24218
Modern Warfare 2
-
soha, eszembe sem jutott, de ma este csinálok egy classot pajzzsal, dobókéssel.
-
Nállam SD be volt az hogy pajzs a hátamon hatástalanításkor és a hülyecsipás csak a hátamat látta a pálya másik feléről és hatástalanítottam 
-
Ja egyszer láttam egy csávót aki úgy akart megközelíteni embereket hogy a hátán volt a riot és hátrafelé rohant. Mondanom sem kell a feléig se jutott el de már halott volt (mivel mindenki a lábát lőtte)
-
Nost, én az egyik prestige-en eléggé ráálltam a pajzsra, kb a felét azzal vittem végig.
Simán megszivattak ha:
-Pajzsra ragasztották a plastic-ot.
-Gl-t úgy lövik, hogy kicsit mögötted robbanjon, vagy a mögötted lévő falon és pápá.
-Csipások előszeretettel mentek lábra, ha futsz akkor kilőnek pillanatok alatt.
-Ha többen vannak buktad, az egyik melléd ugrik késelni, a másik meg lelő, mikor elfordulsz, hogy védd a kést.
-Ügyes futós késelőkkel is nehéz elbánni, nekik egyszer kell betalálni, neked kétszer. Ha marathonos+lightweightes+commandos roadrunner jön, akkor nagyon kell figyelni, mert könnyen baj lehet.
Viszont:
-Jó móka, néha elég király akciók jönnek össze.
-Kezdőket nagyon lehet így szopatni.
-Sentry gun-ok ellen is jó, ha beállsz, és amíg lő rád, a többiek kiiktatják.
-Harrier ellen is működik, de nyilván úgy kell tartani...
-A hátadon lévő pajzs is véd! Tehát hátba nem tudnak lőni, max lábra hátulról. Ennek az előnyeit nem kell részletezni...
-
ha teljesen védi magát, és guggolva halad, akkor kimondottan lassú. ha nem, akkor meg kilátszanak a lábai.
emellett ha ügyes, akkor engem rendesen meg szokott szivatni. -
Azért a kést lassan dobja el meg akkor teljesen kibújik a pajzs mögül. és a pajzs is lassít rajta valamennyit -
Gabe18 #20388 Béna pajzsost meg lehet ölni persze.De aki "kitanulta" azzal már k...a nehéz elbánni.Faltól-falig,sarkokba húzódva közlekedik hogy ne lehessen mögé kerülni.Ha ő rád dobja a flash vagy stun gránátot véged mert pillanatok alatt agyon ver,mig te hiába lövöd.A másik "köcsögség" a dobókés nála,amit megint csak egy pillanat alatt dob el a védelme mögül.
Ezzel is az a baj,hogy semmi hátránya nincs szinte.Mondom,reális kaszt lenne ha lassabban,lomhábban mozogna,mint mikor valaki egy másfél méteres pajzsot visz valóban.De erről itt szó sincs.
Plusz ugye a MW2-es fegyverelosztásnak köszönhetően vihet magával egy gyorstüzelő shotgun-t,vagy egy kellemes kis G18 akimbot,tehát még az sincs jó pajzsos,de támadni nem tud.Hát dehogynem... -
Visszatérve a Riot-ra itt is 2-en dolgoznak össze -
Ez nekem is feltűnt. -
ugye nem veszed komolyan!
egyébként a lényeg az, hogy az ember úgy próbáljon játszani, hogy ne bassza el más játékát.
izlésesen, mértékkel bármit használhatsz (csíten kívül :)), és ha így játszol, akkor törődnöd sem kell azzal, hogy ki mit szól be.
és ha a te mértéktartó izlésed nem felel meg más izlésének, az még nem jelenti azt hogy elbaszod a játékát, vagy ha igen, akkor az egy idegbeteg fasz, és akkor azért nem kell foglalkoznod vele.
szóval játsszál ésszel, oszt jóvan. -
mákod volt!
