Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aboriginal74: Ezúton is Grat, az accodhoz! Vigyázz rá Tesó!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
A steampowered-tõl ma megkaptam az új accomat...visszakaptam az öszes gémemet és minden statom rendben van!!!
Köszi mindenkinek az együttérzést 😄
Grt. a steam-nek hogy 3 napon belül intézkedtek!!!
mini Chernobyl...
Ez a játék délutáni kikapcsolódásnak tökéletes, csak nem szabad komolyan venni.
Be happy. :) Running!
Inkább várd meg az õszt, gyûjtsd a pénzt, jön az új része , és talán tényleg lesz ded-server támogatás, akkor ki lehet jobban szûrni a csalókat, mert itt sajnos nem....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Tehát ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz! <#wink>#wink>
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Az lenne a problémám hogy 3 napja játszani szerettem volna a Modern Warfare 2-vel (eredetibe van meg) és amikor rámentem a Steam-re hogy jelentkezzen be SEMMI!!! Azt hittem csak valami baja lett, hát letöröltem és újra felraktam de semmi... rámegyek, a szükséges firssitéseket elvégzi, de utána nem tudok bejelentkezni(nem jelenik meg sem az ablakon, sem a tálcán), így a játékkal sem tudok játszani:S Operációs rendszerem XP és hallottam valami olyasmit hogy most már csak Windows 7 fut a Steam...(de nem szeretnék még oprendszert cserélni) Teljesen tanácstalan vagyok.
Ebben kérném mihamarabbi segítségeteket!
Elõre is köszi: Tomo576
mini Chernobyl...
Tettem vele egy próbát,mármint a visszaállítással,de nem történt semmi.
Nem csak azért, mert alaplap lett cserélve, de minden fõ hardware egységnél (kivéve VGA csere és RAM bõvítés, bár utóbbinál 4GB ram felett nem árt 64bitet rakni...)nem ártasz vele ha újratelepíted, mert aza tuti...
gblasius79: Steam-en belül készítesz egy backup-ot és mikor az új OP rendszert feltetted akkor szintén a steam segítségével a backup-ból visszamásolod, ráadásul sokkal gyorsabban fel si települ, mintha az egészet újrahúznád DVD-rõl...
mini Chernobyl...
Alaplapcsere is lesz!
Egyébként én is erre gyanakodtam!
Csak akkor nem értem miért ajánlotta fel hogy vegyem meg mégegyszer!
Nekem olyan problám lenne hogy megvásároltam a legújabb DLC-t.
Aztán valamelyik nap azon kaptam magam,hogy ha elindítom a multit a DLC fülben megint benne van ez a Resurgence Pack,és a menüben már nem szerepel külön csillaggal jelölve.Olyan mintha eltünt volna!Bár a Steamben meg szerepel hogy megvásároltam!Valaki érti ezt?
A másik dolog hogy szeretném egy kicsit megtuningolni a gépem,viszont ehhez újra is kell húznom!A kérdésem az hogyha csináltam a steamen belül egy játék mentést,hogyan fogom visszarakni hogy a rangom meg minden megmaradjon?
Köszi a segítséget!
mini Chernobyl...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
mini Chernobyl...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
mini Chernobyl...
mini Chernobyl...
ha igaz a dolog, akkor visszakapod az accodat, asszem van is valahol egy leírás, hogy jelentsd be, mit mondjál.
mini Chernobyl...
Btw, a feltörés egy dolog, de az úriember itt ellopásról beszél, tehát kiadta valakinek az userpasst, akár "lécci csak egy warra", akár "valve admin vagyok adok nyolc játékot neked ingyé", az az õ felelõssége, ezt a Steam is megmondta kiscsilliárdszor, benne van a felhasználói szerzõdésben is.
a VAC pedig tesz rá magasról, ki csalt az accounttal, csaltak vele=VAC ban, kifogás nincs, a ban végleges.
Mielött nagy zöldségeket írnál, csak halkan megsúgom neked ha feltõrték a Steam accodat, akkor a felelõsség nem téged terhel, mivel nem te adtad kia a kezedbõl!!!
Konklúzió nem beszélj inkább nyomogasd a C64-det 😄 azon tuti nem akad neked a Settlers 7 😄
mini Chernobyl...
Erre mit mondtok! Vigyázzatok az accotokra! Sokkal nagyobb körültekintést az eddigieknél!
mert úgy hiányzik már...😊
mer' low vagyok, meg láma és lúzer.😊
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
HKEY_LOCAL_MAHCINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Con trol\\Session Manager\\Environment
innen töröld ezt a két bejegyzést:
DEVMGR_SHOW_DETAILS
DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES
Arab money
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
lenne egy problémám,hiába indítanám el a MW2-t nem indul el,de nem is reagál semmit se és ugyancsak a steam se,és amugy eredeti a játék szóval tavaly november óta ilyen probléma még nem volt,újra tenni se tudom mert azt is csak a steam-en keresztül tudnám.Segítségeteket elõre is megköszönöm
Nem szeretne velem valaki Spec Opsozni? Sajnos nincs akivel végigvigyem az utolsó kétjátékos pályákat. Elõre is köszi. Steam name: edward1109
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
The Matrix has you...