Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Jogilag minimum megkérdõjelezhetõ a mûködésük. "

Valószínû ha kellõen átbogarászod a játékokhoz tartozó szerzõdést amit elfogadsz mikor a steam-et vagy magát a játékot felrakod,tuti benne van valahol hogy õk ezt igy megtehetik és te elfogadod,és pont.

És most írok egy "nagyon durvát".Nem ellened,és feltételezve hogy nem csaltál.Ha ez a csodás rendszerük termel 1 millió elégedett (vagy legalábbis nem reklomáló) embert,és mondjuk e-mellé 100 olyan esetet mint a tiéd,addig az nekik egy nagyszerû,jól mûködõ megoldás lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mindenesetre megjött a válasz a steam-tõl. Tömören a lényeg:

"Mi nem tehetünk semmit, a rendszer csítet jelzett, örökre bannolta az accountot. NEM MONDJUK EL MIÉRT, NEM MONDJUK EL HOGYAN, VEDD MEG ÚJRA A JÁTÉKOT (esetleg még formázd is le a vinyód, és telepíts újra mindent)"

Ezeknek tényleg teljesen elment az eszük. Jogilag minimum megkérdõjelezhetõ a mûködésük.
ozimak
Azért a dolog így is elég érdekes... sok cheater hetek/hónapok óta rohangál büntetlenül,miközben õt rögtön az elsõ adandó alkalommal kivágta??? (arra az esetre gondolván ha tényleg valamilyen módon cheateltek az õ accjával) Lehet figyelik a magyarokat? 😊 Mindenestre én simán el tudom képzelni,hogy egy ekkora volumenû program mint a VAC tud produkálni ilyen és ehhez hasonló "hibát",mint a lent említett eset... Ez murphy törvény 😊 Ami el tud romlani az el is romlik! Másodsorban nem hiszem,hogy akárki is olyan hülye barom lenne,hogy ha tudja,hogy tényleg cheatelt(csak nem meri elmondani) és mégis vissza akarja kapni az accját 😊 Ennyire azért sztem senki nem lehet hülye 😊)) Vagy ha mégis akkor jobb ha nagyon gyorsan elfelejti! 😉
Frank99
ma gyereknek rakattam saját kisebb netet, nyomtam egy kört, és du. 4-kor egy patkányt sem láttam.

Lehet ezért? :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
Most elmesélem, hogy a nyitása óta -asszem 4 éve veszek ua. név alatt steames csocsót, asszem úgy 15 db felé jár, vagy több is....

mai napig játszom, soha nem rúgtak ki sehonnan, nem bannoltak.

Igaz, ha valahol valami gyanús volt- mint a tegnapelõtt a Nuclear Mode az MW2-ban, azonnal tipliztem, SOHA nem módosítottam a configot, SOHA nem piszkáltam az indítófilet, CSAK simán toltam a csocsót....

MEGGYÕZÕDÉSEM, hogy ha valaki olyan, mint én, mégis ilyen banánt kapok, akkor igenis meg fogom védeni az igazamat, legalábbis megpróbálom...

Írjatok, ahova kell, aztán , meglátod....

minden rencernek vannak hibái, de én itt inkább a V.A.C-nak hiszek.

azt meg nem hiszem, hogy azért, mert valakit felvettél barátnak, az mingyá neked felrakta a csitet...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

FSpofon
szánalmas ez a sirdogáló csaló banda
tuti tegnap volt VAC frissítés és alap hogy tömegesen buktak 😄

Arab money

Sziasztok!

Nos most már hisztek nekem a BAN dologban? Nekem is pont ugyanez volt mégsem hittetek nekem azt állítva hogy csaltam.......
Kiváncs i vagyok mi lesz a vége de az biztos hogy ha nem kapom vissza az acountomat akkor kivágom ezt a játékot és azt hiszem nem nagyon fogok steam alatt futó játékot vásárolni. Fõ hogy vedd meg a játékot 10-17 ezerért aztán minden okk nélkül kikúrnak. Marhára korrekt eljárás. Lantee nagyon sajnállak azt hiszem mind a ketten egy nagyot csalódtunk csak kicsit drága tévedés volt.

