24218
Modern Warfare 2
  • armageddon666
    Plusz repked az égen.
  • Gabe18
    Az UAV a legjobb módja hogy csaló legyél az ellenfél szemében.Főleg ha valami egyértelmű helyre kijelez valakit,te meg "berusholsz" és kinyírod.
    Mert az okos program semmivel se jelzi hogy megy az UAV csak azzal hogy egyszer bemondja a hang mikor elindítják.Na most lehet én vagyok alulképzett,de én is sokszor elsiklok felette,főleg ha gyorsan történik közbe más is amit bemond.
    Ilyenkor aztán lehet elemezni hogy ment az UAV,nem ment az UAV,csaló rohadék,én vagyok hülye hogy nem figyeltem,stb... Más meg lehet nem elemez,hanem rádmondja hogy cheat azt kész.
  • elitehun
    De a vicc az egészben annyi hogy nem is arra dobtam amerről szaladtak hanem kicsit jobbra és ez pont beleszaladt
  • elitehun
    Ilyen velem is volt csak dobókéssel. :D
    Rundown-on ott álltam fent abban a kis házban vagy miben látom hogy rohan 2 ember és csak úgy eldobom a dobókést erre látom hogy megöltem valakit :D
  • armageddon666
    Cheater láma-nyelven annyit tesz: Minden tiszteletem. Ön nagyon jól játszik!
    Szóval csak annyit válaszolj, hogy Köszönöm :)
  • BIKA95
    Utálom az olyan embereket akik ok nélkűl csitereznek le. A mulkór páran játszottunk hq és mindig mikor megöltük a gyereket mindig irta h chater, nemtudom ilyenkor mit kapnak az ilyen emberek....
  • DarkSector
    a poén az mikor snaszba bebaszok egy sentex-et, egy épületbe, vagy átdobok egy épületet, és pont STICK lesz belőle, és abban a pillanatban jön a WH-zás.
    holott 100 mecsből 1 jön össze véletlenszerüen így.
    amugy jo moka, ha haverod visz RIOT-ot magával, te rádobsz egy vagy 2 c4-et, és ha tudtok beszélni, akkor szól neked, te meg csak aktiválod, és ha van előtte valaki, akkor annak annyi...:)
  • armageddon666
    Hááát, ha elküldöd persze :) De ha minden hasonló szinten játszótól kérnél aláírást, (és mind lenne olyan jó arc, hogy adna) akkor nem látszana egy név sem az egérpadodon :(
  • Fabio Capello
    wehehhehhh.. láttál már ruszkit l4d-ben? szinte mind scriptes rohatt :D
  • elitehun
    Ezt most találtam. Tudom hogy ez nem igazi WH de azért ez is elég nagy segítség tud lenni :S
  • killerkocka
    Ne aggódj, én ha napi 3 meccset tolok, akkor is tuti, hogy lecsalóznak ebből a 3-ból 1-2 alkalommal. Jó, mondjuk ha tdm-en összeölök sokszor egymás után is 30-40-et megközelítőleg, lehet gyanús lehet xd, de ez van :) Segít nekik, hogy látják, jaj p10 70-es, tuti csaló, kell a kifogás az embereknek, holott csak gyengébbek. Nem tudom, de én ha hackerrel találkozok, sűrűbb, ha kisebb levelen van az illető. P10 70-nél valahogy kevesebbet látok, mint alatta, aki tényleg csalna. Igaz vannak, akikről meg se mondanád, hogy csal, pedig mégis ott figyel a wh, mert mindig tudja honnan jösz, de killcamokon meg láthatóan pásztázza a környéket, de hát azért ezt mindig bemakkolni, hogy minden esetben pont oda néz az illető, az azért sok :D
  • elitehun
    Nem feltétlenül. L4d is olcsó de mégsincsenek cheater-ek :P
  • elitehun
    A C4-es akció nagy volt :P
  • Antal99
    ha tovább mennél már lehet te is prtg10 lennél!
  • bigapó
    nem kell más fejével gondolkodni, elég ha emlékszel, hogy Te mit csináltál előzőekben. sokkal többet Ők sem tudnak, ha meg igen, akkor megjegyzed és Te is használod.
  • FSpofon
    akkor le fog menni az mw2 ára és épp hogy több csaló lesz
  • bigapó
    érdekes amit leírsz, mert Én tegnap kaptam meg a hacker jelzőt, de olyan szar játékkal, hogy nem értem mire fel írta. Ja, talán arra, hogy UAV-nál láttam ahogy gubbasztanak a fal mögött Favela-n és az "A" pontnál, FMJ-s UZI-mmal odapörköltem, de csak hiteltem. Felmásztam a kukára, kilőttem az egyiket aki a tetőn hasalt, a másikra meg rádobtam egy C4-et...

