Modern Warfare 2
  • armageddon666
    Kivéve mikor Marathon Lightweight P90 kombóval 4-5ször végigszaladom a pályát, csak mindig ugyanott találkozom ugyanazokkal a balfaszokkal :) true story. tényleg. Runner classal megkaptam hogy camper...

És mikor 3-4-5 alkalommal ugyanonnan szed le valakit sem feltétlen camp, csak szimplán köszönhető a trágya spawnrendszernek és az inkompetens "csakazértisarramegyek" ellenfélnek...

bár függ attól mit definiálsz camp alatt... ha én Dominationben bevédem valahol mondjuk Ct, úgy, hogy folyamatosan C körül vagyok, de mindig máshol, az most camp vagy nem? mert kb ezt csinálta Szepi is, csak nem egy védendő pont területét védte, hanem egy lépcsőfordulót védett... ahova be lehet menni (Ha az a pálya amire gondolok)
    -folyosón messziről
    -folyosón közelről 2 oldalról
    -folyosón közelről balról ajtóból
    -lépcső alján balról ablakból
    -lépcső alján balról ajtóból
    -lépcső alján szemközti folyosón
    -lépcső alatti folyosón jobbról
    De ennyire ne bontsuk szét, nem fair, meg tegyük fel, hogy aki a folyosón jön az instant halott mert szepi ilyen geciskilles egyén.
    Akkor is 2 meghatározó irányból tudnak rá jönni, úgy, hogy egyszerre csak az egyiket tudja nézni. Vagyis 2 jól elkülönített (még ha helyileg egybeeső is) helyet védett...
    Szerintem ez nem az a megvetendő camp, én speciel úgy hívom, hogy taktikus játék.

Camper az, aki bebújik egy "sarokba" (ami nem feltétlen egy szó szoros értelmében vett sarok), és onnan egy helyre összpontosít. Az már pályadesign fail, ha esetleg az a hely olyan, hogy máshonnan nem is nagyon megközelíthető, vagyis az ellenfél kb. egy bunkerben van.

tl;dr: de azért sem cemper