Modern Warfare 2
-
Donpedro13 #20366 Sziasztok
Ha van itt valaki akit esetleg érintett ez az ban-unban dolog, és szeretne rajta keresni valamennyit, megvásárolnám a giftes L4D2-őjét 2k HUF-ért. Aki tudja, légyszi kérdezzen körbe az MW 2-es ismerősök között is, hátha érdekli a dolgo, mindektten jóljárnák :) Átutalással fizetek, akit érdekel, dobjon egy PM-et.
Egyébként meg a VAC-ról: rosszabb, mint a PB, ezt maga x22 mondta... És azért szerintem abban itt mindenki egyetért, hogy ő jobban ért hozzá mint itt az emberek együttvéve :D
Arról meg hogy most szidjuk-nemszidjuk. Az IWNET-et jogosan szidja mindenki, mert úgy egy rakás ganéj ahogy van... Egyszerűen nem alkalmas ilyesmire. Plusz amikor a megjelenés előtt kiderült hogy iwnet lesz nem pedig dedi szeró, az IW community managere a játékosok (tehát leendő vásárlók) képébe hazudott azzal, hogy "a petíció nem marad válasz nélkül". Frenetikus. Persze maga a játék fantasztikus, szórakoztató, és innovatív is - de mit sem ér ez, ha el van rontva az egész egy ilyen gány megoldással, mint az IWNET. Amikor áradoznak a számokról meg a statisztikákról, remélem mindenki tudja hogy az nem a PC-ről szól. Aki nem hiszi, nézzen rá az xfire statisztikákra. Nézzünk csak egy aktuális állást: 1.)WoW 2.)CoD 4 3.)StarCraft 2 4.)CoD 2 5.)Leauge of Legends 6.)Modern Warfare 2
De ha az xfire-nek nem hisztek, nézzük meg a metacriticet, ez A mérvadó pontozás, az összes nagyobb kritika alapján állítja össze a végleges pontszámot, Steamen is ez a pont látható a játékok adatlapján. PC platformon 86-ot kapott, ami elég nevetséges (ámde reális szerintem). Még az olyan címek is megelőzik mint pl. a Left 4 Dead 1-2, Counter-Strike: Source és még sorolhatnám. Az xboxos és ps3-as verzió 8 (!), ismétlem nyolc százalékkal kapott többet. Ez nagyságrendi különbség. Szóval összegezve szerintem mindenki nyugodtan fikázhatja az IWnetet, mert van miért. Mit ér egy gyönyörű sportkocsi ülések nélkül...