Aki kicsit is ismeri a pályákat már tudja hol vannak a kemp helyek, az UAV pedig sokat segít ha van, azon kívül aki nem hangtompítózik, nem használ Ninját vagy bármi más "fedőműveletet", azt ki lehet szúrni és le lehet gyilkolni.
    Most már nem lehet minden Pre10-lvl70-re cheat-et/hack-et kiáltani, Én is kipörgettem, láthatjátok mennyi idő alatt (galéria). Vannak nálam sokkal jobbak és sokkal rosszabbak is és van, hogy kurvaszar napom van, mégis lecsalóznak.
    Engem továbbra is csak az aránytalanság és az egyenlőtlenség zavar. Ez alatt a hatalmas laggokat értem, ami miatt egyszer tudok ölni, egyszer meg nem, holott a körülmények ugyanazok (persze nem teljesen, de értitek mit mondok) és az ilyeneken múlik a killstreak vagy egy támadás vagy egy védekezés. Ez az amit nem tudnak lenyomni a torkomon és emiatt gondolkozom, hogy leteszem a játékot, ha nem is végleg, de amíg nem jön a Black Ops nem nyúlok hozzá. Akkor megnézem mennyi csaló ment el és vagy folytatom vagy nem...
  • FSpofon
    te már ilyen jó vagy h mások fejével gondolkodsz? aláírod az egérpadomat?
  • armageddon666
    :) simán magamra ismertem volna a leírásodból... mondjuk egy ideje már nem játszom (nem azért mert nem tetszik a játék), illetve más mapokkal lett volna, de simán...

'A' map nem fekszik, esetleg aznap első pályám, bénázok rajta (mondjuk annyi cheaterrel nagyon szar napon nagyon szar mapon még nem futottam össze, hogy csak 600 pontom legyen), kevés pontom van. Jön kedvenc 'B' mapra belejöttem már, rákoncentrálok, és onnantól alázok.

