Modern Warfare 2
  • Nagylaci
    Te jó ég ennyi idősen még számítógépes játékokkal játszotok?! Nem inkább a prosztata problémáitokkal kellene törődnötök? Vagy a lenyugvó napnak is van ereje? ;D Na jó csak örültem, hogy más is játszik itt ennyi idősen nem csak én.
    Amúgy én még csak frissen vettem a játékot elég új vagyok benne, de az egy főre eső csíterek száma már-már túlhaladja a fájdalomküszöböt. Amúgy ennek mi az oka, hogy ennyire rászálltak a csalók erre a játékra? Azért máshol messze nem ez van. Csalnak mindenhol, de először itt éreztem úgy, hogy érdekes módon mintha csak én nem látnék át a falon a játékosok közül... :) Meg aztán a "megkéselhetetlenség" perk -et sem nagyon találom sehol. (ennek a "pro" változatával az hal meg aki megpróbált egyáltalán megkéselni...) :D Mivel nekem meg az AUG HBAR jött be legjobban eléggé értem az egyszeri géppuskás nehézségeit. Mindenki elvárná, hogy jöjjek menjek, csak hát ez a fegyver nem nagyon alkalmas erre. Ha szembetalálkozom valakivel az biztos tuti, hogy gyorsabban fog reagálni egy géppisztollyal vagy karabéllyal.
    Na igen rohangálás tízezerrel... Sokan jönnek azzal, hogy mennyire realista a játék meg effélék. Na ilyenkor röhög a vakbelem rendesen. Most komolyan látott már háborús tudósítást valaki amiben a szemben álló felek jobbra balra ugráltak és úgy tüzeltek egymásra?! Azért érdemes kicsit elmerengeni a dolgon... :D