24218
Modern Warfare 2
-
Én pl elég sokat szaladgálok csipával.. mostanába ha lövök már átse váltok másodlagos cuccra.. :) aztán vagyeltalálom vagynem... vettem is fel pár videót róla.. :
Például ez... ...ez... .. meg ez.
aztán tegnap.. belefutottam egy hackelt hostba... S&D végtelen játék only csipa... meg volt egy Arany Desert-ed amibe nemvolt lőszer.. meg szebb volt a grafika..
de itt a videó róla. -
csinálják csak a challenget ffa tdm vagy vmelyik hasonló noob modeban de ne team gamekben -
gallhun #21618 Hát Sdén a bomba jelzése -
XD
Igen de leeht hogy csak fejleszti a fegyvert. Én is megcsináltam pár fegyóhoz azt a challenget. az is igaz hogy én minden mecs elején beírtam hogy csak challenge miatt használok GL-t -
egyébként engem még a gl is csak 2 esetben idegesít
- ha csak és kizárólag azzal nyomja
- illetve ha campel, és akkor amikor egyébként is "lépre megyek", és bármivel agyonlőhetne, agyonverhetne puskatussal, megkéselhetne, kivájhatná a szívemet egy kiskanállal, vagy halálra csiklandozhatna, de neem, ő odaveret gl-el, mert mást nem is ismer az idióta istenbarma.
egyébként jókora taktikai lehetőség van a gl használatában, normális használatának nem vagyok ellene. -
Amúgy America's Army 3 ha jól működne fasza lenne. Ott pl. még azt sem jelzi, hogy megölted az ellenfelet, csak ha odamentél és lecsekkoltad :D -
Sebzésjelzővel tényleg jóformán "csak" az a baj, hogy falon át is működik. Mégis mért kell tudatni a játékossal, hogy van valaki a fal mögött lőjed csak vaze?! HQ játékmódnál tudható, hogy jó eséllyel kempel valaki a sarkokban szóval amikor van rá mód egyszerűen meglövöldözöd a sarkokat és már látod is, hogy mi az ábra. Állati igazságtalan... Nem nagyon értem, hogy miért nem alakították a játékot a játékosok elvárásai alapján? Azért ekkora anyagi sikernél elvárható lenne reagálni a visszajelzésekre.
Idegesíteni engem gyakorlatilag csak a GL idegesít. Főleg a konkrét területen elhelyezkedő feladat alapú játékmódoknál gusztustalan mert elég sok játékos csak arra megy, hogy valahonnan messzebbről GL -ezi, RPG -zi a területet. Amikor az ilyen mentalitású játékosból elég sok van az teljesen megöli a játékot... Ennél sem értem, hogy miért nem lehet olyan lobby -kat létrehozni ahol a GL tiltva van ne adj isten egyéb testre szabhatóságok is elférnének. Így mindenki dönthetne, hogy akar GL -ezni vagy sem. Ennyivel meg lehetne oldani oszt' jónapot! :)
Kempeléssel kapcsolatban annyit, hogy valójában ez a "modern warfare" legnagyobb rákfenéje. Értem most ez alatt a modern hadviselést magát, nem a játékot. Amikor az amcsik panaszkodnak a városi körülmények között vívott harc veszélyeiről tulajdonképpen a kempelésről beszélnek! Elvégre pont az a baj, hogy lehetnek bármilyen jól képzettek, lehet bármilyen csúcs fegyverzetük ha besétálnak egy AK- t alapfokon kezelő sunyi lövész tűzvonalába akkor jóccakát... :( Tehát úgy vagyok a kempeléssel, hogy nem szép dolog, de ez aztán visszaadja a harctéri parát egy kicsit legalább. (lehet perverz vagyok?!) -
sebzésjelzőről. ami felér egy whval jó kezekben és full fölös. -
na, nekem meg 3 gyerekem van, és ha elcsitulnak-feleségestől, akkor kb. 11-től játszom. úgyhogy megyek is.
