Modern Warfare 2
-
Intervention/Barrett + FMJ
SPAS-12/AA-12 + Grip (/Akimbo Glock)
-Sleight of Hand Pro
-Stopping Power Pro
-Steady Aim Pro
Intervention és Barrett közel azonosak. Interventionből már megvolt Mastery, szóval most Barrettel megyek. Először gagyibb volt, aztán megszoktam, majd lehet visszaváltok, szeretem a Bolt-actiont :)
SPAS-12 a legstílusosabb ha tudsz célozni. Stedy Aimmel mellette még midrangere is 1-shot-kill lehet vele :D illetve (ez nem biztos) mintha SoH miatt gyorsabban is húzná fel. AA-12 is fasza, de kisebb a range. Nem muszáj kihasználni az automata üzemmódot, lehet azzal is egyesével lőni (sokkal használhatóbb mint singleben, ott túl gyors), de mégis ott a lehetőség. Viszont így fogod kapni hogy mekkora noob vagy. Akimbo Glock Steady Aimmel meg no comment... :) biztos oltanak majd, de nagyon hasznos tud lenni... és ugye nem main fegyvernek fogod használni ezekkel a perkekkel, úgyhogy a sírók lehetnek kedvesek és kussolhatnak ^^, Btw én meguntam, meg sűrűn kell tárazni, úgyhogy SPASzal megyek :)
Sleight of Hand - szaladgáláshoz, quickscopehoz, illetve a gyors tárazás sem elhanyagolható.
Stopping Power - minél több 1-shot-kill
Steady Aim - kemphez, hardscopehoz, másodlagos fegyvernek.
Sleight of Hand helyett esetleg mehetsz Scavangerrel. Alapból elég kevés a lőszer. Másrészt sokan használnak Barrettet meg Interventiont, szóval azért találhatsz lőszert anélkül is.