Modern Warfare 2
-
na, egy példa az értelmetlen (gyak. mindig az) "noob"-olásra, meg a meccs közbeni rinyálásra.
tegnap berágtam, pedig nem igazán szoktam izgatni magam.
Skidrow,domination, RPD-vel vagyok. elhelyezkedem a fenti folyosó lépcsőjénél, miközben a saját csapatom próbálja elfoglalni a folyosó közepén lévő zászlót. NEM kempelek, csupán fedezem a sajátjaimat, valóban jó helyről belőve a teljes folyosót. eredményesen:)
nem maradok egy helyben, le-le rohanok a lépcső aljába, szedem azt is, aki onnan jön. igaz, mindig visszamegyek a lépcső tetejébe. 3-4. ilyen kör után elkedz habzani az ellenfél szája, "noob rpd", "fuck you man", meg amit akartok.
Teszik ezt úgy, hogy:
- ugatnak annak ellenére, hogy az a hely arra termett, hogy onnan lehessen lőni a folyosót (nem isten ellen való bűn tehát, hogy ott vagyok).
- nem táborozok le, csupán sűrűn visszatérek.
- meg sem próbálnak kiszedni onnan, pedig kurvára nem bonyolult.
- meg sem próbálnak eljönni értem a másik oldalról.(aki onnan jött, az csak az alagút utáni zászlótól jött)
Tipikus példája annak, hogy ha valakinek a játékstílusa nem passzol az enyémhez (pedig nem tisztességtelen, stb.), akkor ahelyett hogy gondolkodva tennék ellene, elkezdem szidni, mint a barom.
na ennyit a noobságról.
tehetelen faszok.