Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínû ha kellõen átbogarászod a játékokhoz tartozó szerzõdést amit elfogadsz mikor a steam-et vagy magát a játékot felrakod,tuti benne van valahol hogy õk ezt igy megtehetik és te elfogadod,és pont.
És most írok egy "nagyon durvát".Nem ellened,és feltételezve hogy nem csaltál.Ha ez a csodás rendszerük termel 1 millió elégedett (vagy legalábbis nem reklomáló) embert,és mondjuk e-mellé 100 olyan esetet mint a tiéd,addig az nekik egy nagyszerû,jól mûködõ megoldás lesz...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Mi nem tehetünk semmit, a rendszer csítet jelzett, örökre bannolta az accountot. NEM MONDJUK EL MIÉRT, NEM MONDJUK EL HOGYAN, VEDD MEG ÚJRA A JÁTÉKOT (esetleg még formázd is le a vinyód, és telepíts újra mindent)"
Ezeknek tényleg teljesen elment az eszük. Jogilag minimum megkérdõjelezhetõ a mûködésük.
Lehet ezért? :-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
mai napig játszom, soha nem rúgtak ki sehonnan, nem bannoltak.
Igaz, ha valahol valami gyanús volt- mint a tegnapelõtt a Nuclear Mode az MW2-ban, azonnal tipliztem, SOHA nem módosítottam a configot, SOHA nem piszkáltam az indítófilet, CSAK simán toltam a csocsót....
MEGGYÕZÕDÉSEM, hogy ha valaki olyan, mint én, mégis ilyen banánt kapok, akkor igenis meg fogom védeni az igazamat, legalábbis megpróbálom...
Írjatok, ahova kell, aztán , meglátod....
minden rencernek vannak hibái, de én itt inkább a V.A.C-nak hiszek.
azt meg nem hiszem, hogy azért, mert valakit felvettél barátnak, az mingyá neked felrakta a csitet...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
tuti tegnap volt VAC frissítés és alap hogy tömegesen buktak 😄
Arab money
Nos most már hisztek nekem a BAN dologban? Nekem is pont ugyanez volt mégsem hittetek nekem azt állítva hogy csaltam.......
Kiváncs i vagyok mi lesz a vége de az biztos hogy ha nem kapom vissza az acountomat akkor kivágom ezt a játékot és azt hiszem nem nagyon fogok steam alatt futó játékot vásárolni. Fõ hogy vedd meg a játékot 10-17 ezerért aztán minden okk nélkül kikúrnak. Marhára korrekt eljárás. Lantee nagyon sajnállak azt hiszem mind a ketten egy nagyot csalódtunk csak kicsit drága tévedés volt.
Hová írtál... Ugyanis én nyomozok 2 napja és a VACnak nem tudok írni. Csak a Steampowered fórumban a VAC címszó alá...
Van valami email cím?
Nektek meg kívánok sokkal több szerencsét, nehogy úgy járjatok, mint én.
this steam account has been disabled
ezt sikerült visszakapni
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
@DarkSector: eddig nem nagyon hallottam hibáról... legalábbis VAC felõl. Még a csalókat sem sokszor banolja, majd pont az ártatlanokat fogja... Ha pedig nem a VAC miatt romlik el egy acc, azt megcsinálják.
Fura haverjaid lehetnek. Elég sok ismerõsömnek ellopták az accját, és mind visszaszerezte. Volt aki többször is... Más ügy alatt meg hirtelen nem tudom mire gondolsz... Miben segíthetne a valve/steam staff...
@Antal99: Ha jól emlékszem a te accodat nem banolták, hanem zárolták. Nagyon nem mind1... Bannolt acc úgy marad. Zárolt visszakapható. És egyébként pont az eredeti tulaj érdekében zárolják esetekben... mikor feltörésgyanús pl.... ugye ha le van zárolva akkor a lopós geci nem tud csalni is mellé, hogy visszaszerzés esetén már csak egy használhatatlan accot kapjon...
