24218
Modern Warfare 2
-
Highrise. Demolitionra legjobb. 
TDM-et ritkán játszok, a rust tökéletes kikapcsolódás a demo után. ( de ha rust akkor csakis akimbo P90+extended mags és ugyanilyen G18
)
-
Nekem mindegy melyik, egyformán sz@r vagyok mindenütt. 
De azért nyomtam egyet random. Az új DLC2-s pályákon még csak nem is játszottam...
-
Skidrow és Favela, ha késsel vagyok, Rundown és Quarry valamint az Afghan ha csipával. -
nah irja be mindenki mi a kedvence
akkor már énis
Terminal+1 -
Wasteland -
Terminal +1 -
Ehhez át kell nézni egy alternatív univerzumba ahol nem oszlott fel a fejlesztőcsapat hogy megtudjuk. -
ami dobozba volt kód hogy irjam be az infiniti.comon azt hol kell beirni és mit kapok értt?ME -
Gabe18 #20466 Én a Quarry-re szavaztam.
De a Dearail,Skidrow,Estate,Sub Base is bejön.
Többi átlagos.
Amit utálok az a Scrapyard,na meg a Rust,de azon nincs is SD ugy hogy azon szinte sose voltam.
Amúgy szerintem a 4-ből áthozott Crash,Strike,Overgrown simán "zsebrevágják" az MW2 pályáit kialakításban és ötletességben. -
szavaztam, Karachi. -
időnként van hardver felmérés. -
ma még nem láttam ilyet. mi volt benne? -
köszi :) -
Afgán.... -
hol? -
Fenn van a banner alatt a savazás :-) , ha valakit érdekel! -
ribery7 #20458 Helló nektek is volt Valve kérdőív? -
simonl #20457 Szia, sziasztok,
A legutóbb megjelent DLC -ből a FUEL most a favorit pálya.
2.Invasion
3. Karachi -
Itt tudsz szavazást csinálni aztán a linket küld el Frank-nek -
hát én ilyet nem tudok csinálni.
csak láttam már más fórumokon, blogokon, hogy a tulaj rendezett szavazást valamiről.
persze ez a te portád az ötlet pedig az enyém, úgyhogy gondolom ebből nem lesz semmi...
egyébként Te hol szereted a legjobban csapatni? -
csináld meg ha gondolod, és küldd át a linket..... -
nektek melyik a kedvenc ill. a legutálatosabb pálya?
Frank nem lehetne egy szavazó dobozt tenni ide oldalra ezzel a kérdéssel?
(nekem a favoritok: highrise, scrapyard, underpass, subbase, amit ki nem állhatok: invasion, rundown, karachi, a többi pedig közömbös, azokon is szívesen megyek) -
nem rosszindulatból, de ne bolti árat írj pls, ezt senki nem veszi be...hanem írd hogy steam eredeti ára összesen...mert a boltban szerintem 20-ból lazán megveszed ezeket...és lehet sokat is mondtam....
amúgy korrekt a 10ezer értük. -
Rotyoka #20451 Ha érdekel valakit eladó a megunt Mw2-őt is tartalmazó steam accountom..
Tartalom: Cod6, Team Fortress 2, Cs Source, Cs 1.6, Portal
Bolti ár: 32.000Ft (most már több mert szar a forint) Nálam: 10.000Ft (FIX)
Érdeklődni itt privátba. (Vérpistikék kíméljenek) -
ha kézzel másolgatod akkor nem -
Hello, mivel elértük a 10. prestige 70. szintet elég régóta egy barátommal, ezért gondoltuk elkezdjük az egész szintezést előről. Na most a kérdés az, hogy ha a players és az userdata mappát ki-be másolgatjuk - mert ugye azért lehet, hogy néha majd szeretnénk prestige 10-en is nyomulni ha megunjuk a szintezést - abból lehet-e vac ban? -
az kemény...:S
nemtuom, de ott valamit nagyon elállitottak.
csak azt nem tudom megérteni mi ebben az élvezet, bár a wh-soknak is tetszik hogy szines kereteket, meg szines feliratokat néznek a képernyőkön, és éppen hogy játszaniuk nem kell...megtanulni...
kipróbáltam offline azt amikor végtelen löszer van, devmap-ban, meg asszem 2x betévedtem ien szerverre...hát istenem ekkora barmokat, még csak nem is poénos...(mármint a végtelen GL) -
erről beszélek.....