Múltkor megkaptam hogy WHs, mondjuk max radarhacket lehetett volna rámfogni, vagy ha WH akkor valami hihetetlenül nagy látószög mellett... pedig csak a fülem után mentem, meg gondolkoztam kicsit... "Mi lenne ha én lennék a nagyon béna ellenfél, és ki akarnám nyírni azt a köcsög kempert?". Ennyi.
  • HappyHunter
    apró öröm az életben: game winning kill törődőcsomaggal :D
  • ozimak
    A legszarabb azt tudni,hogy játszol olyan csalókkal is akikre nem tudod rábizonyítani az istennek sem,mert nem csinál olyat(pl. nem követ le) de amolyan "túl gyanúsan öl" ... és mikor már a hajamat tépem és akkor sem bírom elkapni mert valahogy mindíg előttem jár egy lépéssel akkor azért már az is gyanús... főleg,hogy előtte még 600 pontja volt mondjuk a highgrise-on,de a következő invasion-ön meg 2900 :S Most pont egy ilyen volt az este. Tudom,hogy érdekes teória de sztem van aki ki-be kapcsolgatja,csak akkor használja ha tele van a töke :),hogy rohadna le az is :D Kimondott cheaterrel pl. aimbotossal én még speciel nem találkoztam,wh-s akiről lerítt kb.: minden héten 2-3,wh gyanús esetek kb.: minden héten 10-15 :) Szóval sajnos szerintem is el van baszarintva a game :( Viszont mostanában egyre több (legalábbis nálunk) a camper :S az jobban bosszant :( Megvannak a helyeik aztán hadd szóljon :( Velem jöhet bárki egy próbára engem sose látsz campelni,gl-ezni,vagy egyéb baromság... egyetlenegy "hibám" van az a G18 de az is csak és kizárólag ha kifogy az UMP :) Hazudok,vagy ha nagyon cqb-s a harc(pl. camperek ellen)
  • armageddon666
    hát igen... azért ez valahol szomorú...
  • elitehun
    Igen elég furcsa :D
  • Frank99
    sztem innentől tudni fogjuk, hogy kell...
  • armageddon666
    furcsa biza... single játékoknál hosszabb játékidő után uninstall előtt, vagy végigjátszás után, ha arra a mentésre lehet még extrákat szerezni, vagy egyéb módon használható (pl, azt a részt játszom újra ami tetszett)...

De multinál menteni? Mikor vagy nincs mit menteni, vagy központi szerver tárolja.... ez az első játék amivel találkoztam hogy elbaszható a multis mentés...
  • Frank99
    lehet furcsa, de nekem első, hogy megnézem a JÁTÉK hova ment?
    és azt én copyzom.
    tényleg.
  • armageddon666
    Visszateheti, ha van backupja... de egy jóideig nem volt nekem sem backup... nem láttam szükségét... aztán hirtelen rámjött a sok rémtörténettől a paranoia... azóta backup minden játék előtt...
  • Frank99
    ÉN ezt tudom.

ha visszaolvasol, írtam is....

20551
    " az alatta levők 50 % minimum ui. csaló. ha valaki gyanús"
  • Frank99
    nem érdekes.
    peace
  • HappyHunter
    A cheathez sem kell level 70 prtg 10.
  • elitehun
    Hagyjuk abba ezt a vitát úgyis neked lesz igazad
  • Frank99
    így járt...

amúgy nem ördöngősség, a steam alatt ha valakinek van egy icipici számtech affinitása, az tudja,, hogy a programfiles/steam alatt vannak a steames csocsók, és ha itt talál valaki players, vagy users könyvtárat, és menteni szeretne, akkor az ilyen directorit illik menteni.
    de ez igaz bármilyen csocsóra,nemcsak steam..
    Főkönyvtár, és/vagy dok/játéknév...

nem kell ehhez level 70 prtg 10 MW2..... és nem kell ehhez diploma.

de ezen ne vesszünk össze pont veled, jó?!

köszi!
  • Frank99
    úgy 3 hónapja....
  • elitehun
    Az lehet csakhogy attól mert még mw2-zik valaki nem feltétlenül nézi az SG fórumot. Sőt lehet azt se tudja hogy létezik ilyen fórum
  • Frank99
    mert nem tudnak olvasni bazdmeg, le van írva kicsit feljebb a szép színes kép alatt...
  • palinho96
    hogy lehetek host, vagy valami progit ha tud valaki... nagyon kéne kickelgetni kéne a kiba... sok cheatert!
  • elitehun
    Már nem azért de az mw2-ős ismerőseimnek kb a fele nem tudja hogy hogy kell visszaállítani
  • Frank99
    sajnos igaz....

szomorú vok, de a fiam, aki megszállott mw2-es, inkább a Nitron-om játszik Java-n. Pedig ha valaki, ő tényleg játszik, és imádja, de a tetűk miatt inkább javazik....
  • kBagyula #20559
  • Grove4
    "a sok tetves csalóval elvesztette számomra a kihívás varázsát."

Ugyanezt érzem