:)) -
XD te tudod miről beszélünk? -
pedig pont de. CSben is volt régen ilyen mód. És nagyon geci. Lazán le lehet követni az ellenfelet falon át vele. -
Gabe18 #21609 Nyilván nem úgy WH mint a WH, de sok logika nincs benne. -
Hát az biztos hogy nem WH -.- -
Gabe18 #21607 Mért a "falon át működő találatjelző" az minőségi játékelem? -
Na vegyük el azt is meg a "hülye perkeket" nameg a "noob tartozékokat (gl)" és kapunk egy CS-t csak szebb grafikával
-
Gabe18 #21605 Amúgy még amit én nem értek hogy mért kell a játékba, az a találatot jelző x. Mert az még egy dolog hogy nyílt terepen beikszeli ha eltalálsz valakit, viszont amikor valaki a falon át eltalál valakit arra mért x-el? Gyakorlatilag egy WH-val felér hogy elkezdi lőni a falat ha sejti hogy van ott valaki, és ahol jönnek az x-ek oda kell lőni... -
Gabe18 #21604 Szerintem meg legnagyobb marhaság...
-
az bizony :D -
most olvasom kombinator leírását, ami egy kicsit alaposabb...
:) -
engem spec a kempelés annyira nem zavar mint mondjuk a GL-ezés. az nagyon fel tud baszni.
ha valaki kempből szed ki, spawn után egyből megyek bosszulni, annyi.
a kempnek is van több formája sztem, a legborzasztóbb, mikor valami épületen belül legubbaszt, vagy hasal egy sarokba, és zoom-ol a bejáratra. mikor belépsz, bumm.
na, ezt rühellem nagyon -
mérne szaladgáljon a csipás, quickscope rulz :D -
Kombinator1991 #21599 Engem a kemp meghatározásban Armagedddon-nak van igaza. A kemper az aki 1 helyröl egyetlen sarkot vagy lépcsőfordulót figyel. Akiket még kempereknek szoktak hívni a csipások me egyetlen helyröl pásztáznak egy területet, de wazze most csipával a kezében ne szaladgáljon má senki. Jó tudom lehet úgy is jól tolni egy baromi nagy pályán mint, vagy akinek van 250+ fps-e azis lazán aprít akár méterekről, hogy Ms. Mázli beleszólását ne is említsem, DE léteznek emberek akik a 40 fps-ükkel szépen elvannak és azoknak elég minimalisztikus esélyük van egy shotis vagy gépfegyós ellen pár méterröl.
Ami a rushereket illeti, nos igen háborúban nem szokás szaladgálni mint egy eszelős, de a játék azértsem lehet valósághű mivel a pályát sokan ismerik, és ismertek a spawnhelyek is SD-n ill. Arénán valamint a gyakori kemphelyek, hogy arról ne is beszéljek amikor az FPS a PING és a reflekszek eldönti 2 egymással szembenálló fél között, hogy ki nyer. Ezek körül valóságban csak a reflexek vannak jelen. Na a másik 2 dolog amit viszont igazán rögzíthettek volna normálisan az:
1. értemén, hogy ninják vagyunk veszettül meg marathoni futóbajnokok, de megnézem mikor sprintel vki zajtalanul bármien fegyóval, hogy az ugrás utáni földetérésekröl ne is beszéljek, mindezt golyóállómellényben meg katonai surranóban.
2. A játékban ha nem vagyunk ninják 2 módon lehet normálisan halkan közlekedni az egyik: vállhoz emeljük a fegyót, a másik gugolva mászkálunk. Nos aki próbált gugolva közlekedni tudja, hogy baromi fárasztó és emellet rohadtul nem pontos, és nagyon kényelmetlen. Ehez képest a játékban: javul a pontosság csökken a zaj és egész türhető sebeségünk van. A pontosság max akkor kéne javuljon ha éppen nem mozgunk a többi még ok bár megjegyzem ez elég kényelmetlen pozitúra.
