Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most írjak jót?
Játszottam egy órát.Minden meccsen az ellenfélbõl GL,GL,GL,GL... Volt egy gyerek egy meccsen csinált 5 kill-t abból 4 GL,1 kés.És mindegy mit írsz neki,csak nyomja nyomja.
És nem lehet kirúgni,nem lehet kiszavazni,nem lehet csinálni semmit.
És ha átmész másikba ott is van.Vagy ha nincs,pár perc múlva jön egy.

És tényleg már sírva röhögõs kategória hogy úgy megy végig a pályán hogy GL van neki kiválasztva.És ha messze vagy meghaltál.Ha közel vagy akkor is meghaltál,mert ha melléd-mögéd lövi vége,ha meg eltalál vele 1 méterrõl ,akkor a löveg téged megöl egybõl még ha nem is robban fel...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát a 7-el valóban nem árt vigyázni,mivel Treyarch... És hát a 3. és 5. résszel nem a sorozat csúcsait produkálták.
Az egyetlen ok,a normál szerveres megoldás,ami miatt bizakodóan tekintek rá.Ha csak olyan lenne mint a MW2 de normál szerveren már jó (jobb) lenne.
De hogy lesz-e olyan... Majd novemberben kiderül.

Ha kijön az új rész,sõt jön az új Medal is,biztos hogy veszteni fog a MW2 a táborából egy jó darabot.De jobban belegondolva ez nem biztos hogy rossz.Mert valószínû a csíter vagány gyerekek átlépnek az új játékokba,hogy ott is megmutassák "tudásukat".Aki meg marad,talán annak nagyobb része valóban a játékért marad...

bigapó
kiegyenlitettlen csapaton barátokal tudsz egyedül javitani. ebben jó ez a játék, mert összehoz ismeretlen, de ugyanakkor jófej emberekkel és úgy már tök poén az egész. persze kirivó esetben idegesitõ, hogy a kurva lagg miatt játszhatatlan, de aztán egyszer csak jó lesz a host és akkor jó lesz a játék is :) igaz ez ritka, de van.

The Matrix has you...

armageddon666
Sajnos egy-két ponton igazad van, úgyhogy (meg idõre való tekintettel) azokat a részeket kihagyom...

MW2-t nem kell védened, csak nem kell a még meg sem jelent 7-t itt sztárolni, meg gyakorlatilag temetni a 6-t...

Félreértés ne essék, nem tartom magam prónak (néha a nagy arcomból ez jön le ^^), csak szimplán átlagon felülinek találom magam. CSben általában gyengébb, megszokott helyekre járok, mert kikapcsolódásból játszom, MW2 viszont IWnet folytán fûvel-fával összedob, és azért itt is hozok HASONLÓ teljesítményt szerintem.

Én meg vagyok elégedve a játékkal. Ritkán látok csalót. Ha látványosan teszi kilépek, ha nem, akkor nem zavaró. Ritkán rak be laggos host mellé, és általában gyorsan játékba kerülök. A kiegyenlítetlen fegyverekkel nincs problémám. Használni nem tudom õket, ezért rám csak mikor a tube-challange-dzsel szenvedek akkor érkezik panasz, más fegyverrel viszont tudom ezeket kontrázni, így én sem panaszkodok. Persze vereségnél azért kell a kifogás, meg amúgy is, hátha szarabbul megy az ellenfélnek ha a baszogatom, úgyhogy az ilyeneket baszogatom...
Az egész játékban a legnagyobb problémám az általában béna társak... de ez nem a játék hibája. Esetleg az IWneté, mert mintha szándékosan rakná össze kiegyenlítetlenné a csapatokat. Ami szintén nem a játék hibája, hanem a cégé, az pedig a nagyon rossz ár/érték arányú DLCk. Bár lehet, hogy csak azért, mert VALVE alatt el lettem kényeztetve...

@

bigapó
a remény hal meg utoljára.....ja ez nem is igaz, mert Chuck Norris hal meg utoljára...

The Matrix has you...

Nem CS-zek,bár megvan.Lehet hogy ott õrületbe kergetnél,de az összes COD-al játszottam valamennyit,ezzel a megjelenés napja óta.Egy pillanatig nem állítanám hogy a Lan-okat nyerõ pro játékos szintjén lennék,de egy halvány rálátásom van arra mik azok a szituációk amik még beleférnek,meg mi az ami már több mint gyanús.De mindegy,így leírva ez okoskodás,a játék közbeni szituációkat látva lehetne errõl a mi csalás meg mi nem dologról érdemben beszélni.

