Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
olyan dolgot szerinted beleraknak amitõl tönkremegy a játék vagy a géped?
lehet, hogy Te találkoztál már ilyen játékkal, Én még nem. vírusok és egyéb kártékony programok azok nem játékok, ha esetleg így jártál 😊

The Matrix has you...

bigapó
azt hiszem meg tudom különböztetni a dolgokat😊 a cache file-ra gondoltam én is és nálam jó volt, akárhányszor csináltam...

The Matrix has you...

armageddon666
TDM, 1v4-re fogyatkoztunk, én voltam egyedül, kb. 12 killel lemaradva, aztán utolsó 5mpre felhoztam magam, és 1 killel nyertem xD nagyon nagy volt...

@

Jacek
nem a windowson beluli defragra gondolt hanem a steamon belul a mw2 multi reszeben van egy defrag cache file, na nekem erre hanyta el magat a win.

Igen, lehet le volt terhelve a rendszer, mert most be tudtam jelentkezni.

Daell Drow
Nem tudom, nalam jo.
Bar lehet hogy most mindenki raszabadult a nyari learazasok miatt es most le van terhelve.
kBagyula
Szarakodik a steam... 😞 pont a hétvége elsõ délutánján.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

AZ komoly... beírom a jelszót, majd egy idõ után ki irja azt, hogy A steam problémákat észlelt A steam kiszolgálóhoz való kacsolódás során.

Daell Drow
nalam jo egesz nap, nalad van a hiba.
Miért nem lehet bejelentkezni steam en?

Az elsõt sem vettem meg. Hol ér t ez annyit? Jó hogy nem vetetik meg ujra a játékot.

bigapó
ja, de amúgy a router, meg a töredezettség nem függ össze. azt nézd, hogy milyen a kapcsolat, open vagy strict. errõl vannak linkek, hogy hogy kell beállítani, azokat nézegesd.

The Matrix has you...

bigapó
nekem ugyanúgy win7 64 bit és nem volt gondom. egy töredezettségmentesítés nem egyenlõ a formatálással, nem kell tõle félni...

The Matrix has you...

Jacek
nalam 2 probalkozas 2 kekhalal😄 Win7 64bit

Nekem van a ruteres connection to IWNetes problémám a ruterem miatt, a cache fájlok töredezettségmentesítése nem tesz kárt a gameban és mit eredményez, csinálta már valaki?
armageddon666
100-ban... nah, nem is mennék sokra ha visszaolvasnék...

@

armageddon666
Sok az új hsz, nincs "piros vonal"...

Történt valami így a legutóbbi 10 kommentben? 😄

@

bigapó
a steam oldalán fent van a hirekben. mikor belépsz mw2-be és shift+tabot nyomsz ott mutatja.

The Matrix has you...

bigapó
bár most nem tudom megnézni, hogy melyik accolades-bõl van a legtöbb, de a most kill, a switchblade és a kill entire enemy team esélyes a top3-ba 😄

nekem kb. 712 órám van a játékban tegnap esti adat szerint, majd csinálok egy szép 24.-ik órás képet😊

The Matrix has you...

Helló!

Eladó MW2, steam acc.-al együtt. Nem bannolt, kipróbálható. Azt hiszem 3-as vagy 4-es prestigeig. Bõvebb infó privátban vagy e-mailben. [email protected]

Üdv.

elitehun
Nem azért de 1 prestige elég sok. Én általában minden játék után kimentem
Barrett 50 Cal
Sajnos ez nem mûködött.De szerencsére mikor az egész multiit nekem szinte átbarmolta egy ilyen hackes szeró,azóta mindig elmentem.Csak sajnos 1 prestige szinttel elõbbi mentésem van😞A f*om kivan az ilyen nyomorékokkal már.Nem tom ebbe mit élveznek,lehet otthon verik a pénisznyúlványukat h megint megszopattak egy embert.Remélem egy tactical nuke elcsattan majd házukon,aztán bb.De ez lett a Call of Duty Modern Warfare 2,büszke lehet rá az Activision.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Alien
Nem tudom, hogy ilyen esetben segít-e, de nekem múltkor segített amit ide beírt nekem valaki: steamen belül menj a játékhoz---properties-->local files--> verify integrity
Én amikor belefuttoam egy hackelt szeróba, akkor utána minden meccsnél jelezte, hogy mennyi a pingem, nekem elég a csíkokkal alapban. Megcsináltam ezt és jó lett utána.