mfeca78-nak fordítottunk egy levelet a BANja miatt az esetet lentebb olvashattad, és NEM TUDJUK elküldeni! Hováááááá A Steam supportra... minek láthatóan nem foglalkoznak vele. Azért ez érdekes kezd lenni...
Szia Lantee

Hová írtál... Ugyanis én nyomozok 2 napja és a VACnak nem tudok írni. Csak a Steampowered fórumban a VAC címszó alá...
Van valami email cím?
Account lopás lehetett a háttérben. Csak az nem értem, hogyan, ha egyszer a jelszavam elég összetett, és soha-senkivel sem csevegtem steamen belül. Innen felvettem pár embert, de mégsem sikerült soha játszanom senkivel. Mióta MW2 megvan, elég sokat lógtam rajta, szóval csak észrevettem volna, ha valaki más használja...persze, lehet hogy tévedek. Most már mindegy. Nem azért fogok eltûnni, mert mégis csaltam, hanem mert nem tartom ésszerûnek, hogy újra megvegyem a játékot + a DLC-ket. Ha õk így állnak hozzám, akkor én sem erõltetem tovább ezt a játékot. Szerencsére van még jópár játék a polcomon, jöhetnek most azok.

Nektek meg kívánok sokkal több szerencsét, nehogy úgy járjatok, mint én.
Antal99
akkor ez az üzi fogadott:

this steam account has been disabled

ezt sikerült visszakapni

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

armageddon666
@Lantee (1): Visszaállítani nem fogja, mert nem a játékost banolja, hanem a játékot tiltja le, illetve az accountot... Accountod a felelõsséged, ha ellopják és csalnak vele, banolják, így jártál. Ez van. Ez a VAC ütõereje, sok embert (nem eleget... messze nem eleget...) visszatart a csalástól, de legalábbis az ingyen csalásoktól, privát hackeket meg sokkal kevesebben vesznek.

@DarkSector: eddig nem nagyon hallottam hibáról... legalábbis VAC felõl. Még a csalókat sem sokszor banolja, majd pont az ártatlanokat fogja... Ha pedig nem a VAC miatt romlik el egy acc, azt megcsinálják.
Fura haverjaid lehetnek. Elég sok ismerõsömnek ellopták az accját, és mind visszaszerezte. Volt aki többször is... Más ügy alatt meg hirtelen nem tudom mire gondolsz... Miben segíthetne a valve/steam staff...

@Antal99: Ha jól emlékszem a te accodat nem banolták, hanem zárolták. Nagyon nem mind1... Bannolt acc úgy marad. Zárolt visszakapható. És egyébként pont az eredeti tulaj érdekében zárolják esetekben... mikor feltörésgyanús pl.... ugye ha le van zárolva akkor a lopós geci nem tud csalni is mellé, hogy visszaszerzés esetén már csak egy használhatatlan accot kapjon...

@Skynet: Anno számtalan ember jött ezzel a hülyeséggel, hogy jelentsük a csalókat. Ami már akkor értelmetlen volt, és az a jó 1-2 ezer (ami tuti több)csaló a több százezerbõl (ami tuti kevesebb), nem a szorgalmas playerek jelentéseibõl jöttek... Szimplán szar, google 1. találatos cheatet használtak, és VAC megfogta... VAC automatikus, sem bannolni, sem bannt levenni nem tudnak. Illetve valószínûleg képesek rá, de számtalan ok miatt nem teszik meg.

@Lantee (2): Az amatõr csalók mindig jönnek ban után sírni, hogy kishúg volt, meg szomszéd kutyája nyomott rossz gombot, meg nem is tudta mi az, meg minden gyenge kifogással. Általában amint látják a gyanút felkapják a vizet, vagy szimplán eltûnnek. Mikor látják hogy reménytelen azonnal eltûnnek. Szerintem te már látod, hogy nem fogod ezt visszakapni, mégis itt vagy, illetve a stílusodból azt szûrtem le, hogy tényleg valószínûleg tiszta vagy. Persze lehet rossz emberismerõ vagyok. Részvétem az acc miatt. De tartom, hogy nem a Steamben van a hiba, hanem valahogy kiszivárgott a jelszavad, vagy szimplán gyenge volt, feltörték, csaltak vele, ezért jött a ban.

@

elitehun
Az is lehet hogy megszerezték a jelszavadat és amikor te nem voltál bejelentkezve valaki játszott a nevedben és csitelt
Köszönöm, de nekem bõven elég, hogy ÉN TUDOM, hogy nem csaltam. Ezért is állok értetlenül a történtek elõtt, és maximálisan felháborítónak találom a dolgot. Ha csaltam volna, vagy bármilyen más módon kiérdemeltem volna a bant, valszeg nem pattognék itt egész nap. Na mindegy, befejeztem a siralmaimat.
Skynet
Anno számtalan ember leírta,ne várjatok semmi a cheaterek ellen,a VAC jó ha eddig 1-2 ezer embert lebanolt a többszázezer csalóból (hiába jelentgettek,a mai napig látok olyan neveket banmentesen akiket anno sorba jelentettem,nem csinálnak senkivel semmit).
Ajánlom figyelmetekbe a warez változatot (eredetivel nem lehet felmenni rá), ott van server keresõ, vannak adminok akik banoljgatják a csalókat,és lehet értelmesen játszani.
És ami a lényeg: van promod is.😊
Fabio Capello
well... ha deaktiválnak, minden játékodnak búcsút inthetsz, ha VAC-ot kapsz, akkor csak a valvésoknak... 😄

elitehun
De ha a deaktivált akk se lenne feloldható akkor nem lenne különbség a deaktiválás és a bann között<#rolleyes>
Fabio Capello
mert nem õk bannolnak manuálisan (csak anno a VAC bevezetésekor volt így), hanem az automata hasonlítja össze a te játékadataidat a szerverbe felvezetett cheatek adatszerkezetével, és ha egyezést talál, auto letilt.

Mivel az egész gépileg megy, nehezen tudnának bármit is mondani, mert még a cheatek nevét se tudják, plusz átnyálazni egy percenként loggoló naplót nem gyerekjáték.

Magyarázkodni meg ugye bárki tud, hogy a kismanók rakták fel a cheatet meg õ nem tudott semmirõl, és egyáltalán, apuci ügyvéd, majd lepereli rólatok a gatyát. Ha minden ilyen rinyát elfogadnának, még mindig csalók paradicsoma lenne a steam, nem véletlen jött, hogy nem oldanak fel accountot, csak nagyon durván kirívó és kivételes esetben, ami esetleg a valve hibájából jött. Annak idején tán a TF2-vel volt egy ilyen, hogy egy updatet követõen random kiszórt VAC-bannal 5-10%-ot a játékállományból egy egyszerû sor elírása miatt.

Csak hogy érts: itt mindenki jóhiszemû és próbál segíteni, de mi se lehetünk 100%-ig biztosak benne, hogy nem csaltál, bárhogy is állítod. A kisördög nem alszik, de no offense 😊

Fabio Capello
az is lehet, viszont én úgy tudom deaktivált acc sem oldható fel... :|

Mindenesetre tény, hogy egyre kifinomultabbak lesznek az acc lopó/tönkretevõ módszerek, meg kell gondolnia az embernek kit/mit fogad el.

Ha tényleg a semmibõl felhuppant a friendlistjére valaki minden értesítés nélkül, akkor egy igen komoly exploittal nézhet szembe a valve...

De milyen hozzáállás ez?! Bannolnak, nem mondják el miért, nem támasztják alá bizonyítékokkal, tényekkel, te meg nem tehetsz semmit. Most dobattak ki velem az ablakon 10 fontot, mert pont egy percet sem tudtam játszani a megvásárolt második DLC-vel.
Ezek után még csodálkoznak, ha többet nem használok steam-et?
elitehun
Vagy nem is volt bannolva csak kikapcsolták az accját vagy nem tom. mivel elvileg a VAC bant nem is tudják visszacsinálni
Fabio Capello
nagy mákod volt, mert a vac feltételei szerint egyszer lebannolt account semmilyen esetben nem oldható fel...

ergo:

1. vagy rájöttek hogy õk kúrták el a dolgot és gyorsan rendberakták

2. kikaptál egy nagyon korrekt ügyintézõt.

elitehun
A cod 7-ben már lesznek ded szerverek.
Antal99
mondjuk amikor vissza kaptam akkor éppen velem korrektek voltak
0 angol tudással el tudtam velük intézni,de akkor is miért,mi alapján???