@Skynet: Anno számtalan ember jött ezzel a hülyeséggel, hogy jelentsük a csalókat. Ami már akkor értelmetlen volt, és az a jó 1-2 ezer (ami tuti több)csaló a több százezerbõl (ami tuti kevesebb), nem a szorgalmas playerek jelentéseibõl jöttek... Szimplán szar, google 1. találatos cheatet használtak, és VAC megfogta... VAC automatikus, sem bannolni, sem bannt levenni nem tudnak. Illetve valószínûleg képesek rá, de számtalan ok miatt nem teszik meg.
@Lantee (2): Az amatõr csalók mindig jönnek ban után sírni, hogy kishúg volt, meg szomszéd kutyája nyomott rossz gombot, meg nem is tudta mi az, meg minden gyenge kifogással. Általában amint látják a gyanút felkapják a vizet, vagy szimplán eltûnnek. Mikor látják hogy reménytelen azonnal eltûnnek. Szerintem te már látod, hogy nem fogod ezt visszakapni, mégis itt vagy, illetve a stílusodból azt szûrtem le, hogy tényleg valószínûleg tiszta vagy. Persze lehet rossz emberismerõ vagyok. Részvétem az acc miatt. De tartom, hogy nem a Steamben van a hiba, hanem valahogy kiszivárgott a jelszavad, vagy szimplán gyenge volt, feltörték, csaltak vele, ezért jött a ban.
@
Ajánlom figyelmetekbe a warez változatot (eredetivel nem lehet felmenni rá), ott van server keresõ, vannak adminok akik banoljgatják a csalókat,és lehet értelmesen játszani.
És ami a lényeg: van promod is.😊
Mivel az egész gépileg megy, nehezen tudnának bármit is mondani, mert még a cheatek nevét se tudják, plusz átnyálazni egy percenként loggoló naplót nem gyerekjáték.
Magyarázkodni meg ugye bárki tud, hogy a kismanók rakták fel a cheatet meg õ nem tudott semmirõl, és egyáltalán, apuci ügyvéd, majd lepereli rólatok a gatyát. Ha minden ilyen rinyát elfogadnának, még mindig csalók paradicsoma lenne a steam, nem véletlen jött, hogy nem oldanak fel accountot, csak nagyon durván kirívó és kivételes esetben, ami esetleg a valve hibájából jött. Annak idején tán a TF2-vel volt egy ilyen, hogy egy updatet követõen random kiszórt VAC-bannal 5-10%-ot a játékállományból egy egyszerû sor elírása miatt.
Csak hogy érts: itt mindenki jóhiszemû és próbál segíteni, de mi se lehetünk 100%-ig biztosak benne, hogy nem csaltál, bárhogy is állítod. A kisördög nem alszik, de no offense 😊
Mindenesetre tény, hogy egyre kifinomultabbak lesznek az acc lopó/tönkretevõ módszerek, meg kell gondolnia az embernek kit/mit fogad el.
Ha tényleg a semmibõl felhuppant a friendlistjére valaki minden értesítés nélkül, akkor egy igen komoly exploittal nézhet szembe a valve...
Ezek után még csodálkoznak, ha többet nem használok steam-et?
ergo:
1. vagy rájöttek hogy õk kúrták el a dolgot és gyorsan rendberakták
2. kikaptál egy nagyon korrekt ügyintézõt.
0 angol tudással el tudtam velük intézni,de akkor is miért,mi alapján???
és máig nem értem,hogy hogy visszaadták
MI FOLYIK ITT???
szemét csaló banda,ott van a warez az is mûködik,miért nem ott baszakodnak?
és akkor jön a nagy csodálkozás,hogy nem veszik a pc-s játékokat
ha velem kibasznak a világon nem tudok semmit sem tenni(marad a warez)
csak akkor nem költöttem volna 18000ft
szeretném megvenni a cod 7-et(ha megy a gépemen)de hát így fizessek érte,aztán havidíj aztán esetleg kibasznak ,rosszabb esetben még s steamból is és akkor már vagy 30-50000ft-ra is levesznek
DE AZ A BAJ HOGY EZT AZ ILLETÉKESEK NEM HALLJÁK MEG!!!
és semmit sem tehetünk ez ellen!!?
nem azért mert a csaloknak nem jár bann, (most nem rád gondolok).
hanem mert ha hiba történik 1 accounton akár 150 játékot is lehet bukni.
