Modern Warfare 2
  • ozimak
    A legszarabb azt tudni,hogy játszol olyan csalókkal is akikre nem tudod rábizonyítani az istennek sem,mert nem csinál olyat(pl. nem követ le) de amolyan "túl gyanúsan öl" ... és mikor már a hajamat tépem és akkor sem bírom elkapni mert valahogy mindíg előttem jár egy lépéssel akkor azért már az is gyanús... főleg,hogy előtte még 600 pontja volt mondjuk a highgrise-on,de a következő invasion-ön meg 2900 :S Most pont egy ilyen volt az este. Tudom,hogy érdekes teória de sztem van aki ki-be kapcsolgatja,csak akkor használja ha tele van a töke :),hogy rohadna le az is :D Kimondott cheaterrel pl. aimbotossal én még speciel nem találkoztam,wh-s akiről lerítt kb.: minden héten 2-3,wh gyanús esetek kb.: minden héten 10-15 :) Szóval sajnos szerintem is el van baszarintva a game :( Viszont mostanában egyre több (legalábbis nálunk) a camper :S az jobban bosszant :( Megvannak a helyeik aztán hadd szóljon :( Velem jöhet bárki egy próbára engem sose látsz campelni,gl-ezni,vagy egyéb baromság... egyetlenegy "hibám" van az a G18 de az is csak és kizárólag ha kifogy az UMP :) Hazudok,vagy ha nagyon cqb-s a harc(pl. camperek ellen)