Hogy nem lehetne jobb a rendszer?Na ne már... Persze hogy lehetne jobb.Persze mindig lenne aki kicsúszna a kezük közül,de ez így se állapot ami itt néha van.

Én gondoljak az elégedett vásárlókra?Ez érdekes elképzelés.Akkor a világ leggyengébb játékát se lehetne szidni,hátha ott is van elégedett vásárló...Én tudom hogy tele van csalóval mégis megvettem rá a 2 DLC-t (mert a 4-be már nem akarok visszamenni,a következõ részig meg csak kell lõni valahol <#vigyor4> ) úgyhogy már többe van mint 12.Na de attól még ha szerintem nem jó ez vagy az,akkor csak leírom.
Ugyanez igaz a CoD7-re is ami mint közvetlen folytatás márt ne lehetne téma?Mért kéne nekem a MW2-t "védenem" ha alig várom hogy jöjjön az új?El-el lövöldözgetek benne addig,de nem fogom azt mondani hogy ez valami hibátlan világ csodája.
Ha te meg vagy elégedve írd be az ellenvéleményed,az olvasó meg majd eldönti kinek hisz.

armageddon666
Sírhatnál ennyi erõvel minden játéknál hogy szar az anticheat, mert az összes ugyanezekkel a hibákkal küzd mint a VAC... Igazából a csalók számában mérhetõ különbség sokkal inkább összefügg a célközönséggel, mint a használt anticheattel... szvsz CoDban több a gazdag szülõkhöz született taknyos, mint mondjuk Battlefieldben. Bár ott is sok csalóról hallottam.

"a WH-s emberkékrõl nem is beszélek,aki valahogy mindig ott van amerre az ellenfél megy,mindig ott vár ahol kell,mindíg arra néz amerre kell..."

CSzel? Remélem nem. Vagy legalábbis azt, hogy nem futunk össze... õrületbe kergetnélek, és tisztán játszom :) (és 1,5-2 éve még "fûre-fára" csalót kiáltottam)

Nem jó a rendszer, de nem is lehet jobb, és nincs jobb alternatíva... Miért is szidjuk akkor? Jobb lesz? Nem. És egyébként az egészet azért hoztam pusztán fel, mert egy kalap alá vetted a VAC (illetve tul.képp. az összes anticheat rendszer) inkompetenciáját és a nemrég történt fals banokat, holott teljesen különálló jellegû problémákról van szó.

Illetve (ez még régebben fordult meg a fejemben) azért lehetne gondolni az elégedettebb játékosokra is, mikor szidja az ember a játékot. Mert kurvára szar érzés, mikor kidob valaki 12k Ft-t a játékra, eléggé meg van vele elégedve, aztán látja fórumon, hogy mindenki szidja, utálja a játékot, többen eladáson törik a fejüket... Hogy miért? Mert ebbõl következik a játékosszám rövidtávon történõ megcsappanása, de legalábbis a nagyon alacsony játékosszám növekedés... és egyedül nem jó multit játszani...
Hasonló indoklással, szerintem nagyon jó lenne a messiás CoD7-hez tartozó kommenteket is kifelejteni ebbõl a topicból. Nem ide valók a "sokkal jobb lesz ez mert ez meg ez és amint kijön azzal játszok és nem ezzel" kommentek. ((hmm, egyébként csak most látom, hogy utolsó mondatod pont ilyen :D))

@

Nem tudom mit látok rosszul.Van egy program aminek az lenne a feladata hogy a csaló egyéneket szankcionálja.A tökéletes rendszer az lenne ami minden csalót,a lehetõ legrövidebb idõn belül "büntetne".Ez olyan?Messze nem.Akkor meg nem jó...
Az hogy a privát hack ellen õ nem tud,vagy csak nehezen tenni,az engem miért kell hogy érdekeljen?Én azért vettem a játékot hogy csalók nélkül játszhassak.Hogy õ ezt hogy oldja meg,az õszintén megvallva nem érdekel.Illetve nem érdekelne,ha látnám az eredményt.
Ehelyett azt látom hogy a sniper-el 30 méterrõl távcsõ nélkül a gyerek egymás után 3-ból 3x egy lövésre öl,a másik úgy aim-ozik hogy fél perc múlva az összes többi játékos az édesanyját emlegeti,és akkor a WH-s emberkékrõl nem is beszélek,aki valahogy mindig ott van amerre az ellenfél megy,mindig ott vár ahol kell,mindíg arra néz amerre kell... Most az olyan WH-t nem említem ami lekövet a falon át,mert az már az olyan amatõr kategória hogy említésre se méltó.
Tehát a rendszer nem jó.

