24218
Modern Warfare 2
-
Rájöttem hogy imádom FFAt :D nagyon lehet darálni...
mondjuk véletlen bennhagytam Emergency Airdroppot... és egyszer AC130t nyúltak le... mondjuk mire kihívta az ellen addigra nyertem ^^
Másodszorra viszont 4ből 3t megszereztem magamnak, a negyediket azért nem, mert az összes playert odavonzotta és volt kis kereszttűz :D végül azt a menetet is nyertem... csak Scavanger nélkül macera, mert ACR gyorsan viszi a lövedékeket... szal több killt elejtett UMPből meg Interventionből hoztam ^^ -
madmanic #21377 fogod* -
madmanic #21376 nem.. és ha igazán hatékony akarsz lenni akkor beteszed mindkettőt..
majdnem mintha HC t játszanál :) kapni fogon a csítert...
-
fmj = deep impact. -
szerintetek FMJ=stopping power??? -
A Custom Class Guide videóit leszedte a srác :S -
Mert gyengébbre csinálták a p90-est. A CoD4-ben nagyon hatékony volt, ebben a játékban viszont keveset sebez. SP nélkül nem is szívesen használnám. -
köszi s válaszokat -
Én simán leszedem vele a snipert a dzsiptől a dombtetőig
-
toarpad #21369 AZ ump+silencer páros nekem annyira nem jó csak ha közelre lövök vele , pl. egy afghan a pálya egyik feléből a másikba lövésben kb megbukik -
Jaaaaj és hát természetesen a nagy kedvencemet a karabélyok közül ki is hagytam: ACR!!! Tudom hogy gyengusz de egy kis stopping power jó fegyóvá teszi mivel nagyon pontos és aránylag sok töltény van hozzá! Én nagyon szeretem. -
Legjobb az UMP! ;) Sokat próbálgattam mást de a végén mindíg visszatérek :) Nekem ezután még az M4-es vagy a vector,az M16-ot nem szeretem :S valahogy nem jövök ki ezekkel a burst-ös fegyókkal :) A csipázást pedig sokat kell gyakorolni de ha belejössz akkor az is bárkinek mehet szépen ;) P90-et akimbo-ban használtam eddig mindíg,főleg a scrapyardon :D szerettek is érte nagyon =) csak most nincs kipörgetve addig mert én is nemrég kezdtem a pr 7-et :S Am ha kell segítség a fegyvereket illetően akkor itt találsz egy kis segítséget! ;) Az Elite kolléga által említett UMP taktika pl. itt bemutatkozik :) -
Ahhha ok köszi ;) -
Én is nagyon szeretem az UMP+Silencer párost :) Persze megkaptam már érte az "UMP noob" jelzőt, amit nem értek, mert ugyanúgy kell célozni UMP-vel is... De márcsak nevetek ezen az állandó noobozáson, főleg amikor vesztes csapatból írják be a meccs végén :D UMP-n kívül egykébként a P90 is jó silencerrel. Érdekes, hogy itt nem terjedt el a szídása mint Cod 4-ben anno :) Tar-t is szeretem :) Ami még nagyon brutális fegyver az az M16 , Stopping Powerrel egyből annyi a másiknak, csak most jelenleg nincs mert nemrég kezdtem Prestige 3-at és még nem tartok ott :) Mostanában Intervention-t kezdem próbálgatni, de azért még van mit gyakorolnom :)) -
Azt jelenti, hogy DVD lemezen van meg neked a Modern Warfare 2 (Retail példány, vagyis hivatalosan kapható kiskereskedelmi változat) és azért írja ingyenesnek, mert nem a steam-en keresztül vásároltad, hanem lemezen, ezért nem volt terhelés:) Nekem is így van, DVD-n vettem meg a játékot és szintén Retail illetve Free szövegek vannak, viszont amiket steam-en keresztül vásároltam például a két DLC és egyéb játékok, ott már az összeg szerepel euroban illetve az, hogy "Steam Store". Tehát a lényeg, hogy amit Steam-en keresztül veszel meg ott a Steam Store látható és a hozzá kapcsolt összeg, ami pedig lemezen van meg ott a Retail felirat van és nincs összeg. -
UMP-t használok a menetek 80%-ban sztem az a legjobb fegyver! Amit Elite mond az egyik taktika viszont ha a "lopakodós" nem megy akkor:
UMP+silencer+red dot,bling pro,stopping power pro,steady aim pro,semtex,stun,martydrom,predator,airstrike,harrier(vagy heli)
Ez a kommandós közepébe menős összeállítás nem a hátulról menős ;) -
Ez mindenkinek ilyen? Mit jelent ez? Eddig nem is néztem csak most... :)
-
AUG grippel olyan pontos mint az ACR... -
Antal99:
Nekem a kedvenc fegyvereim vannak a light machine gun kategóriában, úgyhogy nyomulok velük rendesen. Amiket tapasztaltam:
L86, RPD, AUG: Szinte ugyanaz a sebzésük! AUG és RPD tök ugyanaz, L86 kicsit gyengébb! M240 és a HK zárja a sorrendet sebzés terén.
L86: Nagyobb tűzgyorsaságú, gyors tárcsere (viszonylag), de eléggé félrehord. Sebzés megfelelő.
