24218
Modern Warfare 2
  • bandi007
    oks thx
  • Nagylaci
    A Steam nevedet kell átírni! Hátránya: hülyén fog kinézni a steam -ben... Nekem is eltartott egy ideig mire rájöttem! :)
  • bandi007
    Névszínezésre akartam használni...
  • armageddon666
    console csak hackhez kell, szóval nkeed ne kelljen :) köszönte mindenki :)
  • bandi007
    Mit kell ahhoz beállítani hogy a "0" megnyomásával bejöjön a console?
    Plíz help!
    THX
  • lolSL
    a single playerhez is kell.
  • Geri98
    és még valami: ez a steam ez mi ? fizetős ? csak azért mert kell a multiplayerhez
  • Geri98
    igen igen már tegnap megcsináltam (mármint mától számítva mert te tegnap írtál) és még a museumos pályán volt ez de mindent sikeresen megoldottam :D mellesleg megnéztem azt a hibagyűjteményt és onnan néztem ki de azért köszi :)
  • MBP Schaefer
    Nálam is volt ilyen jellegű hiba, levettem max-ról high-ra a részletességet és megoldódott.
  • gagax
    Eredeti vagy tört? (: ha eredeti akk fingom nincs nekem nem volt ilyen problémám ha tört akk át warez topicba (:
  • Geri98
    sziasztok!

ott tartok ahol hajóval kell menni és "meg kell ölni" a sheperdet.

amikor lezuhanok a vizesésnél akkor ugye elkezd tölteni és a végén kiír egy hibaüzenetet hogy ran out of memory meg még előtte ilyen zagyvaságokat... tudnátok segíteni ? valakinek volt már ilyenje ?
  • elitehun
    Abba százezer százalék hogy én lőttem az első rakétát ^^
  • ozimak
    Red urban camo
  • gagax
    Én Predatorral szoktam leszedni ezeket (: carepackage ből elég sok szokott esni...meg amúgy is bevan állítva (:
  • bigapó
    az vagy régen volt tényleg vagy előtte már valaki adott neki egyet, mert Én még nem láttam olyat, hogy 1-től megkattanjon. Vagyis igen, ha egy harrier van mellette, akkor leszedhető egyel, a harrier viszi magával.
  • bigapó
    jaja, extrém esetem nekem is volt, asszem 3 szintén, de lehet 4 is. csak lestem mint rozi a moziban...
  • armageddon666
    Régen csinálhattad. Akkor úgy volt, hogy ha alulról lövöd, akkor nem tudja eltéríteni időben a rakétát. Most viszont képes olyan durva irányváltásokra is a rakéta, hogy már mindenképp 2 kell :\
  • elitehun
    Én már csináltam olyat hogy egy rakétával szedtem le a pawe low-t. asszem a skidrow-n
  • armageddon666
    mind2t? 3t lőttem mellé egy harriernél :D Stingerrel... kicsit kiakadtam.
  • bigapó
    3 Stinger rakéta kell hozzá, első 2-őt kivédi infracsapdákkal, a harmadik leszedi. Harrier szokott olyan vicces dolgot művelni még, hogy mindkét rakétát eltéríti - holott egyből leszedhető. Erre a mai napig nem jöttem rá, hogy bug vagy hack, de ne lepődj meg ha ilyennel találkozol. Chopper-nek asszem 1 csapdája van, tehát kettőből leszedhető, a Pave Low pedig szintén 3 rakétát igényel, mert egyet Ő is el tud csalni, de 2 kell a lelövéséhez. Meséltek olyat, hogy ha közvetlen alatta vagy és közel akkor nincs ideje kilőni, így el tudod találni, de ezt még nem volt alkalmam kipróbálni. A többi cucc általában 1 rakétából megvan, pl Uav, Counter-UAV, Attack Heli, még a Little Bird-öt (aki a Care Package-et hozza) is le lehet szedni, csak nagyon gyorsnak kell hozzá lenned. Stinger-t használ mindenki, mert az a legerősebb rakétavető, de csak légi célpontok ellen jó. Ilyen célra érdemes egy külön cast-ot fenntartani amiben használod a cold blooded perket, mert azzal nem látnak se hőképen se radaron, egyedül a füstcsíkból tudják megállapítani, hogy honnan lősz.
  • DARYL
    Ha már van... :) Persze az is megoldás amit te mondasz, de ahogy gugliztam, sokan szivnak az USB mikrofonokkal a játékban, ezért kérdeztem, hátha valakinek van tippje.
  • lolSL
    alaplapi hangba dugj be egy 500ftos tesco mikrofont, nem kell rádiós műsorvezető hangzás ide :D
  • DARYL
    MW2 PC-változat. Multiban nem megy az USB mikrofon, ami amugy szuperül müxik Skype-on stb.A game mikrofonbeállitás részén nem érzékeli a "VU méter" a mikrofon hangját.Szokványos "mezei" hangkártya állitgatás kizárva, mert HDMI hangot használok amit a VGA kártya szolgáltat az LCD TV-nek.A legujabb ATI driver pedig fent van és jól megy a HDMI is.A játékban van hang, mást is hallok,csak én nem tudok "beszólni".
    A mikrofon pedig,AT 2020 USB
  • elitehun
    Ezt már vagy te vagy valaki más de kérdezte csak kép nélkül XD
  • Nagylaci
    Na igen. Ha jól tudom a Spetsnaz annyit jelent oroszul, hogy különleges erők. Ennyiből szerintem nem hibázik a játék, bár az igaz, hogy amcsiknál van Navy Seals akkor ruszkiknál is lehetne mondjuk Alpha Group (Spetsgruppa A)... Szerintem azért döntöttek így mert az a közismertebb név.
  • Fabio Capello
    ez így nem egészen igaz, a Spetsnaz csak a fő szerv, azalatt még négy alakulat van, ez a hiba a játékban is :)
  • Nagylaci
    Esetleg:

