Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék új pályákat a játékhoz, a régieket meguntam. Az elsõ DLC pályái nem tetszenek. Meg tudom venni a második map pack-et úgy hogy nem kell az elsõ, vagy azt is muszály megvásárolnom?
A másik kérdésem az lenne hogy tudok e csak az új pályákon játszani majd, érdemes e egyáltalán megvenni? (hogy megy az euro árfolyam STEAM-éknél?)
Elõre is köszi a választ!
nem semmi darálást lehet ott csinálni :-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ha vkinek túl könnyû lenne, annak ajánlom USP45+Tactical knife-al, nem lesz õszinte a mosolya 😄
Csirkemell nélkül nincs élet!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
én csak moziztam, azt hittem ez afféle stáblista szerû dolog, hogy bemutatják az összes karaktert, meg ilyenek.
eszembe sem jutott lõni...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
The Matrix has you...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
vannak magyar klánok, játék közben találkozhatsz is velük, bár clanbase-en egyszerûbb õket megtalálni. alapvetõen sok magyarral lehet találkozni.
The Matrix has you...
az érdekelne hogy van-e magyar szerver...
van-e magyar klán...
hogy találkozhatnék magyarokkal?<#integet2>#integet2><#nemtudom>#nemtudom>
The Matrix has you...
Honnan lehet vajon megállapitani, hogy melyik a saját könyvtárad? Ezt irja valahol vajon a steam nekünk?
The Matrix has you...
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Ha még pár tíz-százezer elmegy belõle már megérte nekik.Ha nem,nem.
Most kell még kisajtolni belõle mindent,mert jön a Black Opps meg a Medal,akkor már nehéz lesz.És most nem azért mondom,mert a CoD7,meg a Medal a "megváltó",hanem azon egyszerû ténynél fogva hogy az lesz az új,ugyhogy azt fogják venni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
The Matrix has you...
úgy általában, aki soha nem csalt, és nem próbált ki olyan dolgokat, amit nem kellett volna, akkor a fent írt visszamásolás, az müxik.
ha meg nem, az írgyon darcsectornak, vagy akinek akar.....
hátha lesz sansza . ennyi.
mennyé ide meg oda, aha, írta darksector
aki itt még1x warez+ ilyenrõl commentel, radír. és nem nézem el, hogy mióta sg fan stb. stb.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Kumiho #2179
aztán indítsd el a játékot, mert a steam mindig ellenõrzi, hogy minden rendben van-e, így elvileg letölti neked a helyes verziót. valószínû megsérült vagy csak éppen memóriahiba volt vagy akármi.
írj, hogy mit reagált.
The Matrix has you...
múlt héten játszottam utoljára, ma indítanám, erre:

Kumiho #2179
CoD4 nincs meg 😛
@
Amúgy igen,ritkán van ilyen is.Mondhatni ezekért a percekért érdemes játszani a többit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.