Vállhoz emelt fegyó: nos igen mindenki tisztában van vele mi ez a sebeség fegyótol függően vagy türhető lessz vagy cseszettül lelassul, de a látási viszonyok erően lecsökkenhetnek ha nincs éppen red-dot a fegyón. Könyörgöm annyira nehéz lett volna berakni a Mohaa -ból és még nemtom hány játékból jólismert sétálási lehetőséget?? Működés egyszerű: Valamivel jobb nozoom, sebeségcsökkenés mondjuk a gugolás szintjére, zajtalanság meg egy új animáció ami egyépként single playerben tuti, hogy kivan dolgozva a botoknál.
A csalókrol annyit, hogy a játékban a szokásos füles mellet a radar is eléggé legális WH a UAV, és a Heartbeat sensorrol nemis beszélve. Utóbbinak a működését nemigazán birom felfogni, az előbbi meg igen a repcsi lát de csak azt akit a falon át nemfogja látni az embereket. Emellet ha lő valaki azt is csodálatosan mutatja. Na ez a legnagyobb marhaság amit eltudok képzelni most oké halljuk a lövést és akinek nincs éppen fülese azzal is tudassuk, hogy NAGYJÁBÓL honnan jött ne így tök pontosan azé skill is kellene, de azt, hogy most ellenség vagy csapattárs lőtt azé ne mutassuk már meg a mai világban télleg kb. mindenhol mindenkinek lehet minden fegyója a háborúban és a játékban is. HC-n nincs radar meghallom lőnek vhol M4-el most a tököm se tudja, hogy csapattárs vagy ellenség, és azt sem tudom, hogy a szobán belül konkrétan melyik sarokban van amíg fél kilóméterre vok az ellenségtöl.
Másik gyakori csalás a NORECOIL na erről annyit, hogy van pár fegyó nemis kevés ami kb. alapból az pl.: M4Carbine ACR SCAR-H (a célzó remeg de attólmég eléggé egyhelyre lő) AK-47 (ugyanaz mint előző) bármely LMG Grip-el (az első 20 lövés alig szór).
Még 3 csalás ismert számmomra:
A text hack az emberek szép hupikék és rózsaszín esetleg aranyszínű festést kapnak így bárhonnan bármikor kiszúrható mind1 mennyire van beleolvadva a környezetébe és eltünteti a bokrokat fák lombjait füvet ez utóbbi része egy WH-nak is megfelel az előbbi pedig hihetetlen látásról tehet tanúbizonyságot de nem feltétlen WH.
Van még a radarhack ami gyakorlatilag folyamatosan mutatja radaron folyamatos frissítéssel melyik ellenség holvan, nos a hatás egy permanens UAV-nak felel meg gyakoribb frissítéssel emellet leszedhetetlen és a COLD BLOOD-al se játszható ki. Ez a cheat egy WH-val egyenértékű csak nehezebben kiszűrhető mivel nem készteti az embert, hogy lekövesse a falon át a másikat.
Az utolsó és a legerősebb az AIMbot ez teljességgel elveszi a játékélményt sztem nagyon megrövidítve a játékidőt és az élvezeti faktort, azonnal kiszürhető csak legyen admin aki tesz ellene egyéb esetben egyetlen védekezés módszer: /disconnect Aki azt hiszi elég skilles, hogy szembenézzen egy jól beállított AIMbot ellen az hazudik és kész.
Egyéb cheatek is vannak amikröl hallottam, de nem találkoztam velük és se én se haver nem próbálta, de ezek tárháza eléggé mérhetetlen a visszapillantó tükörtől a mutatjuk lézerrel hova néz az ellenség a becélzásgátlónát nagyjából végtelen.
