Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ILLNeo
Az utolsó mondatoddal tudok abszolút egyetérteni! Pontosan erre használom. Este haza a melóból és egy kis feszkólevezetés képpen lövöldözök egy kicsit.

Aboriginal74: Ezúton is Grat, az accodhoz! Vigyázz rá Tesó!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Uraim!

A steampowered-tõl ma megkaptam az új accomat...visszakaptam az öszes gémemet és minden statom rendben van!!!

Köszi mindenkinek az együttérzést 😄

Grt. a steam-nek hogy 3 napon belül intézkedtek!!!

mini Chernobyl...

HappyHunter
Nekem valamiért az tûnt fel, hogy a ground war a cheaterek játszótere. Keveset játszom azt a játékmódot, de akárhányszor bemegyek, mindig látok 1-2 gyanús esetet. A többi módban (domination,demolition) egyáltalán nem vészes.

Ez a játék délutáni kikapcsolódásnak tökéletes, csak nem szabad komolyan venni.

Be happy. :) Running!

köszönöm a válaszokat sokat segítettetek 😊 de nemis tudom :/ most ha megveszem telelesz csaló pöcsökkel az egész játék???
Frank99
Én ugyan elég nagy kedvelõje vagyok, a gyereknek is megvettem, nyomtuk együtt soxor, viszont most már annyi a csaló tényleg, hogy nem is játszunk....

Inkább várd meg az õszt, gyûjtsd a pénzt, jön az új része , és talán tényleg lesz ded-server támogatás, akkor ki lehet jobban szûrni a csalókat, mert itt sajnos nem....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ILLNeo
Hát itt elég szépen lehet variálni a fegyvereket. Viszont a játékstílus az merõben más lesz. Egyébként sokan veszik a mai napig...

Tehát ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz! <#wink>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

helósztok.én még új vagyok gs fórumon így hát ez az elsõ kommentem 😄 azt szeretném kérdezni hogy érdemes-e megvenni a játékot vagy nem?mivel én Battlefield Bad Company 2-õzök de az már elég unalmas meg a fegyverarzenál nemvalami nagy :S érdemes megveni a COD6-ot????pls válaszoljatok 😊<#vigyor2><#action><#hamm><#dumcsi><#kuss>
Hálásan köszönöm NEW! 😄
FSpofon

Arab money

Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy 3 napja játszani szerettem volna a Modern Warfare 2-vel (eredetibe van meg) és amikor rámentem a Steam-re hogy jelentkezzen be SEMMI!!! Azt hittem csak valami baja lett, hát letöröltem és újra felraktam de semmi... rámegyek, a szükséges firssitéseket elvégzi, de utána nem tudok bejelentkezni(nem jelenik meg sem az ablakon, sem a tálcán), így a játékkal sem tudok játszani:S Operációs rendszerem XP és hallottam valami olyasmit hogy most már csak Windows 7 fut a Steam...(de nem szeretnék még oprendszert cserélni) Teljesen tanácstalan vagyok.

Ebben kérném mihamarabbi segítségeteket!

Elõre is köszi: Tomo576
Pedig annak mûködni kell!!!

mini Chernobyl...

Igen ezt a biztonsági mentés funkciót megtaláltam.Le is mentettem magamnak!
Tettem vele egy próbát,mármint a visszaállítással,de nem történt semmi.
Megnyugtatlak, hogy bizony ne árt újratelepíteni az OP rendszert!!!
Nem csak azért, mert alaplap lett cserélve, de minden fõ hardware egységnél (kivéve VGA csere és RAM bõvítés, bár utóbbinál 4GB ram felett nem árt 64bitet rakni...)nem ártasz vele ha újratelepíted, mert aza tuti...

gblasius79: Steam-en belül készítesz egy backup-ot és mikor az új OP rendszert feltetted akkor szintén a steam segítségével a backup-ból visszamásolod, ráadásul sokkal gyorsabban fel si települ, mintha az egészet újrahúznád DVD-rõl...

mini Chernobyl...

Rátapintottál!
Alaplapcsere is lesz!
robotnyk
csak annak aki megvette.
elitehun
De nem értem hogy mért kell újrahúznod. max akkor kéne ha új alaplapot vennél vagy több ram-ot
elitehun
Nem kell csináljál semmit egyszerûen csak rakd újra és minden megmarad. Illetve csak a multi részben marad meg a singel adatok el fognak veszni
Mindenkinek bekerült,vagy csak annak aki elõfizette!
Egyébként én is erre gyanakodtam!
Csak akkor nem értem miért ajánlotta fel hogy vegyem meg mégegyszer!
Fabio Capello
szvsz azért tûnt el, mert beépítették az alapjátékba, már nem jelöli külön sztem...

Sziasztok!

Nekem olyan problám lenne hogy megvásároltam a legújabb DLC-t.
Aztán valamelyik nap azon kaptam magam,hogy ha elindítom a multit a DLC fülben megint benne van ez a Resurgence Pack,és a menüben már nem szerepel külön csillaggal jelölve.Olyan mintha eltünt volna!Bár a Steamben meg szerepel hogy megvásároltam!Valaki érti ezt?
A másik dolog hogy szeretném egy kicsit megtuningolni a gépem,viszont ehhez újra is kell húznom!A kérdésem az hogyha csináltam a steamen belül egy játék mentést,hogyan fogom visszarakni hogy a rangom meg minden megmaradjon?
Köszi a segítséget!
Köszi srácok!!!! Ma este el lettek küldve a kódok!!!

mini Chernobyl...