De csodában már kár bízni,ez már ilyen lesz.Majd ha minden igaz a következõ rész jobb lesz.Normál szerver,adminokal,aztán aki olyan az repülhet.

bigapó
tegyük hozzá, hogy nem csak mw2 van amiben hibázhat a rendszer, egyébként valószinû igazad van, ha nem csalsz akkor kicsi az esélye, hogy bannolnak. nem kell piszkálgatni és letölteni bizonyos dolgokat és akkor nem lesz gond sem :) hibák meg vannak, mert ember csinálja mindet.

The Matrix has you...

armageddon666
Egyébként ha egy-egy ember jön majd megint, hogy "Cheat detected, pedig ártatlan vagyok, mit tegyek", ugyanaz lesz mint most... Nem sûrûn hibázik a VAC, és ha hiba van, az nem egyéni (12k játék)...

@

armageddon666
Rosszul látod nagyon a VACcal kapcsolatos dolgokat, és úgy látom hiába koptatom a billentyûzetet ezzel kapcsolatban.

Az hogy VAC "nem banolja a csalókat", egyrészt nem programozási hiba, hanem hiány.
Másrészt nem is teljesen igaz, mert azért szedjél le egy VACproofnak hirdetett public hacket... rövid távon repülsz... (delayed ban van, úgyhogy akár egy hétig is húzhatod...) privát csalások ellen viszont NEM LEHET MIT TENNI... amint kihozol rá fixet, már jön az update... fölösleges munka... Hogy akkor mi értelme van a VACnak? megSZÛRNI a csalókat... így sokkal kevesebben csalnak... volt ismerõsöm aki mondta mondjak neki csalást, mondom X22, mondja mi az, mondom drága, mondja akkor nem kell, ingyenes? kibasznak vele... akkor hagyjuk. szóval annyira nem fölösleges és szar... és punkbuster sem jobb... annyi hogy azonnal banol, na puff neki... ban-ban...

Ha tömegesen mennek VALVEhoz (csak innen a topicból 2en írtak... külföldön jobban mûködik a fogyasztók érdekvédelme), akkor kivizsgálják mi lehetett. És ha volt hiba, megtalálják... most egy elég hülye hiba került be. Puff. A nem is tudom hány év alatt talán másodszor... szerintem egy ilyen nagyszabású programnál belefér. Fõleg, hogy mindkettõ esetben kártalanítva lettek az áldozatok :)

@

bigapó
végülis amig nem jönnek ki szondáztatni addig bármit szabad :D

The Matrix has you...

elitehun
Az lehet hogy nem túl elõnyös de ettõl függetlenül csinálod<#vigyor1>
bigapó
melóba nem túl elõnyös, de hétvégén szerintem bepótolom :D inkább fáradtság vagy tugya a kukim.

Roger, ha lesz szólok:) én is meglepõdtem, hogy többiek belementek, néha lazulunk is :D

The Matrix has you...

elitehun
"...kimaradt egy pár szó..."
Kicsit többet ittál a kelleténél? XD
kBagyula
Egy pajzsos eksönre beneveznék valamikor, ha meghívsz. :)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

bigapó
tudom, utólag olvasva kimaradt egy pár szó, de már nem tudtam javitani :D hátrány ha nem vagy vipes :)

The Matrix has you...

elitehun
Nem úgy hangzott XD
bigapó
ja, ezt úgy értem, hogy szerintem senki nem csal közülünk :)

The Matrix has you...

bigapó
egyszer láttam videót errõl ahogy fociznak. vicces volt, egyszer-kétszer el lehet hülyülni vele, nekem jobban tetszik a RIOT :)
tegnap 6-an nyomtuk és hát aláztunk HQ-ban, nem nagyon tudott mit csinálni az ellenfél. volt, hogy 3 Emergency-t is lehivtam egy körön belül. sokan nem tudták feldolgozni és inkább kiléptek, meg ugye csaló banda. igazából nem tenném tûzbe senkiért a kezem - maximum 2-3 emberért - de játszottam már velük annyit, hogy tudjam ki az aki csal és ki az aki nem..közülünk.