Ezen infókkal nem akarok ötleteket adni, csak gondoltam szólok mien cheatekre lehet gyanakodni, ha vki túl jól játszik. A legtöbb csaló mindig mindent tagad és lehülyéz minket de nemkell befosni ha egyértelmű jele van killcamban akkor szépen szóljunk helyi adminnak ha van, ha nincs akkor dühönghetünk vagy /disconnect . Megjegyzem a vote kick a régi CoD-okból hatékony ütős és permanensen aktív védelmi rendszer volt főleg, mert egy szerón ha vkit 3-szor egymás után kickeltek az kapott egy 1 órás bannt ez utóbbi védelmi rendszer még a 2. leghatékonyabb a normális adminon kívül. Hátránya, hogy ha páran összefognak kb. átvehetik az irányítást a szeró felett. Ami még passzív védelemként jól jönne egy könnyen kezelhető útvonal ahova fel lehet tölteni a PB. biztos cheateket a PB.-sek részére, hogy a köv. frissítéskor védelem legyen ellene. Én magam nem tudok private hacket írni sosem próbáltam, de 5 perc alatt találok olyan cheatet ami működik és ingyenesen hozzá lehet jutni, ráadásul LAN privát szerón kockázatmentesen tesztelhető. Aki úgy gondolja, hogy cheatel a másik az nyugodjon meg elég legális cheat van, de ha ennek ellenére is biztos benne simán lehet igaza mégha sokan azt mondják, hogy ő bizony tisztességes, nem biztos, hogy a haverjai tudnak róla akár maga az admin is lehet az, de ha tudnak is róla akkorsem biztos, hogy ellenzik. Sokan stat alapján lövik be ki mennyire csal. EZ hazugság stat alapján nem belőhető. Ms. Mázli olyan statot hozhat össze bárkinek a megbeszélés lehetősége mellet, hogy az hihetetlen. Haverral csináltuk TDM-en egy eldugott sarokban a pályán megbeszélten öltük egymást az egyikőnk taktikal nuke a másikunk EMP aztán teszteltük, hogy működik-e a NUKE időzítő megállítása mindezt PUB-on mindenféle csalás nélkül attólmég befigyelt nekem a 21/0 havernak meg 29/0 stat mindezt úgy, hogy haver teamjét lealázták a sárga földig, de ez nem számít. A cucc egyébként működött haver letolta NUKE-t én rá az EMP-t és bumm NUKE aborted a játék ment tovább. -
simonl #21598 Azért ne feledjük milyen a valós háború és örüljünk, hogy mi csak játszuk:
Gyermekkori barátom, velem egyidős(38) - katonák is együtt voltunk - jelenleg Kabulban "dolgozik" egy VIP testőr cégnél.
Szokott küldeni képeket....az Ő szavai szerint maga a pokol, és nem egy szentimentális gyerek.
Ő napi használatban "kezel"i azokat a fegyvereket amikkel mi itt játszogatunk.
Olyankor, amikor a küldött képeit figyelem, mindig végignézek a családomon és tudom, hogy én jobban döntöttem....
-
Semmi baj. Én 35 múltam és egy fiam van. 94' -ben voltam katona és lőttem AMD -vel, AK több változatával, PA pisztollyal, mini UZI géppisztollyal, Jericho 941 -el, meg párat biztos elfelejtettem. :)
Úgyhogy mit mondjak? Öregszünk vazze... :D -
simonl #21596 Igazából sokat agyaltam rajta, mennyire "ciki" ennyi idősen, két gyerek mellett számítógépes játéko(kat)t játszani.
Nem tartom főbenjáró bűnnek. A napi stresszt nagyon jól le tudom vezetni:)
Hétköznap este fürdetés után van pár órám játszani....ebbe az asszony is beleegyezett:), hétvégén nagyon ritkán, ha korábban kelek mint a család akkor zúzok egyet:)
Miért szeretjük a lőpor illatát?
A mi korosztályunk még volt katona (én pont határőr voltam 1991 -ben a délszláv válság idején).
Talán olyan is volt aki külföldi NATO missziókban szolgált.
Mi tudjuk milyen igazából lőni egy AK -val. Dobtunk éles kézigránátot stb.
Én pl. lőttem egy alkalommal (felügyelet mellett) Dragunov -al is.
Igen, kicsit megöregedtünk de szeretünk játszani és játék közben mesélni a kiskölyöknek:)
Bocs a hosszúléért.....
-
Azért az király lehet, hogy:
"Anyukám hozzad má' ide a jobbik szemüvegemet mer' ezzel nem találom hova dobta az a köcsög helikopter a Senty Gun -omat..." :D :D :D
Amúgy meg aggyá' nekik! Asziszik' övék a világ?! Atomot nekik! :D -
lawl. KEMPER TATÁK!!!!! :D:D:D -
bazzeg, azért mert reggel, ébredésnél a merevedés csak a hátamban meg a derekamban van, azér' meg tudom még emelni azt a rohadt rpd-t, azt' szájon türülni vele a sok kis tejfölösszájút.....