Én is!
kBagyula
Hát legalább kapsz akkor majd ingyen l4d2-t. 😄 Egyébként elképesztõ ez az acc lopás, szurkolok, hogy visszakapd.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

de valami lehet vele, mert amióta aug. 05.-én lenyúlták az acc-om, azóta akad rendesen...sztem nem kis támadás érte...nem lepõdnék meg ha a napokban tennéneke egy bejelentést, hogy "több fiókot is feltörtek" ...

mini Chernobyl...

kBagyula
már jó. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Sztem támadját a steam-et mint állat...

mini Chernobyl...

kBagyula
meghótt a steam.

Antal99
most megint nem mükszik?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

abszolút, természetesen megvan...annyit elárulok, hogy nem 1xü 😄 most épp képbeolvasási fázisban tartok lesz egy pár :S

mini Chernobyl...

ILLNeo
Már meg is találtuk el is indult a folyamat! Köszi

Fabio Capello
akkor ezt tessék mondani, nem hebegni-habogni... 😄

ha igaz a dolog, akkor visszakapod az accodat, asszem van is valahol egy leírás, hogy jelentsd be, mit mondjál.

Az úriember tételesen a barátom és kollégám, az-az ember akinek feltörték a fiókját, pedig én lennék...de hidd el nem én tehetek róla...én pedig vagyok annyira rutinos ennyi évvel a hátam mögött, hogy ne kövessek el olyan badarságot, hogy kiadjam a fiókomat másnak... most intézkedünk, mennek a kódok nekik, a zárt körû levelezési support rendszerükben!!! Egyenlõre ennyi, majd ha okosabb leszek, akkor jelezem mik a fejlemények, annyit zárójelben, hogy egy Észt srác használja jelenleg a fiókomat…Bullet nickkel…

mini Chernobyl...

Fabio Capello
nem hát 😄

Btw, a feltörés egy dolog, de az úriember itt ellopásról beszél, tehát kiadta valakinek az userpasst, akár "lécci csak egy warra", akár "valve admin vagyok adok nyolc játékot neked ingyé", az az õ felelõssége, ezt a Steam is megmondta kiscsilliárdszor, benne van a felhasználói szerzõdésben is.

a VAC pedig tesz rá magasról, ki csalt az accounttal, csaltak vele=VAC ban, kifogás nincs, a ban végleges.

Kedeves Fabio Capello!

Mielött nagy zöldségeket írnál, csak halkan megsúgom neked ha feltõrték a Steam accodat, akkor a felelõsség nem téged terhel, mivel nem te adtad kia a kezedbõl!!!
Konklúzió nem beszélj inkább nyomogasd a C64-det 😄 azon tuti nem akad neked a Settlers 7 😄

mini Chernobyl...

Fabio Capello
az accod a te felelõsséged, ha kiadta valakinek az user+passt, magára vessen, erre csak ezt tudom mondani...

ILLNeo
Ez így baromi érdekes! A egyik barátomnak pár hete ellopták a steam accountját. Benne az összes játékkal, és még a BFBC2be sem tud belépni, pedig az nem is steames.

Erre mit mondtok! Vigyázzatok az accotokra! Sokkal nagyobb körültekintést az eddigieknél!

newszepiking
köszi mindkettõtöknek.

mert úgy hiányzik már...😊
mer' low vagyok, meg láma és lúzer.😊

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

elitehun
48-tól
Ha bemész a Class -ba, rálépsz a fegyverre és F2 -vel meg tudod nézni, azt hiszem 41 tõl.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

newszepiking
ACR-t hányas szint körül kapja meg az ember?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

FSpofon
steam forum

Arab money

Antal99
hú ezt te honnan tudod?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

FSpofon
regeditben

HKEY_LOCAL_MAHCINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Con trol\\Session Manager\\Environment
innen töröld ezt a két bejegyzést:
DEVMGR_SHOW_DETAILS
DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES

Arab money

Ha a Steamet is újratelepítenéd talán menne. Tehát ne csak a játékot hanem a steamet is uninstalláld.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Sziasztok!
lenne egy problémám,hiába indítanám el a MW2-t nem indul el,de nem is reagál semmit se és ugyancsak a steam se,és amugy eredeti a játék szóval tavaly november óta ilyen probléma még nem volt,újra tenni se tudom mert azt is csak a steam-en keresztül tudnám.Segítségeteket elõre is megköszönöm
Sziasztok!

Nem szeretne velem valaki Spec Opsozni? Sajnos nincs akivel végigvigyem az utolsó kétjátékos pályákat. Elõre is köszi. Steam name: edward1109

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

FSpofon
milyen 576osok?

Arab money

bigapó
az az 576-os biztos nem rakta még fel PC-re csak mondjuk xbox-on játszott vele. steam-be lesz az, jó helyen találod 😊 miért érdekelt egyébként?

The Matrix has you...

Nekem nem az Avtivision mappában van az Mw2 hanem a steamben alapba oda tette de 576-osok azt mondták hogy activisionbe kell lennie ez most mi?
ozimak
Az maradt... de nem izgat mert sose nézegettem<#alien2> max a wins losses arányt próbáltam javítani(mert akitõl vettem mínuszosan adta😊,és ha bementem arra néztem rá de mostanában már azt se. Mostmár csak a haladás a cél,hogy minél hamarabb elérjek pr10-be aztán már tényleg csak az élvezet miatt játszani 😉