helikopter, forgó valami ránkdob, majd bumm, két halál..... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D:DA slussz "poén" már csak az, hogy engem meg Kun Tamásnak hívnak. -
szokásos... -.-" -
Ma volt egy érdekes storym, megosztom veletek:
Szóval nyomom a Ground War-t erre csak annyit hallok a Quarry pálya előtt, hogy valaki rámköszön mikrofonban. egy magyar volt, vmi olyasmi volt a neve, hogy "nenézzélmárbazdmeg" de néhol ilyen furcsa karakterek voltak benne. Lényeg: játszunk GW-t, csak annyit látsz, a hülyegyerek mindenkit csalózik, hackerezik, erre odakerültem valahogy elé, olyan WH- Aimbot kombot nyomott, hogy az nem igaz, erre szóvátettem neki, hogy talán, ha már csalsz, kussban kéne maradnod, és nem pofázni másra (attól függetlenül, hogy akire mondta, tényleg csalt). Erre közli velem, szép míves magyar nyelven, hogy ő nem csal, meg hogy én hogyképzelem, hogy meggyanúsítom, blablabla, végül beismerte, hogy csal, de azzal mentette magát - persze az ócsároló hangnem megmaradt - , hogy más jobban csal. Mivel emberkedett a gyerek, megkérdeztem a nevét és az életkorát, mondjuk nem lőttem nagyon mellé, mert én olyan 12-re saccoltam, erre közölte, hogy ő biza 13 éves, meghogy egész Pesterzsébet, vagy nem tudom ki majd jól megmutatja nekem, ezt már azután mondta, hogy közöltem, hogy 20 éves vagyok. És még azt is mondta, hogy majd akkor a tesója csap majd jól me :OOOOOOO :), aki a hacket is készítette, szóval szánalom ez a ( magyar ) mentalitás.
Egyébként Myvipen érdemes a gyerekre vetni egy pillantást Kunu Tamásnak hívják ( nem Kun, Kunu) látszik, hogy az ego az megvan :S:S am van minimum 3 rege a gyereknek, de a aorban a 3. az igazi. Jah meg még azt is mondta, hogy majd bátyjával jól feltöri a steamemet :O:O:O :D -
iszonyú hekk lehet ez, mert olyat lehet pl csinálni hogy kikapcsolod a csomagokat és ha hívsz package-okat, üresek lesznek, de iet én eddig még se eredetivel, se varezzal nem láttam, pedig nyomatom mindkettőt és van sok trükk....de iet még csak nem is hallottam. -
Stealth Sniperhez
M21 EBR + Silencer
Scavanger Pro
Cold-Blooded Pro
Ninja Pro
Egyetlen használható puska lopakodáshoz, lévén silencer nélkül is rengetegszer kell a két hit, szóval a silencer nem rontja annyira, sőt! MÉG KISEBB lesz az amúgy is kicsi recoil. Szóval nyugodt szívvel lőhetsz mindig 2-t... -
Tényleg mindig elfelejtem hogy te is csipázni szoktál. Pedig megjegyezhetném mert én is imádom a Bolt-action-t
-
jól látod, azokal kurvára lefokozódik a fegyver és szinte lehetetlen Sniper-edni, mármint a one-shot one-kill értelemben. de egy snipa ezért is snipa, egy lövéssel ölésért. szóval amiket írtak a srácok, azok a hatékony fegyverek és perkek, valamint taktikák :) -
Majestic01 #20439 Ugyanezeket használom én is, csak nem FMJ van a csipán hanem thermál. De minden más ugyan az nekem is. -
Hi!
Tegnap olyat láttam, amit még soha:
helikopter dobott kettőnk közé valami pörgő gömböt, meghaltunk ketten!
Látott valaki már ilyet? Biztos valami hacked server volt, én csak néztem.
Meghaltunk TDM-ben, visszajátszásban mutatta, hogy valamit helikopter ledob közénk, ami felrobban, és csá!
Mik lesznek még itt, UFÓK????
-
A többi sniper fegyverrel mik a tapasztalataitok?
A legjobb egyébként silencerrel meg cold blooded-el lenne a csipás kaszt, de olyankor volt, hogy hármat kellett valakibe lőnöm (kettőre megfeküdt ls-be, és utána még egyet kapott), szóval úgy nem az igazi. -
Intervention/Barrett + FMJ
SPAS-12/AA-12 + Grip (/Akimbo Glock)
-Sleight of Hand Pro
-Stopping Power Pro
-Steady Aim Pro
Intervention és Barrett közel azonosak. Interventionből már megvolt Mastery, szóval most Barrettel megyek. Először gagyibb volt, aztán megszoktam, majd lehet visszaváltok, szeretem a Bolt-actiont :)
SPAS-12 a legstílusosabb ha tudsz célozni. Stedy Aimmel mellette még midrangere is 1-shot-kill lehet vele :D illetve (ez nem biztos) mintha SoH miatt gyorsabban is húzná fel. AA-12 is fasza, de kisebb a range. Nem muszáj kihasználni az automata üzemmódot, lehet azzal is egyesével lőni (sokkal használhatóbb mint singleben, ott túl gyors), de mégis ott a lehetőség. Viszont így fogod kapni hogy mekkora noob vagy. Akimbo Glock Steady Aimmel meg no comment... :) biztos oltanak majd, de nagyon hasznos tud lenni... és ugye nem main fegyvernek fogod használni ezekkel a perkekkel, úgyhogy a sírók lehetnek kedvesek és kussolhatnak ^^, Btw én meguntam, meg sűrűn kell tárazni, úgyhogy SPASzal megyek :)
Sleight of Hand - szaladgáláshoz, quickscopehoz, illetve a gyors tárazás sem elhanyagolható.
Stopping Power - minél több 1-shot-kill
Steady Aim - kemphez, hardscopehoz, másodlagos fegyvernek.
Sleight of Hand helyett esetleg mehetsz Scavangerrel. Alapból elég kevés a lőszer. Másrészt sokan használnak Barrettet meg Interventiont, szóval azért találhatsz lőszert anélkül is. -
köszönöm