Modern Warfare 2
  • Garou
    Antal99:

Nekem a kedvenc fegyvereim vannak a light machine gun kategóriában, úgyhogy nyomulok velük rendesen. Amiket tapasztaltam:

L86, RPD, AUG: Szinte ugyanaz a sebzésük! AUG és RPD tök ugyanaz, L86 kicsit gyengébb! M240 és a HK zárja a sorrendet sebzés terén.

L86: Nagyobb tűzgyorsaságú, gyors tárcsere (viszonylag), de eléggé félrehord. Sebzés megfelelő.

RPD: A legjobb, grip-el totál pontos (plusz silencerrel pedig már majdnem ACR szinten van), rengeteg lőszer, megfelelő tűzgyorsaság, sebzés nagyon magas. A tárcseréje a leglassabb (életveszélyesen lassú). Továbbá az RPD-t tart a legtovább "vállhoz kapni". Nekem a kedvenc fegyverem.

HK MG4: Keveset látni belőle, pedig nagyon pontos még grip nélkül is, és nagy a tűzgyorsasága. Viszont a sebzése alacsony, és a hevedert szintén nem 5 másodperc alatt cserélik ki.

AUG: HK közeli pontosság (talán kicsit rosszabb), gyors tárcsere, viszont relatíve kevés lőszer, sebzése az RPD-vel együtt a legmagasabb a kategórián belül.

M240: Nagy, robosztus, szórja a golyókat mint az állat, ideális fegyver lenne... ha normálisan sebezne. Félrehordása is idegesítő, de még határon belül van, talán az L86-al lehet egy szintben, ahogy rángat.

Szerintem a sorrend: RPD, AUG, L86, HK, M240

A közelharcot érdemes velük kerülni, mert az AUG-on kívül elég sok idő, amíg vállhoz emeli őket az ember. Grip meg Stopping Power és mehet a kaszálás. Megfontolandó, hogy az ember bling-et használ és akkor van még egy cucc a puskán, vagy sl hand pro, és akkor kiküszöbölődik a tárcsere/pontos célzás lassúsága.