RPD: A legjobb, grip-el totál pontos (plusz silencerrel pedig már majdnem ACR szinten van), rengeteg lőszer, megfelelő tűzgyorsaság, sebzés nagyon magas. A tárcseréje a leglassabb (életveszélyesen lassú). Továbbá az RPD-t tart a legtovább "vállhoz kapni". Nekem a kedvenc fegyverem.
HK MG4: Keveset látni belőle, pedig nagyon pontos még grip nélkül is, és nagy a tűzgyorsasága. Viszont a sebzése alacsony, és a hevedert szintén nem 5 másodperc alatt cserélik ki.
AUG: HK közeli pontosság (talán kicsit rosszabb), gyors tárcsere, viszont relatíve kevés lőszer, sebzése az RPD-vel együtt a legmagasabb a kategórián belül.
M240: Nagy, robosztus, szórja a golyókat mint az állat, ideális fegyver lenne... ha normálisan sebezne. Félrehordása is idegesítő, de még határon belül van, talán az L86-al lehet egy szintben, ahogy rángat.
Szerintem a sorrend: RPD, AUG, L86, HK, M240
A közelharcot érdemes velük kerülni, mert az AUG-on kívül elég sok idő, amíg vállhoz emeli őket az ember. Grip meg Stopping Power és mehet a kaszálás. Megfontolandó, hogy az ember bling-et használ és akkor van még egy cucc a puskán, vagy sl hand pro, és akkor kiküszöbölődik a tárcsere/pontos célzás lassúsága. -
Sztem az lag. Elviekben lehetne. -
nem sajnos. nekem az van berakva legtöbbször, mert még mindig azzal a challange-el szenvedek és van olyan akit nem hallok. -
A Sitrep Pro-val a Ninja Pro-sok lépteit is lehet hallani? -
köszi -
toarpad #21355 a TAB gombal tudod a statokat megnézni meccs közben , és a killstreakok lehívási sorrendjét sajna nem lehet megváltoztatni ! -
két gyors kérdés:
- játék közben hogy lehet megnézni a statot? (hogy ki mennyit ölt, halt?)
- a killstreak-ek lehívási sorrendjét lehet változtatni? pl. megvan a care package, meg egy predator missle, akkor hívhatom valahogy előbb a dobozt?
-
Akkor hagyd rajta a hangtompítót de használj stopping power-t. 3 golyó egy ember -
kösz
régen silencerrel játszottam,mostanában sebzési problémáim
adódtak vele(nélküle meg minden fülsiketítő) -
Én az ump-t szoktam használni legtöbbször.
Marathon Pro
Cold Blooded Pro
Ninja Pro
És silencer.
Én úgy szoktam használni hogy mindig megpróbálok az ellenség háta mögé kerülni. Legtöbbször be is jön ez a taktika -
van aki gépfegyverrel nyomja?valami okosság ezzel kapcsolatban?
esetleg tar,ump játék taktika?(talán nem csak engem érdekelne) -
egyébként én pont ezért nem szoktam még gondolatban sem belemenni abba, hogy most aimbot vagy wh, ha valaki nagyon-túl ügyes (persze ha nem teljesen tuti), mert ha ügyesen csinálja, akkor a büdös életben nem fog kiderülni ha csal.
annyi természetes oka lehet annak hogy valaki dominál egy játékban a pingtől kezdve, a gyakorlaton át a laggig, hogy objektíven azt mondani, hogy tuti hogy csal, úgysem igen lehet. akkor meg minek tépjem magam.
olyan rengetegszer fordul elő, hogy belépek egy már folyó játékba, és majdnem MINDENKI nagyságrendekkel jobban játszik mint én. ennek is annyi oka lehet - és ezek felét magamban kell keresnem - hogy ritkán húzom fel magam, inkább megyek máshová. -
Gabe18 #21348 De ha nagyjából rád céloz, akkor azt a kis igazítást már nem látod a képernyőbe közelítő távcsőtől ami kitakar mindent. -
Hoppá most lebuktam XD
Amúgy lehet látni ha aimbotozik valaki mert azért van egy határ és annál gyorsabban nem nagyon lehet rárántani -
pontosan! :D -
Gabe18 #21345 Szvsz legjobb mód aimbot bevetésére. Mivel olyan gyorsan rántja rád a fegyvert, meg eleve nem látod hol a célkereszt, elég ha csak nagyjából rád célozzon. Már nem tudod megmondani hogy talált el...
Legalábbis nekem kicsit fura mikor ezzel a módszerrel folyamatosan ölik az embereket hiba nélkül. -
Gyakorlás kérdése az egész ^^ -
na nekem ez nem megy.
-
Attól még bekaphatja 
A vicces az egészben hogy 16-os szintű volt :S -
az killcam bug, neki látszik a scope, csak neked nem jól mutatja. -
Az hogy pl meglátsz egy embert gyorsan jobb egérgombot nyomsz majd elkezded húzni a fegyvert arra amerre az ember volt és amikor meglátod a célkeresztben bumm. De inkább itt egy videó.
Így hirtelen csak ezt a montage videót találtam de a lényeg azért látszik
A fentebb említett videó -
az miaz?