épkézláb játék nem jött össze mert mindenhol 2-3 terminátor szaladgált...
Olyanok vannak, hogy S&D -ben ketten maradnak én figyelem a csapattársamat (mégis mit csinálnék?) aki élesíti a bombát aztán jól elbújva :D védeni próbálja. Jön az ellenféltől a csóka hatástalanítani kezd és nem lehet agyonlőni! Pedig kapott mindent: lövés, gránát, flashbang... Semmi nem "fogott". Mondjuk ekkora buktát összehozni. :) Aztán csákó sznájperkedik én meg kis mázlival mögé érkezem. Durr bele a kést. Csávó bírja. Mondom WTF??!! Annyira bele volt merülve a projektbe, hogy ki sem szúrt így sem. Hát szépen megálltam alkoholos filccel berajzoltam a megfelelő pontot és megint csak bele a kést. No effect... Anyádúristenit. Na erre beletáraztam az AUG -ból és azt már azért nem bírta. A mindig győztesek a késes akcióban soha nem csalnak persze. Aztán killcam -ban gyönyörűen látszik, hogy a játékosok egy része már a falon át lekövet, de általában csak miután kibukkantál akkor lőnek. De a szép "lekövetés" azért lebuktatja, ilyet a UAV sem tud. Amivel még összefutottam az a "picit" túl sok életerővel rendelkező csóka. A könnyűgéppuskával ha megelőzök valakit akkor az szépen meghal és pont. Na ezek MIUTÁN(!) precízen tüzet nyitok rájuk még odafordulnak és lelőnek. Ki van zárva, a legnagyobbat sebző lőfegyverrel lövök rá.
Amit nem értek az a csíter lelkivilága (meg gondolom más sem érti). Miután befejezte a játékot mire szokott gondolni?
- Öcsém mekkorát játszott helyettem egy kis program..!
Ac 130 -ra köszi a választ majd kipróbálom valakivel a két rakétát egyszerre.