-
"instant halott mert szepi ilyen geciskilles egyén."
bazzeg

egyébként egyetértek, roppant pontosan fogalmaztál a témában. -
A rohattannyukat' erre nem is gondoltam! :D -
"Most komolyan látott már háborús tudósítást valaki amiben a szemben álló felek jobbra balra ugráltak és úgy tüzeltek egymásra?!"
Soldier 2.0
Hadititok. Eltusolják. Valójában így néz ki a háború, nem úgy mint a "dokumentumfilmekben"...
:) -
Gabe18 #21589 Akit 3-4x ugyanonnan lelőnek, és utána 5x is belefut, az meg is érdemli...
Amúgy ha nem DM-TDM, akkor mindig van egy fél akinek valamilyen szinten kempelni "kell". Ugyanis mindig lesz egy oldal aki az adott feladatban védekezik. SD-ben a védő fél mért menjen át a pálya másik felébe? Nyilván a védendő objektumok körül kell(ene) maradniuk. HQ-ban aki megszerzi a HQ-t, mért menjen el onnan lelövetni magát?
Ettől persze még a támadóktól folyamatosan jön a kemperezés... -
Te jó ég ennyi idősen még számítógépes játékokkal játszotok?! Nem inkább a prosztata problémáitokkal kellene törődnötök? Vagy a lenyugvó napnak is van ereje? ;D Na jó csak örültem, hogy más is játszik itt ennyi idősen nem csak én.
Amúgy én még csak frissen vettem a játékot elég új vagyok benne, de az egy főre eső csíterek száma már-már túlhaladja a fájdalomküszöböt. Amúgy ennek mi az oka, hogy ennyire rászálltak a csalók erre a játékra? Azért máshol messze nem ez van. Csalnak mindenhol, de először itt éreztem úgy, hogy érdekes módon mintha csak én nem látnék át a falon a játékosok közül... :) Meg aztán a "megkéselhetetlenség" perk -et sem nagyon találom sehol. (ennek a "pro" változatával az hal meg aki megpróbált egyáltalán megkéselni...) :D Mivel nekem meg az AUG HBAR jött be legjobban eléggé értem az egyszeri géppuskás nehézségeit. Mindenki elvárná, hogy jöjjek menjek, csak hát ez a fegyver nem nagyon alkalmas erre. Ha szembetalálkozom valakivel az biztos tuti, hogy gyorsabban fog reagálni egy géppisztollyal vagy karabéllyal.
Na igen rohangálás tízezerrel... Sokan jönnek azzal, hogy mennyire realista a játék meg effélék. Na ilyenkor röhög a vakbelem rendesen. Most komolyan látott már háborús tudósítást valaki amiben a szemben álló felek jobbra balra ugráltak és úgy tüzeltek egymásra?! Azért érdemes kicsit elmerengeni a dolgon... :D -
Kivéve mikor Marathon Lightweight P90 kombóval 4-5ször végigszaladom a pályát, csak mindig ugyanott találkozom ugyanazokkal a balfaszokkal :) true story. tényleg. Runner classal megkaptam hogy camper...
És mikor 3-4-5 alkalommal ugyanonnan szed le valakit sem feltétlen camp, csak szimplán köszönhető a trágya spawnrendszernek és az inkompetens "csakazértisarramegyek" ellenfélnek...
bár függ attól mit definiálsz camp alatt... ha én Dominationben bevédem valahol mondjuk Ct, úgy, hogy folyamatosan C körül vagyok, de mindig máshol, az most camp vagy nem? mert kb ezt csinálta Szepi is, csak nem egy védendő pont területét védte, hanem egy lépcsőfordulót védett... ahova be lehet menni (Ha az a pálya amire gondolok)
-folyosón messziről
-folyosón közelről 2 oldalról
-folyosón közelről balról ajtóból
-lépcső alján balról ablakból
-lépcső alján balról ajtóból
-lépcső alján szemközti folyosón
-lépcső alatti folyosón jobbról
De ennyire ne bontsuk szét, nem fair, meg tegyük fel, hogy aki a folyosón jön az instant halott mert szepi ilyen geciskilles egyén.
