Modern Warfare 2
  • bigapó
    #20926
    kevered a szezont a fazonnal.

    nem kell felraknod "új" steam-et, vagy mégegyet, olyat nem tudsz csinálni, elvileg mikor felraktad akkor minden felhasználónak telepitetted, ha van több belépője a gépnek, akkor ők is tudják használni, úgy értve, hogy külön felhasználói fiók, mondjuk vendég vagy a tesókád, apukád mindegy.

    magát a steam-et is lehet több felhasználóval regisztrálni, ahhoz kell a másik emilcim, )apukádé, tesódé, akit akarsz), ehhez egyszerűen új regisztrációt kell inditanod és megadnod a helyes adatokat. onnantól kezdve ne automata belépés legyen, meg emlékszem rád opció, hanem mindenkinek be kell irnia a nevét és a jelszavát, igy elkerülhető, hogy egymás játékát használjátok. viszont figyeljetek arra, hogy egy játék-egy felhasználónál lehet csak!!
    vagy többször veszitek meg az adott játékot vagy megosztjátok és hol egyik hol másikótok játszik rajta.

    úgy kb ennyi, tehát olyan, mint egy fiók, lehet több, de amit beraksz azt csak ott lehet használni és külön zárja van mindnek. nem átjárhatóak, de más gépén is tudod használni pl. ha neki is megvan az a játék, tehát a regiszráció nem gépfüggő, hanem felhasználó-függő.