Alien
Második DLC elõrendelve nekem is 😊 Az elsõt sem bántam meg.

elitehun
Ha van biztonsági mentés akk másold be de gondolom azért kérdezted mert nincs ilyen. Tehát passz
MW2 újratelepítés ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Barrett 50 Cal
Hello!
Vki tudna segíteni a killstreak beállítására<#kerdes>Mert bedobott megint egy hackelt nyomi szeróra és azóta a sentry gun-t nem tom kivenni a killstreak-bõl<#shakehead>És még az vicces benne,h nem is kell ledobatnom,mert már egyszerre le tom rakni<#idiota>.Többi 2-t be tom állítani,de ezt egyszerûen sehogy sem tom.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

robotnyk
vagy a team fortress 2t akcióban. csak egy a bökkenõ, sem az, sem a css nem érdekel :p
csak 5 map, de szerintem vagy 45-50 órát játszottam csak a stimulus packel, idõarányosan megéri...
AkAfinucsi
Szerintem is vicces nézd meg a CSS árát és a DLC-ét.....

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Daell Drow
En is szivesen jatszanak az uj mapokon, de az ára elriaszt.
A 2 DLC eggyut mar majdnem a teljes jatek ara, ez azert mar eleg pofatlansag. Es csak mapok vannak, se fegyver, title, emblem, semmi.
Köszi a válaszokat srácok.....

Ma reggelre "hivatalosan" is fent van a Steam -en, 10 % kedvezménnyel elõrendelhetõ.....
Döntésem okát ne is firtassuk...😊
Sokat panaszkodtam a játékra de úgy döntöttem elõre menekülök😊

Kellemes és balesetmentes napot mindenkinek

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DNS kiszolgáló nem akar mûködni,az itt a problem már rájöttem..

AkAfinucsi
Digi netem van.

t-s neted van?

akkor csak nálam kedveskedik,a tetves

AkAfinucsi
nekem mûködik 😊

Nálatok is bedöglött a steam?

Daell Drow
Na vegre tul vagyok mar az 1000-ik meccsen is, a megjelenes napja ota tolom.

Szerintem eleg kevesnek tunik, bar en csak is HQ pro-t jatszok.
Nálam ez a 3 volt legtöbbször:

6th sense 1015 (no deaths from behind)
Sniper 493 (most sniper kill)
Magniier 437 (most scoped kills)

417 óra játék.

Hát igen,szinte csak SD,és 3 prestige végig sniper-el ezt eredményezi...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mostanában nekem is volt hogy sniper-al a biztosak vélt jó találatra nem halt az ellen,de ezt betudtam annak hogy 3 hónapig nem játszottam...

AkAfinucsi
906 játékórám van ezeket vágom 😊Csak régebben ugye nem volt ilyen és azért kérdezem h ti tapasztaltátok-e ezt? 😄

És a hangtompítót is felejtsd el...

Myrddraal
Ha minden igaz, akkor július 6-án jelenik meg pc-re és ps3-ra.

AkAfinucsi
Alap h stopping+FMJ máshogy el se tudnám képzelni 😊

AkAfinucsi
De igazából teljesen mind1 ,hogy melyik sniper mert a barrett se one shotol 😄 . Teljesen kezdem föladni a játékot.

elitehun
Én is csak azt használom sniper-ként és nekem általában a one shot bejön. Fontos megjegyezni hogy a one shot csak akkor megy (stopping powerrel + FMJ-vel) ha a felsõtestre lõsz (és azt is találod el<#beka3>). De igen nekem is volt egy két furcsa tapasztalatom hogy a nyakát találtam el és nem halt meg de ez csak nagyon kevésszer volt. meg ugye akkor se hal meg egybõl ha van last stand vagy final stand. Mondjuk én továbbra is azt használom mert egyszerûen imádom a Bolt Action-ös puskákat <#zavart1>
ozimak
Hát én ebben nem segíthetek,mert sosem használom 😊 olyan béna vagyok sniperként mint egy darab fa... de Elite kolléga kedvenc fegyója majd õ interpellál! 😉
AkAfinucsi
Sziasztok!
Én elég sokat megyek intervention-nal (kb csak azzal szoktam menni) de az elmúlt 1 hónapban nagyon megutáltam ,mert nem "one shot"-ol :/... errõl mi a véleményetek?! 😊

Mert gondolom nem csak én tapasztalom ezt.

ozimak
Pontosítanék: Steam szerint 265 óra játékidõ <#nemtudom> A barrack-ban 7 nap mittoménhány óra van írva,elõször onnan néztem.
DarkSector
azt irták hogy microbiék levédték a dlc-ket, bocs azaz lefizették hogy náluk legyen elõször, kb gondolom 1-2 hónap és PC-Pisi3 jön, vagyis még legalább 2-3 hetet saccolok neki.
de eddig nem találkoztam konkrét dátummal...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"