Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet, hogy Te találkoztál már ilyen játékkal, Én még nem. vírusok és egyéb kártékony programok azok nem játékok, ha esetleg így jártál 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
@
Bar lehet hogy most mindenki raszabadult a nyari learazasok miatt es most le van terhelve.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
nekem kb. 712 órám van a játékban tegnap esti adat szerint, majd csinálok egy szép 24.-ik órás képet😊
The Matrix has you...
Eladó MW2, steam acc.-al együtt. Nem bannolt, kipróbálható. Azt hiszem 3-as vagy 4-es prestigeig. Bõvebb infó privátban vagy e-mailben. [email protected]
Üdv.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Én amikor belefuttoam egy hackelt szeróba, akkor utána minden meccsnél jelezte, hogy mennyi a pingem, nekem elég a csíkokkal alapban. Megcsináltam ezt és jó lett utána.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Vki tudna segíteni a killstreak beállítására<#kerdes>#kerdes>Mert bedobott megint egy hackelt nyomi szeróra és azóta a sentry gun-t nem tom kivenni a killstreak-bõl<#shakehead>#shakehead>És még az vicces benne,h nem is kell ledobatnom,mert már egyszerre le tom rakni<#idiota>#idiota>.Többi 2-t be tom állítani,de ezt egyszerûen sehogy sem tom.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
csak 5 map, de szerintem vagy 45-50 órát játszottam csak a stimulus packel, idõarányosan megéri...
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
A 2 DLC eggyut mar majdnem a teljes jatek ara, ez azert mar eleg pofatlansag. Es csak mapok vannak, se fegyver, title, emblem, semmi.
Ma reggelre "hivatalosan" is fent van a Steam -en, 10 % kedvezménnyel elõrendelhetõ.....
Döntésem okát ne is firtassuk...😊
Sokat panaszkodtam a játékra de úgy döntöttem elõre menekülök😊
Kellemes és balesetmentes napot mindenkinek
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Szerintem eleg kevesnek tunik, bar en csak is HQ pro-t jatszok.
6th sense 1015 (no deaths from behind)
Sniper 493 (most sniper kill)
Magniier 437 (most scoped kills)
417 óra játék.
Hát igen,szinte csak SD,és 3 prestige végig sniper-el ezt eredményezi...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én elég sokat megyek intervention-nal (kb csak azzal szoktam menni) de az elmúlt 1 hónapban nagyon megutáltam ,mert nem "one shot"-ol :/... errõl mi a véleményetek?! 😊
Mert gondolom nem csak én tapasztalom ezt.
de eddig nem találkoztam konkrét dátummal...:S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"