The Matrix has you...

elitehun
Ja télleg a Favela ^^
bigapó
amúgy nagy fun még a RIOT shield-es harc is :DD

múltkor 4-4 egymás ellen, mindenki RIOT-al, Rust-on :) volt röhögés rendesen :D
elején 3-4 volt, de bejött valahogy egy 4-edik idegen emberke, persze nem értette, hogy mit csinálunk és inkább lövöldözött, de azért jól elvoltunk, õt is labasholtuk párszor :D

The Matrix has you...

bigapó
szerintem Favela, ott van kapu is. de Quarry-n is van labda, a daru alatt szokott lenni vagy a környékén.

The Matrix has you...

gagax
Õ megtalálta xDDDD:D:D kérdezzük meg tõle:D

Hát láthatóan a rendszer teljesen hibás,a csalók tobzódnak (még ha az elmúlt pár napban mintha tényleg jobb lett volna a helyzet),a nem csalókat kivágja...
Most ezek után az összes bannolt csaló jöhet hogy "szemét IW meg Valve kibannolt mikor én se csaltam".És ezek után már végképp nem lehet erre mondani semmit...

elitehun
Melyik pályán van rejtett focipálya?<#idiota>
bigapó
Nekem lenne egy frappáns kérdésem:

Mivel a lenti levélben azt irják, hogy kb. 12000 embert bannoltak tévesen és nagy valószinûséggel abból elég sok valódi csaló lehetett, most hányat fogunk visszakapni? Nem tudom ki mennyit játszott az elmúlt pár napban, de az utóbbi idõben azért nem sok csalóval találkoztam/tunk. Remélem, hogy azért akiknek volt korábbi reportjuk és már kifelé állt a rúdjuk azok nem kapják vissza az accountjukat. nem lenne jó megint csöves-mocskos bandával játszani...

The Matrix has you...

bigapó
Facebook-os FIFA játéknak nem ez a topikja...

The Matrix has you...

gagax
szentem megtalálta az eggyik pályán a rejtett foci pályát és most ott játszák le a meccseket:D VIDEOt róla:D vagy rossz topicba írt:D de nekem az elsõ az reálisabb:D

elitehun
<#fejvakaras>
gallardo
üdv! az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet egy ligával fejjebb lépni? Mert, sajnos az elsõ öt meccsem mind elvesztettem de mióta már megtanultam játszani egy kicsit könnyûek a gyõzelmek(persze így is kifogók néha 1-1 embert aki jobb nálam<#vigyor3>)

Kedves Frank!
Én nem gondolom hogy itt valakinek hasra kellene esnie miattam,de ha visszaolvasol akkor láthatod hogy igen sokan mondták (többek között Te is) hogy csaltunk mert a Valve nem olyan béna hogy indokolatlanul kitiltson valakit. Még egyszer, nagyon köszönöm azoknak akik megpróbáltak a segítségemre, (segítségünkre) lenni.
A lényeg hogy végre helyreállt a rend és a részemrõl a téma lezárva!! Sok embert megismertem itt azt hiszem most már rendszeres látogatója leszek ennek az oldalnak.

ozimak
Apropó! Hogy is volt az az kill/death arány? <#vigyor><#papakacsint>
katt ide
Jaka923
Teljesen igazad van, bár azt az Episode 3-mat kiadhatnák végre...

newszepiking
azért nem kérek bocsánatot amit írtam, megvolt az okom hogy azt gondoljam amit, mindenesetre örülök hogy nem csaltatok.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

elitehun
A Valve mindig is rendes volt :)
ozimak
Gratula a "bannoltaknak"! :) Örülök,hogy így alakult :)
armageddon666
Tied kissé más eset. A vac-banoknál hiba történt, tiedet valszeg szándékosan kapcsolták ki gyanús tevékenység miatt. Tulajdonképp a Te érdekedben.

@

Frank99
itt nem hiszem, hogy automatikusan csalónak néztek, ha jól emlékszem sokan írták, hogy lehetsz az is, ez nem ugyanaz! Örülj neki, hogy visszakaptad az accountot, mi is örülünk, hogy a VALVE elismeri a hibáját, de ne akarj itt erõszakkal bocsánatot kéretni, jó?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Antal99
jeah tényleg dlc2 benne van!