KLIKK
  • Nagylaci
    Én lehet, hogy egy kicsit tudok neked segíteni. A ruszki különleges alakulatot úgy hívják, hogy SPETSNAZ. Bár nem pontosan ilyen a játékban, de talán ez a cucc ihlette:

KLIKK

Jobbat én sem tudok...
  • Nagylaci
    Lehet, hogy dugni is csak aimbottal tudnak... :D Anélkül max a konnektor lenne meg gondolom...
  • Fabio Capello
    milyen dugáshoz? Max marok marcsi van... :D
  • Reich
    Valaki meg tudja mondani hogy az orosz katonákon akik az usa városait támadják milyen terep ruha van esetleg hopgy olyan ruha kapható e vagy csak a játékban létezik.Mert az usa katonák ruhája létezik (ACU digit terep)
    Erre a terep ruhára Gondolok:
  • gallhun
    nem csoda, hogy nem érted a lelki világukat. Mert nincs nekik. Retardált mind, sztem dugáshoz is viagrát használnak.
  • Nagylaci
    Nekem villámgyorsan talál meccset általában ezzel nincs soha gondom. Csalókról annyit, hogy tegnap este egyetlen (!) épkézláb játék nem jött össze mert mindenhol 2-3 terminátor szaladgált...
    Olyanok vannak, hogy S&D -ben ketten maradnak én figyelem a csapattársamat (mégis mit csinálnék?) aki élesíti a bombát aztán jól elbújva :D védeni próbálja. Jön az ellenféltől a csóka hatástalanítani kezd és nem lehet agyonlőni! Pedig kapott mindent: lövés, gránát, flashbang... Semmi nem "fogott". Mondjuk ekkora buktát összehozni. :) Aztán csákó sznájperkedik én meg kis mázlival mögé érkezem. Durr bele a kést. Csávó bírja. Mondom WTF??!! Annyira bele volt merülve a projektbe, hogy ki sem szúrt így sem. Hát szépen megálltam alkoholos filccel berajzoltam a megfelelő pontot és megint csak bele a kést. No effect... Anyádúristenit. Na erre beletáraztam az AUG -ból és azt már azért nem bírta. A mindig győztesek a késes akcióban soha nem csalnak persze. Aztán killcam -ban gyönyörűen látszik, hogy a játékosok egy része már a falon át lekövet, de általában csak miután kibukkantál akkor lőnek. De a szép "lekövetés" azért lebuktatja, ilyet a UAV sem tud. Amivel még összefutottam az a "picit" túl sok életerővel rendelkező csóka. A könnyűgéppuskával ha megelőzök valakit akkor az szépen meghal és pont. Na ezek MIUTÁN(!) precízen tüzet nyitok rájuk még odafordulnak és lelőnek. Ki van zárva, a legnagyobbat sebző lőfegyverrel lövök rá.
    Amit nem értek az a csíter lelkivilága (meg gondolom más sem érti). Miután befejezte a játékot mire szokott gondolni?
    - Öcsém mekkorát játszott helyettem egy kis program..!

Ac 130 -ra köszi a választ majd kipróbálom valakivel a két rakétát egyszerre.
  • Gabe18
    Ezért most meg fognak itt lincselni engem, de ha nem konkrétan ez a játék kell neked (ismerőssel együtt akartok játszani és neki megvan,stb...), akkor szerintem inkább a Black Opps.

Amúgy a várakozás változó, azért egy fél perc alatt általában dob valamit.
    A játékmódot te választod.
    Csaló meg rengeteg van, és nem tudsz ellene védekezni sehogy. Maximum ha külön olyanokkal indítasz játékot akikről tudod hogy nem csalnak. De ahhoz meg össze kell szedni 5-6, meg több ismerőst.
  • NHLFAN
    eladó egy steam acc rajta csak a modern warfare 2!nulla percet ment.
  • vof
    Sziasztok!
    Most gondolkodok azon hogy megvegyem e az mv2-őt pc-re. Lenne pár kérdésem:

Sokat kell várni arra hogy találjon egy meccset?
    A játékmódokat is a rendszer választja ki, vagy azt én beállíthatom?
    Csalók mennyire vannak még rajta?

Összességében ti ajánljátok, vagy inkább várjam meg a black opsot?

Kösz

• armageddon666
    2 rakéta kell hozzá. Ezt egyedül nehéz összehozni...
  • newszepiking
    egy idő után már nem védi ki, úgyhogy az x-edik le fogja szedni.
  • Nagylaci
    Tényleg pár kérdés ami felmerült bennem menet közben.

Ez a "hacked szerver" most akkor mit jelent pontosan? Mondjuk naponta mentem a fenti könyvtárakat, de érdekelne, hogy ez mi a nyavalya? :) Elképzelhető, hogy a tök eredeti játékkal valami illegális szerverre pakol?

Aztán a játékkal kapcsolatban: az AC 130 -at le lehet lőni? Már jó néhányszor megpróbáltam, de soha nem sikerült. A Stinger szépen befogja és indul is a rakéta, de mindig kivédi őket. Szóval értelmetlen próbálkozni?
  • newszepiking
    "hasonló noob modeban"

itt van, tessék