Modern Warfare 2
  • Grove4
    Ma volt egy érdekes storym, megosztom veletek:

Szóval nyomom a Ground War-t erre csak annyit hallok a Quarry pálya előtt, hogy valaki rámköszön mikrofonban. egy magyar volt, vmi olyasmi volt a neve, hogy "nenézzélmárbazdmeg" de néhol ilyen furcsa karakterek voltak benne. Lényeg: játszunk GW-t, csak annyit látsz, a hülyegyerek mindenkit csalózik, hackerezik, erre odakerültem valahogy elé, olyan WH- Aimbot kombot nyomott, hogy az nem igaz, erre szóvátettem neki, hogy talán, ha már csalsz, kussban kéne maradnod, és nem pofázni másra (attól függetlenül, hogy akire mondta, tényleg csalt). Erre közli velem, szép míves magyar nyelven, hogy ő nem csal, meg hogy én hogyképzelem, hogy meggyanúsítom, blablabla, végül beismerte, hogy csal, de azzal mentette magát - persze az ócsároló hangnem megmaradt - , hogy más jobban csal. Mivel emberkedett a gyerek, megkérdeztem a nevét és az életkorát, mondjuk nem lőttem nagyon mellé, mert én olyan 12-re saccoltam, erre közölte, hogy ő biza 13 éves, meghogy egész Pesterzsébet, vagy nem tudom ki majd jól megmutatja nekem, ezt már azután mondta, hogy közöltem, hogy 20 éves vagyok. És még azt is mondta, hogy majd akkor a tesója csap majd jól me :OOOOOOO :), aki a hacket is készítette, szóval szánalom ez a ( magyar ) mentalitás.

Egyébként Myvipen érdemes a gyerekre vetni egy pillantást Kunu Tamásnak hívják ( nem Kun, Kunu) látszik, hogy az ego az megvan :S:S am van minimum 3 rege a gyereknek, de a aorban a 3. az igazi. Jah meg még azt is mondta, hogy majd bátyjával jól feltöri a steamemet :O:O:O :D