Modern Warfare 2
  • ozimak
    Szerintem meg nem létezik olyan hogy noob fegyver legfeljebb szürreális vagyis vegyük alapul hogy 2 G18-ast soha nem tartana meg akármilyen erős csóka egy-egy kézben úgy hogy közben egy pontra célozva lő vele ;) csak nézzetek meg egy pár videót egy igazi G18-asról,tényleg nem piskóta fegyver képes olyanra mint amilyet a MW2-ben is tapasztalunk csak éppen az igazi életben(na persze tudom az igazi életben egy golyótól annyi volna),ha már "nagyjából" szerették volna moddellezni a fegyverek élethűségét akkor ezt nagyon elcseszték... az akimbo maximum egy maroklőfegyver esetében hiteles,de azt sem tudod egy irányba tartani,főleg ha egyszerre tüzelsz velük,és a visszarúgás sem sikerült túl hitelesre :S pl. a spas az hiteles de nézzük meg a 1887-est :D letörné a karod ha azzal így lőnél "akimbo"-ba :) aki lőtt már valaha akár csak vadászfegyverrel az tudja. Végszóra: Ez egy játék,alapból el vannak túlozva a dolgok. Hol dobsz ilyen pontosan ívben pl. dobókéssel akár? Vagy miért nincs baráti tűz? Final stand? Martydrom? Akimbo? Aki ezeket eddig nem tudta megszokni, az eleve nem tudom mit is várt az egész játéktól :) annak ajánlom az America's Army-t és társait ;) Az egyetlenegy hiteles dolog ebben a játékban a scavenger,mert ki az a hülye aki harc közben nem vesz fel másik fegyvert vagy lőszert ha kifogy a skuló... Ez egy játék srácok! ;)
    A Mario-nál sem érdekelt: Miért nem töri be a fejét a tégla???