Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Ja igen az idézet maga a mámor. Még hogy nem érzik a pénzügyi bevételek hatását a világ legsikeresebb játékánál -.- Ilyen kapzsi ember egyszerûen nem létezik komolyan
elitehun
elitehun
Az még nem olyan szép mivel (gondolom mint mindenki) az elején sokat bénáztam és csak pár hete ölök többet mint halok 😛
Antal99
szivesen néznék én is képeket
hogyan játszotok ti

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

És persze ellenõrizd, az internet kapcsolatot is.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Ha a géped paraméterei megfelelnek az elvárt minimum gépigénynek - bár errõl nem tudtunk meg sokat - akkor én egy alapos karbantartást javasolok, majd a legfrissebb directX -et, és a videokártyádnak megfelelõ legfrissebb drivert tedd fel.
Mindezeket itt megtalálod.

Sok sikert

Sziasztok! Egy kérdéssel fordulok hozzátok, interneten szeretnék játszani az MW 2 vel megy is rendesen de valamelyik map nem tölt be és nemtudom miért ( pl: invasion, karachi,) egyszer egyszer betölt de nagyon ritka nemtudom miért lehet haveromnak sokkal rosszabb gépe van mégis megy neki rendesen betöltenek a mappok nekem betölt fegyverválasztásnál megfagy:S ha tudtok segitsetek pls!
bigapó
mivel a kill/death ratio-t említetted azt hittem egyértelmû lesz.

The Matrix has you...

bigapó
nem gáz csak sokáig tart. olyan helyre dobáld be ahol sokan lehetnek és ott robbants vagy mondjuk zászlóvédésnél, mikor hallod, hogy foglalják, akkor is lehet szívatni a bandát, de sokára lesz meg.

The Matrix has you...

morphologu
uhhhhh ez elég gáz

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

ozimak
C4-el csinálj 25x "payback"-et,vagyis nyírd ki C4-el 25x azt az embert aki elõtte téged megölt.(természetesen nem egy party alatt😊
morphologu
Sziasztok ez pontosan mi Get 25 Paybacks with C4. Nem teljesen értem

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

elitehun
Mért nem mondtad ?
bigapó
én a barack képre gondoltam, de egyenlõre ez is megteszi 😊

The Matrix has you...

elitehun
Ha annyira akarod
56-32
16-1
26-5
19-1
Remélem elég kielégítõ ^^
bigapó
képet!képet!képet! 😄

The Matrix has you...

armageddon666
"imba módjára" 😄DDDDD na ezt sem hallottam még 😄

én is ritkán látok cheatert... akkor is, ha olyan a játékmód és durván tolja egybõl kilépek, ha meg elbírok vele, akkor keményen elverem, végén szánakozok kicsit, hogy még csalással is mekkora faszlow, ekkor kilép, és megy a köv meccs immáron cheaterek nélkül.

@

Igen, te egy elfuserált makker vagy, szégyeld magad ez miatt! <#nevetes1>
Én csak irigykedem, nálam elég sûrû a hackerrel való találkozás. Amúgy én is nézem a killcamokat, de csak akkor ha már gyanús a gyerek, 5 killjét szoktam általában megfigyelni, abból már le lehet szúrni általában, hogy csak makkol, skilles, vagy egyszerûen csak csal. Legtöbb ember meg elképzelhetetlennek tartja, hogy valaki jobb legyen nála és már hackert kiállt, esetek igen nagy százaléka csak kamu, hogy õ csalóval találkozott volna. Páran nem igen hajlandóak figyelni a más játékát, csak hacker, hacker felkiáltások.
elitehun
Mi a f*sz most már én vagyok a rossz mert nem találkozom csiterrel? A fórumból nem akartok kizárni? Képzeld szoktam nézni a killcamot is de általában nem halok meg olyan sokszor. Legalábbis sokkal többet ölök mint halok
Néha killcamokat is nézni kéne, nem csak imba módjára nyomni egy F betüt azt jóvan....

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

bigapó
szerencsés flótás, ennyit tudok mondani, kérem kaccsojja ki...

The Matrix has you...

elitehun
Érdekes hogy én mért nem találkozok annyi csiterrel?? Eddig 260 órát játszottam és összesen max 3 csiterrel találkoztam
mmint 2 volt idáig, most már minden hoston beleakadok egybe.
Ez már tényleg egy vicc... tengap óta nics olyan host ahol ne lenne 1 v több b*zi csiter, Én csak demolution-t játszok, itt eddig össz 2vel tallákoztam a 15napos játékidöm alatt. Kiváló.
bigapó
..vagy egy teljesen más játék...

nem csak arma az amire céloztam, lehet a PacMan is 😉

The Matrix has you...

armageddon666
inkább a "butát" tettem volna idézõjelbe. Vagy azt is 😄 így olyan, mintha az ARMA buta lenne... pedig messze "okosabb" mint az MW2 :d

@

Jacek
ez jo lenne!

