Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogyan játszotok ti
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Mindezeket itt megtalálod.
Sok sikert
The Matrix has you...
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
én is ritkán látok cheatert... akkor is, ha olyan a játékmód és durván tolja egybõl kilépek, ha meg elbírok vele, akkor keményen elverem, végén szánakozok kicsit, hogy még csalással is mekkora faszlow, ekkor kilép, és megy a köv meccs immáron cheaterek nélkül.
@
Én csak irigykedem, nálam elég sûrû a hackerrel való találkozás. Amúgy én is nézem a killcamokat, de csak akkor ha már gyanús a gyerek, 5 killjét szoktam általában megfigyelni, abból már le lehet szúrni általában, hogy csak makkol, skilles, vagy egyszerûen csak csal. Legtöbb ember meg elképzelhetetlennek tartja, hogy valaki jobb legyen nála és már hackert kiállt, esetek igen nagy százaléka csak kamu, hogy õ csalóval találkozott volna. Páran nem igen hajlandóak figyelni a más játékát, csak hacker, hacker felkiáltások.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
nem csak arma az amire céloztam, lehet a PacMan is 😉
The Matrix has you...
@
The Matrix has you...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
a válaszom igazából a szerókhoz intézõdött, hogy ott is az adminok a nekik tetszõ dolgokat állitják be, lehet, hogy ez kevés embernek tetszik, de õk akik fizettek érte ezt szeretik, ez van 😊 ezért igaz, hogy ha nem tetszik akkor menj el vagy vegyél magadnak meg a haverodnak egyet😊
The Matrix has you...
GLt módosítani kéne. Mondjuk lassabb újratöltés, és lõszert csak egy bizonyos idõintervallum után kapna az ember. hogy ne legyen az, hogy lõ, hal, lõ, hal...
@
😄 csak kötekszem, de annyi igazság rejlik a szavaim mögött, hogy ami neked nem tetszik egy szerón lehet, hogy másoknak meg igen. tudod, nem vagyunk egyformák és igen, degeneráltak is meg szokták venni a játékokat...
nem akarok flémet és vitát szitani, egyszerûen csak ezt gondolom errõl a helyzetrõl.
The Matrix has you...
velem van a baj az biztos. túl igényes vagyok, szeretném úgy játszani a játékot, ahogy azt a fejlesztõk kitalálták, és nem szeretem mikor kiskirályok uralkodnak felettem.
@
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
@
mien volt?
mert így nem tuom meik fegyver az...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
The Matrix has you...
Gondolom mindenki tudja mire gondolok....