Modern Warfare 2
  • bigapó
    érdekes amit leírsz, mert Én tegnap kaptam meg a hacker jelzőt, de olyan szar játékkal, hogy nem értem mire fel írta. Ja, talán arra, hogy UAV-nál láttam ahogy gubbasztanak a fal mögött Favela-n és az "A" pontnál, FMJ-s UZI-mmal odapörköltem, de csak hiteltem. Felmásztam a kukára, kilőttem az egyiket aki a tetőn hasalt, a másikra meg rádobtam egy C4-et...

Aki kicsit is ismeri a pályákat már tudja hol vannak a kemp helyek, az UAV pedig sokat segít ha van, azon kívül aki nem hangtompítózik, nem használ Ninját vagy bármi más "fedőműveletet", azt ki lehet szúrni és le lehet gyilkolni.
    Most már nem lehet minden Pre10-lvl70-re cheat-et/hack-et kiáltani, Én is kipörgettem, láthatjátok mennyi idő alatt (galéria). Vannak nálam sokkal jobbak és sokkal rosszabbak is és van, hogy kurvaszar napom van, mégis lecsalóznak.
    Engem továbbra is csak az aránytalanság és az egyenlőtlenség zavar. Ez alatt a hatalmas laggokat értem, ami miatt egyszer tudok ölni, egyszer meg nem, holott a körülmények ugyanazok (persze nem teljesen, de értitek mit mondok) és az ilyeneken múlik a killstreak vagy egy támadás vagy egy védekezés. Ez az amit nem tudnak lenyomni a torkomon és emiatt gondolkozom, hogy leteszem a játékot, ha nem is végleg, de amíg nem jön a Black Ops nem nyúlok hozzá. Akkor megnézem mennyi csaló ment el és vagy folytatom vagy nem...