Antal99
amikor az én steam fiókomat bannolták azt sem értettem,hogy miért.
és máig nem értem,hogy hogy visszaadták
MI FOLYIK ITT???

szemét csaló banda,ott van a warez az is mûködik,miért nem ott baszakodnak?

és akkor jön a nagy csodálkozás,hogy nem veszik a pc-s játékokat

ha velem kibasznak a világon nem tudok semmit sem tenni(marad a warez)
csak akkor nem költöttem volna 18000ft

szeretném megvenni a cod 7-et(ha megy a gépemen)de hát így fizessek érte,aztán havidíj aztán esetleg kibasznak ,rosszabb esetben még s steamból is és akkor már vagy 30-50000ft-ra is levesznek

DE AZ A BAJ HOGY EZT AZ ILLETÉKESEK NEM HALLJÁK MEG!!!

Antal99
ki lehet a következõ?

és semmit sem tehetünk ez ellen!!?

DarkSector
bocs hogy ezt mondom de az egész steam egy rakás szar!
nem azért mert a csaloknak nem jár bann, (most nem rád gondolok).

hanem mert ha hiba történik 1 accounton akár 150 játékot is lehet bukni.
és sokszor haveromnál és másoknál topic-okban olvastam hogy hiába irtak lopott account végett meg más ügyben szinte elérhetetlenek, és szarnak a játékosokra...

ha veszel ezentúl játékot, mindenképpen ugy próbáld megoldani, hogy még véletlenül se kelljen hozzá steam reg!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ahogy olvasgattam az infókat, azt írják, hogy a VAC sosem fogja megmondani, hogy miért bannoltak. Kedvesek, nem? A VAC sosem fogja visszaállítani a bannolt accountot. A VAC nem hajlandó semmire. Vedd meg újra a játékot, csinálj új steam fiókot, stb.
Köszi, inkább nem!
armageddon666
Details meg Account History mit mond? van bennük valami gyanús? Mire jók egyáltalán ezek?

Kérdezd meg levélben tudnak-e infót adni, IP, host, hasonló, vagy legalább idõpont, hogy miért kaptad a bant... Valószínûleg megszerezték a jelszavad, és csaltak az accodon...

Ha esetleg veszel más játékot, ezen az accon ne aktiváld.

@

pedig kifér az
Te, ne kérdezz ilyenek, nem vagyok én Vér István! 😊
A játék nálam úgy néz ki, hogy kétszer rákattintok a STEAM ikonra az asztalon, aztán a menüben az MW2 Multiplayer-re, és játszom.

Még mikrofont sem használok, és erre a nyavajás VAC Standing dologra is csak most leltem rá...

Menjen a francba a VAC az IWnettel együtt...azt hiszem most jött el az ideje, hogy törlöm a francba, és nekiállok BFBC2-vel ügyködni. Mert én vagyok az a hülye fajta, aki azt is MEGVETTE eredetiben...boltban. Nomeg itt a finom kis AION is, szóval -fav...további jó játékot.
armageddon666
Ilyen konzol alapból van a háttérben asszem, csak nem szoktad látni. Gondolom betöltésnél kiakad, hogy Cheat detected.

"Banned from some secured servers because of a cheating infraction."

Ez viszont érdekes, ki sem fér a VAC status mellé 😄

@

armageddon666
Megkeresed, kideríted, ha õ a hunyó addig ütöd míg nem fizet, utána eltörheted az ujjait, hogy legyen indoka csalni, meg különben is, ne lopjon.

@

FSpofon
honnan ez az iw4 console? simán lehet a ban oka
nem csak csalásért, hanem bármilyen steames v codos file módosításáért járhat banán, konzol behekkeléséért is.

Arab money

http://steamcommunity.com/profiles/76561198022411729

Szerintem õ lesz a hunyó! Nem tudom mit keres a friend listámban, de erõs a gyanúm, hogy neki köszönhetem ezt az egészet.
Banned from some secured servers because of a cheating infraction.