Akkor is 2 meghatározó irányból tudnak rá jönni, úgy, hogy egyszerre csak az egyiket tudja nézni. Vagyis 2 jól elkülönített (még ha helyileg egybeeső is) helyet védett...
Szerintem ez nem az a megvetendő camp, én speciel úgy hívom, hogy taktikus játék.
Camper az, aki bebújik egy "sarokba" (ami nem feltétlen egy szó szoros értelmében vett sarok), és onnan egy helyre összpontosít. Az már pályadesign fail, ha esetleg az a hely olyan, hogy máshonnan nem is nagyon megközelíthető, vagyis az ellenfél kb. egy bunkerben van.
tl;dr: de azért sem cemper -
igen, a rush az nem bűn, pedig engem pl. kurvára idegesít.
nem szeretem az ultrarealisztikus játékokat (az MW2-t ezért szeretem) de az állandó rohangálás az szerintem a másik véglet, az UT, meg a quake szintje, itt nekem teljesen hiteltelen játékélmény szempontjából.
és igen, egy géppuskához igenis ez a játékstílus illik. -
kempelés az kibaszott nagy bűn,DE ha valaki rohangál mint a mérgezett
egér akkor azzal minden oké?
ezeket a kempelős embereket(én is így játszom RPD-vel)annyira szeretik basztatni,igaz az ellenfél nem baztató fele UGYANÚGY kempel,vagy jobban
rólam is leperegnek ezek a megjedzések,de multkor egy magyar kolléga akadt ki rám (bocihun nevezetű)na ő kihasználta,hogy megértem amit ír
aztán meg azt,hogy tévedett,miután futva pofán lőttem
-
Olyan történt már valamelyikőtökkel, hogy lenullázódott a single player és a spec ops? Velem most pontosan úgy történt, ahogy itt írják. Elindítottam a single-t, erre azt látom a főmenüben, hogy 0-0% mind a kettő... Ami fura, hogy a Stats-nál mutatja, hogy a Hardened progress az 100% (olyan egy hónapja vittem végig kb újra), írja az eltelt időt is, hogy mennyit játszottam vele. Spec Ops még furább, mert ott ha belépek akkor az alpha-n kívül minden le van még zárva, azonban mutatja az összesnél, hogy mennyi csillagom van (volt...) . Ha pedig kiválasztom az Alpha-t , azon belül megvan az összes csillagom, de mégis zárva van a Bravo. (gondolom akkor megint megkéne csinálnom legalább négy csillagot, hogy kinyíljon, dehát nagyon furcsa így) Szóval nem értem :( Players mappát és userdatat mindig kimentem a multi miatt, de nem gondoltam volna, hogy a single is tud meglepetéseket okozni. Sajna nem segített ha visszamásoltam a dolgokat, pedig látom ott van minden, csomó autosave és egyéb savegame fájlok :( Szerencsére a multi nem nullázódott, úgy még durvább lett volna. -
dehogyis sértődtem meg.:)
azért írtam csak, mert én meg negyven múltam.:)
ez meg az én bajom.:) -
simonl #21582 Jól van ne kapd fel a vizet, vicceltem. Ha megsértettelek bocs.
Majd találkozunk a harcmezőn....
A "fiam" jelzőt csak azért írtam mert én már közelebb a 40-hez mint a 30- hoz, de ez is legyen az én bajom:)
Béke veled
-
meséld már el, mitől camping az, ha kb. 40m-es sugarú körben rohangálva, egy-egy helyről többet ölve mint máshonnan, játszom.
téve ezt egy olyan helyen, ahonnan könnyen kiszedhető vagyok?
nem én vagyok a camper, hanem az a fasz, akit így le tudok lőni 4-5-ször egymás után.
ráadásul a gondolatmeneted szerint gyak. csak a rush nem camp.
fiam
:)