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Antal99
én tudom,hogy tiszta voltál

~egy hónapja ez az üzenet fogadott:

this steam account has been disabled

ezt sikerült visszakapni 2 napon belül

igaz én nem kaptam kárpótlást,de nem is kell,hiszen csak ezzel játszom<#mf1>
talán majd a cod 7 leváltja

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

gagax
OFF:ja és privátba nem fogok senkitõl se kunyizni semmit:D szóval kijelentem hogy ha vkinek szándékába áll 1 L4D2 t adni akkor itt vagyok:D innentõl én rábízom hogy kinek adja én csak egy "csóró" jelentkezõ vagyok érte :D;]

gagax
OFF:Jól értem hogy most 2 DB L4D2 t kapott mindenki?:O

mfeca78:Ha bocsánattal nem is tarzonak mindenféle képpen magukba néznek majd...hidd el sztem senki nem találkozott még ezzel az esettel ez ezért volt...azért ovlt egybõl hogy ok nélkül nem bannolnak senkit^.^én nem írtam semmi rosszat ellened de nekem is megfordult a fejembe a dolog :D szóval én ELNÉZÉST kérek azért ^.^ üdv:D

Itt a lentebbi szöveg magyarul a Totalcod.hu-ról,hátha valakit érdekel:

"„Üdv,

Nemrég a Steam Account-odat hibásan kibannolták a Call of Duty: Modern Warfare 2-bõl. Ez a Mi hibánk volt és Én bocsánatot kérek minden gondért, amit okozott neked.

A probléma az volt, hogy a Steam hibásan ellenõrizte a lemezen lévõ DLL és a memóriában lévõ DLL verzióját. Ezt a problémát különbözõ helyzetek kombinációja okozta mikor a Steam frissítette a játék lemezképét. Ez nem játékhiba volt. A Steam megengedi számunkra hogy visszavonjuk a téves bannokat (több mint 12,000 téves ban, több mint két hét alatt)

Visszavontuk a ban-t és visszaállítottuk a hozzáférésedet a játékhoz. Továbbá, kapsz egy ingyenes Left 4 Dead 2 ajándékot (gift) és egy kópiát magadnak, ha még nem vetted volna meg.

Hogy odaadhasd egy barátodnak az ajándékot, a Steam, Játék (Games) menüjébõl megteheted, vagy látogass el az alábbi címre további információkért. https://support.steampowered.com/kb_...4502-TPJL-2656.

Hogy hozzáférj a saját másolatodhoz, jelentkezz be a Steam-be és a játék ott lesz a többi között, így azonnal letöltheted.

Üdvözlettel
Gabe Newell
Elnök, Valve"

Amúgy meg csináltak 12.000 hibás bann-t.De akkor legalább ennyi helyeset is csináltak legalább...?<#whatever>

Sziasztok!
Nos végre vége ennek a csaltam e vagy sem mizériának, mert a steam helyreállította az acountomat, és írt egy bocsánatkérõ emailt.
Szóval ennyit arról hogy savaztatok engem ,és ártatlanul simán csak csalónak neveztetek és a többi ártatlanul kibannolt embert is.
Nem gondoljátok hogy minimum elnézést kellene kérnetek tõlünk? Aki pedig hitt nekem és próbált segíteni annak köszönöm a hozzá állást és a segítségét.

gagax
ohh oks:D akk mostmár legyen szó tényleg MW2 rõl:D
OFF: én nem mertem privátba elkérni :D mégse vagyok azért bunko ; )
ON: valaki akinek tényleg jó nete van az össze hozhatna egy jó kis privátot:D már rég nem MW2 tem jó lenne újbol be izzítani:D

Valaki privátban elkérte a free L4D2-t, szóval elkelt...mármint odaadom neki.
És ige, nem fogok pénzt kérni egy olyan dologért, amit én is ingyen kaptam...ráadásul egybõl kettõt is.

NA, vissza a játékhoz! ON :)
elitehun
De tényleg valaki összehozhatna egy privát meccset
elitehun
Én nem tudok róla pedig lehetne ^^
gagax
szerk: mondjuk nem tom van e itt olyan aki csak úgy ide adná se szó se beszéd nélkül:D de sajna már hajlunk át az OFF ba úgyhogy sry mindenkitõl ^.^

szokott lenni SG s csata v vmi?:D