Hát ennyit ír...

lásd lejjebb 😊
armageddon666
Steam beállításoknál az Account fülön van olyan hogy VAC Standing. Ott mit ír?

@

Ez benne a legnagyobb vicc! Én is olvasom itt kaján vigyorral a képemen, hogy "persze, szegény ártatlan emberkét csak úgy bannolta a csúnya VAC". Még majdnem hozzá is szóltam, hogy skip the bullshit, ha nem csaltál, miért bannolnának?

Erre tessék, úgy látszik a rosszindulat visszaütött, és én is beleestem ugyanabba a helyzetbe. Hekkelt szerón nem voltam, az feltûnt volna. Angliában élek, valszeg innen másféle szerókra dob fel - bár nem tudom, pontosan hogyan is mûködik ez az IW Net.
Accountot meg nem lophatták el, mert laptopról nyomom, ami nem hagyta el a lakást úgy 4 hónapja, és nem vagyok kezdõ informatikus sem. Tûzfal, jól konfigurált router, fizetõs AVG, spybot, adaware meg minden finomság.
Ha ennek ellenére játék közben valaki mégis lenyúlta az accountomat, akkor nagy bajok lehetnek a STEAM/IW NET párosnál.
Kíváncsi vagyok én is, hogy másnál jelentkezni fog-e ez a VAC BAN.

Hiába van mentésem, mivel az accot bannolták, semmit sem érek vele.
mmovar
üdv! minden esetre én eladom az accom. 7k Elsõ dlc-vel együtt... ha valakit érdekel az kérem privátban írjon! köszönöm

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Esetleg elképzelhetõ vki lenyulta a profilod és csalt vele.
Vagy hackelt server baszott el vmi beállítást. Az a gond, hogy nem tudom miképpen dolgozik VAC.

Mondjuk ilyen gyors egymás után 2 magát váltig vétlennek állító ember.Ez azért fura.Lehet tényleg elrontottak ezek valamit ott a Valve-nél.Viszont akkor "világ szinten" is lennie kéne jó pár jogtalanul kivágottnak,amitõl hamarosan "zengene" a net.Majd meglátjuk.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Banned from some secured servers because of a cheating infraction.

Hát ennyit ír...
armageddon666
Csak azért, mert hogy a konzol mit ír az nem valami meghatározó... szóval szerintem túl van reagálva az egész. (És megint a Steam meg Valve van szidva... tévesen)

@

armageddon666
Telepítsd újra szerintem MW2t... nem hiszem hogy banolva vagy, de mindjárt kiderítjük.

@

Nem, én egy teljesen "ÚJ" bannolt vagyok. Mondom, majdnem a megjelenésekor megvettem a játékot, azóta már a két DLC-t is megvettem.
Gond nélkül, csalás nélkül játszottam még két nappal ezelõtt is. Aztán tegnap este...BAMM...mi van??!?!
Kicsit sem vagyok felháborodva! Mert ha legalább az lenne a helyzet, hogy mittudomain "nézegettem a csíter weboldalakat", vagy "letöltöttem esetleg valami hasonlót", akkor aggódnék, de csítnek még a közelébe sem kerültem, ezért is tartom felháborítónak, és nevetségesnek a bannolásomat. Mindenféle magyarázat nélkül, Cheat Detected...szevasz! Nézzék meg a statomat, 125 óra játék, Prestige 1 - lvl 40...nem az a tipikus csaló Vér István játékos profilja.
armageddon666
Nem mintha bármire mennél a felháborodásoddal.
Te vagy az akinek korábban a haverja kért itt segítséget?
Valahogy ez az ártatlanok banolása nem hihetõ számomra... illetve még ha így is történt, búcsúzhatsz az accodtól...

De inkább mutass egy VAC Statust, meg errõl az üzenetrõl is mutass képet...

@

bigapó
a baj az csak, hogy xbox-on könnyebb követni, bár lehet ez van pc-n is, csak én nem figyeltem. mindenesetre jó tudni, hogy van ilyen, kicsit könnyebb megcsinálni multikilleket így 😄

The Matrix has you...

Akkor javaslom megtekinteni ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=_NITwwUHwy4
Így kell ezekkel a jófej srácokkal elbánni 😊😊

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Antal99
várjuk mire jutottál?
remélem sikerül!