és sokszor haveromnál és másoknál topic-okban olvastam hogy hiába irtak lopott account végett meg más ügyben szinte elérhetetlenek, és szarnak a játékosokra...
ha veszel ezentúl játékot, mindenképpen ugy próbáld megoldani, hogy még véletlenül se kelljen hozzá steam reg!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszi, inkább nem!
Kérdezd meg levélben tudnak-e infót adni, IP, host, hasonló, vagy legalább idõpont, hogy miért kaptad a bant... Valószínûleg megszerezték a jelszavad, és csaltak az accodon...
Ha esetleg veszel más játékot, ezen az accon ne aktiváld.
@
A játék nálam úgy néz ki, hogy kétszer rákattintok a STEAM ikonra az asztalon, aztán a menüben az MW2 Multiplayer-re, és játszom.
Még mikrofont sem használok, és erre a nyavajás VAC Standing dologra is csak most leltem rá...
Menjen a francba a VAC az IWnettel együtt...azt hiszem most jött el az ideje, hogy törlöm a francba, és nekiállok BFBC2-vel ügyködni. Mert én vagyok az a hülye fajta, aki azt is MEGVETTE eredetiben...boltban. Nomeg itt a finom kis AION is, szóval -fav...további jó játékot.
"Banned from some secured servers because of a cheating infraction."
Ez viszont érdekes, ki sem fér a VAC status mellé 😄
@
@
nem csak csalásért, hanem bármilyen steames v codos file módosításáért járhat banán, konzol behekkeléséért is.
Arab money
Szerintem õ lesz a hunyó! Nem tudom mit keres a friend listámban, de erõs a gyanúm, hogy neki köszönhetem ezt az egészet.
Hát ennyit ír...
lásd lejjebb 😊
Steam beállításoknál az Account fülön van olyan hogy VAC Standing. Ott mit ír?
@
Erre tessék, úgy látszik a rosszindulat visszaütött, és én is beleestem ugyanabba a helyzetbe. Hekkelt szerón nem voltam, az feltûnt volna. Angliában élek, valszeg innen másféle szerókra dob fel - bár nem tudom, pontosan hogyan is mûködik ez az IW Net.
Accountot meg nem lophatták el, mert laptopról nyomom, ami nem hagyta el a lakást úgy 4 hónapja, és nem vagyok kezdõ informatikus sem. Tûzfal, jól konfigurált router, fizetõs AVG, spybot, adaware meg minden finomság.
Ha ennek ellenére játék közben valaki mégis lenyúlta az accountomat, akkor nagy bajok lehetnek a STEAM/IW NET párosnál.
Kíváncsi vagyok én is, hogy másnál jelentkezni fog-e ez a VAC BAN.
Hiába van mentésem, mivel az accot bannolták, semmit sem érek vele.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Vagy hackelt server baszott el vmi beállítást. Az a gond, hogy nem tudom miképpen dolgozik VAC.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hát ennyit ír...
@
@
Gond nélkül, csalás nélkül játszottam még két nappal ezelõtt is. Aztán tegnap este...BAMM...mi van??!?!
Kicsit sem vagyok felháborodva! Mert ha legalább az lenne a helyzet, hogy mittudomain "nézegettem a csíter weboldalakat", vagy "letöltöttem esetleg valami hasonlót", akkor aggódnék, de csítnek még a közelébe sem kerültem, ezért is tartom felháborítónak, és nevetségesnek a bannolásomat. Mindenféle magyarázat nélkül, Cheat Detected...szevasz! Nézzék meg a statomat, 125 óra játék, Prestige 1 - lvl 40...nem az a tipikus csaló Vér István játékos profilja.
Te vagy az akinek korábban a haverja kért itt segítséget?
Valahogy ez az ártatlanok banolása nem hihetõ számomra... illetve még ha így is történt, búcsúzhatsz az accodtól...
De inkább mutass egy VAC Statust, meg errõl az üzenetrõl is mutass képet...
@
The Matrix has you...
http://www.youtube.com/watch?v=_NITwwUHwy4
Így kell ezekkel a jófej srácokkal elbánni 😊😊
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm