Modern Warfare 2
  • Alien
    Olyan történt már valamelyikőtökkel, hogy lenullázódott a single player és a spec ops? Velem most pontosan úgy történt, ahogy itt írják. Elindítottam a single-t, erre azt látom a főmenüben, hogy 0-0% mind a kettő... Ami fura, hogy a Stats-nál mutatja, hogy a Hardened progress az 100% (olyan egy hónapja vittem végig kb újra), írja az eltelt időt is, hogy mennyit játszottam vele. Spec Ops még furább, mert ott ha belépek akkor az alpha-n kívül minden le van még zárva, azonban mutatja az összesnél, hogy mennyi csillagom van (volt...) . Ha pedig kiválasztom az Alpha-t , azon belül megvan az összes csillagom, de mégis zárva van a Bravo. (gondolom akkor megint megkéne csinálnom legalább négy csillagot, hogy kinyíljon, dehát nagyon furcsa így) Szóval nem értem :( Players mappát és userdatat mindig kimentem a multi miatt, de nem gondoltam volna, hogy a single is tud meglepetéseket okozni. Sajna nem segített ha visszamásoltam a dolgokat, pedig látom ott van minden, csomó autosave és egyéb savegame fájlok :( Szerencsére a multi nem nullázódott, úgy még durvább lett volna.