Jacek
majd szoljatok taliboknak hogy kiabaljanak at az amiknak hogy NO GL az anyadat😊

Mondandóm lényege az lett volna, hogy a ded szerverek közt is lehet normálisat találni, nem önkényeskedõ normális adminokkal, nem feltétlenûl kell bérelni, de az is lehet megoldás.

bigapó
azt hiszem az már az ARMA lesz vagy egy teljesen más játék. vannak dolgok amiket ki lehet venni meg letiltani stb, de a végén már tényleg egy "játszhatatlanul" buta játék lesz belõle és nem MW2...

The Matrix has you...

mmovar
egyetértek. valóban úgy kéne módosítani a gl, meg gránátot stb, hogy pl egy játékra kapsz 3 gl, 3 granyot azt csá. azt ha ellövi nincs több hiába hal vagy használ scavanger-t vagy one man army-t. szal éledéstõl függetlenül 1 játékra ennyi robbanószer az csá.... mert azért van, hogy szükség van rá arra meg elég ez a pár darab...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

bigapó
hát nemtom, szerintem nem kéne ez a kieg a fegyverekre, sokszor mondják, hogy kempes ellen jó, de akkor már ott van az RPG vagy AT4 vagy a harmadik a Thumper, mint másodlagos fegyó. ezek is 1 vagy 2 lõszerrel mûködnek és viszonylag sokáig tart az újratöltésük.

a válaszom igazából a szerókhoz intézõdött, hogy ott is az adminok a nekik tetszõ dolgokat állitják be, lehet, hogy ez kevés embernek tetszik, de õk akik fizettek érte ezt szeretik, ez van 😊 ezért igaz, hogy ha nem tetszik akkor menj el vagy vegyél magadnak meg a haverodnak egyet😊

The Matrix has you...

armageddon666
abszolút nem flamekeltõ hozzászólás.

GLt módosítani kéne. Mondjuk lassabb újratöltés, és lõszert csak egy bizonyos idõintervallum után kapna az ember. hogy ne legyen az, hogy lõ, hal, lõ, hal...

@

bigapó
ebben minden szép és jó, egyet is értek vele, de hozzátenném, hogy a GL-t is kitalálták a fejlesztõk és mégsem tetszik a játékosok 98%-ának (hozzávetõleges adat😊 )

😄 csak kötekszem, de annyi igazság rejlik a szavaim mögött, hogy ami neked nem tetszik egy szerón lehet, hogy másoknak meg igen. tudod, nem vagyunk egyformák és igen, degeneráltak is meg szokták venni a játékokat...
nem akarok flémet és vitát szitani, egyszerûen csak ezt gondolom errõl a helyzetrõl.

The Matrix has you...

armageddon666
általában volt "saját" szerver... legalábbis ilyen olyan módokon volt beleszólásom a dolgokba, meg hasonlók. de az ilyen módon szerzett törzshelyeken kívül nemigen találtam normális helyet (CSS)... vagy el volt baszva módokkal, vagy el volt baszva korlátozásokkal, vagy az adminok voltak gyökerek, vagy ha épp minden stimmelt, akkor szar volt a szerver, nem lehetett lõni rajta rendesen...

velem van a baj az biztos. túl igényes vagyok, szeretném úgy játszani a játékot, ahogy azt a fejlesztõk kitalálták, és nem szeretem mikor kiskirályok uralkodnak felettem.

@

Ahol önkényeskedõ adminok vannak,oda nem kell menni játszani.Nehogy már a létezõ összes szerveren téged az adminok "terrorizáltak".Vagy ha igen,akkor lehet nem az adminokkal van baj... <#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Carbonka
http://gameronline.org/live/ de szánalom.. live adásba csal. O.o

armageddon666
szal legyenek dedikált szerverek, és akinek nem tetszenek az önkényeskedõ adminok, azok fizessenek saját szerverért... vagy ne játszanak. vagy játszanak a sok "pro" korlátozással... vagy maradnak a köcsögadminok...

@

elitehun
Lehet hogy mégse változtatták meg vagy nem tom XD
DarkSector
kik hol mikor hogy?
mien volt?
mert így nem tuom meik fegyver az...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
Vagy nem is változtatták meg?<#guluszem1>
elitehun
Az csak nekem tûnt fel hogy megváltoztatták az Intervention távcsövét? 😮
Nem kell vissza sírni, bérelni kell. Egyedül is ki lehet pengetni azt a havi 2500-3000 HUF-ot, de ha páran összeálltok még olcsóbb. Mi is azt szoktuk csinálni. Soha senkinek nem volt panasza az admin munkásságunkra.

DarkSector
talán az nem azt hekkelte hogy kint volt, hanem hogy minden be volt kapcsolva nem? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
De mi értelme annak a hack-nek????? 😄
bigapó
hmm, ezt tényleg jól benéztem 😊 most megnézném, de nem vagyok otthon, de akkor gondolom alapból nem lehet, úgyhogy valószinû hack volt. 😊 bocsi 😊

The Matrix has you...

elitehun
De azért a normális szerókon normális adminok is vannak
Solid Snake
"pelyhesfaszú adminok" <#nezze><#nevetes2>
robotnyk
<#worship>
Azért én nem sírom vissza az önkényeskedõ kis pelyhesfaszú adminokat.
Gondolom mindenki tudja mire gondolok....