24218
Modern Warfare 2
-
simonl #21580 Ja, még annyit, hogy szoktam találkozni hasonló játékstílussal, nem ugatok, class -t, vagy taktikát változtatok, megkeresem és levadászom....
de azért cemper vagy:) -
simonl #21579 Azért ha 3-4-5 alkalommal, ugyanonnan szedsz le valakit módszeresen, akkor az bizony "campingezel" fiam:)
-
na, egy példa az értelmetlen (gyak. mindig az) "noob"-olásra, meg a meccs közbeni rinyálásra.
tegnap berágtam, pedig nem igazán szoktam izgatni magam.
Skidrow,domination, RPD-vel vagyok. elhelyezkedem a fenti folyosó lépcsőjénél, miközben a saját csapatom próbálja elfoglalni a folyosó közepén lévő zászlót. NEM kempelek, csupán fedezem a sajátjaimat, valóban jó helyről belőve a teljes folyosót. eredményesen:)
nem maradok egy helyben, le-le rohanok a lépcső aljába, szedem azt is, aki onnan jön. igaz, mindig visszamegyek a lépcső tetejébe. 3-4. ilyen kör után elkedz habzani az ellenfél szája, "noob rpd", "fuck you man", meg amit akartok.
Teszik ezt úgy, hogy:
- ugatnak annak ellenére, hogy az a hely arra termett, hogy onnan lehessen lőni a folyosót (nem isten ellen való bűn tehát, hogy ott vagyok).
- nem táborozok le, csupán sűrűn visszatérek.
- meg sem próbálnak kiszedni onnan, pedig kurvára nem bonyolult.
- meg sem próbálnak eljönni értem a másik oldalról.(aki onnan jött, az csak az alagút utáni zászlótól jött)
Tipikus példája annak, hogy ha valakinek a játékstílusa nem passzol az enyémhez (pedig nem tisztességtelen, stb.), akkor ahelyett hogy gondolkodva tennék ellene, elkezdem szidni, mint a barom.
na ennyit a noobságról.
tehetelen faszok.
-
fawcet #21577 Én egy tárat szoktam beletunkolni középre, volt hogy 3 kifeküdt. -
:D utálok sniperkedni, és valahogy mindig núbokkal hoz össze a sors azon a mapon...
Múltkor csórikám pumpolta a falat ezerrel, kérdezem mi a faszt csinál, asszondja beleküld pár tárat hátha eltalál valakit... Majdnem megszakadtam a röhögéstől... :D -
Kurva jó, hogy nem tudnak kimozdulni Highriseról, mert sniperrel fogom az ablakot a mi ablakunkból :D Mióta megtanultam ezt a "trükköt"... :D -
g18-tól agyfaszt tudok kapni, a gl-eseket meg állandóan elküldöm a halálfaszára. Kurvajó, amikor nem tudunk kimozdulni Highriseról, mert nyolc helyről küldik befelé a cuccost... :/ -
Gabe18 #21573 El tudom képzelni. Főleg HC-n ahol még extra nagy a sebzés... -
madmanic #21572 HC HQ t ha játszol majd figyeld meg milyen jó thumperrel védeni a HQ t..
nagyon ritka hogy szólnak érte... -
mellesleg Danger Close nélkül már nemigen öl 8 méterről. Sőt, Danger Closezal sem... -
Pedig pont erre jó a GL, és pont erre való a GL, és pont bele is illik ilyen helyzetekben a játékba a GL.
Értem ezalatt a kemphelyek tisztogatását. Sose mondom, hogy ne kempeljen az ellenfél, de ha teszi, és éppen olyan geci helyen, ami... hát geci hely, akkor bizony megy a BUMMM, és kb. leszarom ha ezzel megsértem a kis lelkecskéjét, és még ki is röhögöm ha egy killre volt a nuketól.
Egyébként RPG+DC ftw :) csak eléggé pontatlan... de így fair :D -
Gabe18 #21569 Én elhiszem hogy nagy élmény a GL-el berontani a többi nem GL-es játékos közé, és ezáltal elhitetni mekkora jó játékosok vagyunk. Mert mi az ablakon belőve is megöljük az ellen. Mert a 8 méterrel mellé menő lövés is öl. Mert a kis nyomorék a M4-el hova puffogtat mikor én vagyok király és BUMMM...
Csak ilyenkor kérdezem én, hova lenne a nagy élmény ha a sok "lúzer" nem GL-es nem lenne? Ha MINDENKI ezt az elvet követné? Ha mindenki így akarna játszani? Ha senkit nem érdekelne hogy NEM VALÓ ebbe a játékba a GL, és a pályán mindenki azzal menne? Akkor a fent említett emberkénk "pünkösdi királysága" hamar véget érne, és ott találná magát ahol GL nélkül van. Egyből nem lenne olyan vicces ha őt is 20 másodpercenként felrobbantaná valaki... Majd akkor állítom ő hőbörögne a leghangosabban hogy mekkora paraszt az összes többi. -
gallhun #21568 Sztem ez a noob gles noob g18as dolog 1 f...ság. benne van a játékban, használja aki akarja. Ha megvette a gamét akor úgy játszik ahogy akar. Bár engem is néha idegesítenek. -
kivételek mindig vannak ;) -
"... legyen az jó vagy nem jó, úgysem fog tetszeni annak akit lelőttél..."
Nem feltétlenül. Engem pl HC SD-ben (3-3 volt az állás) game winning killben öltek meg de azért megdicsértem azt a csipát aki lelőtt mert tényleg szép lövés volt ^^ -
Szerintem alapvetően olyat csinálj csak, amit te is elviselsz. Persze bizonyos keretek között, szóval nem azt mondom, hogy ne lőj fejen senkit, mert ha fejen lőnek, akkor ideges leszel, ez abszolút normális dolog. Azonban ha már a 3. billentyűzeted törnéd szét az Akimbo G18-ak miatt, akkor lehet nem célszerű neked is azzal menni. Ugyanez igaz pl GL-re és RPG-re. Van most egy Danger Close-os GL-es RPG-s classom, néha benyomom mert a.) 2-n tudunk játszani az egész kibaszott csapatban, és normálisan nincs esélyünk, b.) alázzuk az ellenfelet, ilyenkor meg lehet funolni :) Persze a végén arra megy ki a sírás, hogy noob RPG meg GL, és emiatt vesztettek, nem azért mert faszlowok... (Alapvetően nálam nem OP a GL meg az RPG. Nem tudom csináltak-e vele valamit, de GL pl. sokkal kevesebbet sebez. Persze felkúr mikor ezekkel ölnek meg, de inkább azért, mert mikor én vagyok velük mintha negyed annyit sebeznének). -
egyébként az LMG-k lényegében területvédő fegyverek, csak ezt sokan szintén nem tudják, az "igazi" háborúkban sem rohangálnak vele, hanem lebasszák egy helyre oszt adjad neki. Időnként arrébb rakják, attól függően honnan van áttörési kísérlet oszt csá, ennyi. De egy játékban sosem ez alapján játszunk vagyis nem szeretnek így játszani, bár erre is megvan gondolom a megoldás, talán az ARMA, mint legjobb szimulátor - mások véleménye. Itt csinálhatsz bármit, legyen az jó vagy nem jó, úgysem fog tetszeni annak akit lelőttél... -
azt csinálsz amit akarsz, itt a legkevesebb gond a camp-el van már... -
golyószóróval egy kicsit lehet campelni? -
olvasva a hsz-eket igazak, de nálad van a pont, mert ezt is feltörték, akkor miért ne lehetne megoldani, hogy majd azt is megoldják :) -
Ezt speciel én kurvára büntetném. Gyakorlatilag elősegíti ezzel a kalózkodást, és jogtalan hasznot szerez belőle a szolgáltató. -
"Ha igen, akkor nem lehet majd csak eredeti játékkal játszani...."
:D:D:D:D Ha az Iwnetet "feltörték" majd pont egy korlátozott dedikált szerver fog gondot okozni :D -
Gabe18 #21558 Mit gondolsz miért 1 szolgáltatótól lehet szervert bérelni majd, és nem adják ki ezt a lehetőséget akárkinek?
Elméletileg nem lesz tört multi. Aztán hogy esetleg valami malőr következtében kikerülnek-e a szerver indításhoz szükséges dolgok...
Ezt a lehetőséget se lehet elvetni...
-
szériaszám ellenőrzés alapvetően eddig is csak magyar "szolgáltatónál" volt kikapcsolható opció. -
Nézd meg mi van a BC2nél. Tudtommal ott nincsenek tört szerók, ergo, itt sem lesznek. -
Hát van akit az se gátol meg a csalásban :S -
Egy érdekes kérdés ötlött fel bennem:
Ha jól tudom csak egyféle "szolgáltatótól" lehet bérelni szervert, game akármi, nem ez a lényeg, hanem az,hogy Ő mennyire szólhat majd bele a jogok kiosztásába, azaz figyelni fogja-e, hogy az adott szerón be van-e állítva a kulcsfigyelés (szériaszám-ellenőrzés) vagy sem?
Ha igen, akkor nem lehet majd csak eredeti játékkal játszani.... -
admin = overrated
Vegyük bele a játékmechanizmusba az emberi tényezőt, jeee! Mert az jól szokott működni :)
Működhet jól is! De többnyire nem. -
Jaja, és Black Ops semmivel sem lesz jobb ha nem szarabb lesz éppen... Azon valami újabb geciséget próbál ki majd fasszopó Kotick :) -
Ne fogadj rá mivel ott lesznek adminok -
pedig szvsz hosszútávon most megéri a játék, ha megjelenik a Black Ops, a sok csíter hülye azonnal rá fog szállni, és lekattannak a MW2-ről. -
Toltam egy freeforallt. Megint szeretem a játékot ^^ -
Letöröltem ezt a szart, soha többé... Black Ops, remélem nem kell hogy csalódjak benned :(( -
madmanic #21547 Áldunk téged activision...
-
Na ma hasonlóan jártam, mint itt a többség
csalók, hackelt lobby, csalók, csalók, hackelt lobby, csalók, jó játék, csalók, csalók, csalók...
nem a "hűdejól játszik! tuti csal!" kategória, hanem a pálya másik feléről fejen lövi a fél csapatot shotival, az előbb lő, minthogy az ajtó közelébe érek, meg a szimplán végigkövet a pályán falon át féle csalók. -
Én általában haverokkal szoktam játszani és minél többen vagyunk egy lobbiban magyarok annál biztosabb hogy közülünk lesz valaki a host és akkor nem laggol. ^^ -
Te mióta játszol vele? :D -
KoRn666 #21543 Nem csak mostanában...
-
gallhun #21542 Hali nektek is laggol a játék mostanában? -
bár ez nem a steam része, de próbáld meg azt, hogy kilépsz a játékból és a steam-ből is, magyarul újraindítod a rendszert, hátha következőleg megtalálja az iwnet-es baromságot.