-
viszont a legtutibb, havernak a pajzsára dobj rá 1-2 c4-et, küld be kamikaze-nak, és bummmm :) -
ha ráragasztod akkoris meghal. -
killerkocka #20381 Tisztelt publikum, olyan helyzet állt fenn, hogy fene kíváncsi lettem, hogy predatort hogyan lehet eltéríteni. Eddig azt hittem, hogy scrambler pro, aztán csók, de tegnapi nap mentem kicsit scramblerrel, hogy felhúzzam pro5-ig title-ért, viszont semmi hatása nem volt. Majd megnéztük ezt private-ban is több különböző helyzetben, hátha, semmi. Viszont találkoztam már nem is egy olyan ellennel pályafutásom során, amivel gondolom már más is találkozott, hogy színte lehetetlen lelőni 1-2 embert predivel, lerántja róla a fenébe, még ha utolsó pillanatban is, de a predi megbolondul és kikerüli az illetőt. Na ez akkor most mi? Valami hack megintcsak? Igaz elég régóta találkozgatok már ilyen emberkékkel és igen kíváncsi lettem ennek okára. Valami ötlet? -
Ez fura. Pedig én eddig 2-szer is csináltam ilyet
-
nem-nem. a pajzsra ragasztott semtextől nem hal meg.
mellé kell dobni a földre, akkor igen... -
Vagy nem csinálsz semmit :D Bírom mikor jön Riottal a csávó, és azt hiszi rá vagyok koncentrálva, közben a társaira figyelek, és ahogy szépen LASSAN közeledik, egyszer csak befut mögé egy társam és megöli ^^
Ha nem így van, mikor közel ér az általad kifejtett lehetőségekből választok...
Riot shieldet amúgy valami összedolgozós meccsen tudnám elképzelni...
lehet a segítségével előre nyomulni... mondjuk abszolút 0 kommunikációval is sikerült ezt megvalósítani egyszer :D illetve nem abszolút, mert ugye a testbeszéd is kommunikáció, még ha ez minimálisan is, de jelen van a játékban. helyzet adta magát :) -
Vagy rádobsz egy semtex-et akár a pajzsára és meghal :P -
off:
tegnap kipróbáltuk a Steam-ről ingyenesen letölthető Alien Swarm-ot. MW2 mellé egész üde felfrissülést hoz, ha unjátok a banánt, akkor menjetek pár kört vele, szerintem nagyon jó, de egyszerű kis játék lett. hatalmas taktikai shooter, nekünk nagyon bejött :) -
Ne nevetess már, RIOT Shield-est a legkönnyebb megölni, csak tudni kell a taktikáját. körbe futod - jobb ha vakítás után - vagy fölé ugrasz és lekéseled. lábát célzod és ha jön akkor valamilye ki fog látszani, vagy a lába vagy a segge és akkor két golyó és meghal. kurvára elbaszták, mert egyik legjobb class lehetne, persze aki tud vele bánni nagyobb eséllyel marad életben, de a profik ellen hatástalan.
SD-ben meg ritkán van martyrdrom. a last stand már más kérdés, gecidolog, de benne van:) figyelni kell és kész, több golót kap, annyi. -
Én szinte mindíg beírom még akkor is ha vesztek :) Csak akkor nem ha tényleg felidegesít valami/ki a meccs alatt,bár ez szerencsére ritkábban van :) -
A klasszikus "lámázást" már senki nem csinálja :( régi szép idők... nem "te hülye núb" meg "de lov vagy" (erősen megnyomott v-vel), hanem "te láááma" :) -
"Még az olyan címek is megelőzik mint pl. a Left 4 Dead 1-2, Counter-Strike: Source"
Igaz, végül is csak egy legenda, egy forradalmi játék, meg annak a folytatása... milyen szar címek előzik meg ezt a játékot hallod... hát ez tényleg egy fos... le is törlöm, ilyen ganéval nem játszom... Csak 86%? Ejj...
-
Ezaz. a noob manapság már azt jelenti mint pl a low(
)
-
Azért párszor van olyan hogy (mind a vesztes mind a győztes csapatból) beírják hogy GG ;)
Van bizonyítékom is -
köszi mindeninek -
köszönöm kimerítő válaszodat -
igazad van -
Donpedro13 #20366 Sziasztok
Ha van itt valaki akit esetleg érintett ez az ban-unban dolog, és szeretne rajta keresni valamennyit, megvásárolnám a giftes L4D2-őjét 2k HUF-ért. Aki tudja, légyszi kérdezzen körbe az MW 2-es ismerősök között is, hátha érdekli a dolgo, mindektten jóljárnák :) Átutalással fizetek, akit érdekel, dobjon egy PM-et.
Egyébként meg a VAC-ról: rosszabb, mint a PB, ezt maga x22 mondta... És azért szerintem abban itt mindenki egyetért, hogy ő jobban ért hozzá mint itt az emberek együttvéve :D
Arról meg hogy most szidjuk-nemszidjuk. Az IWNET-et jogosan szidja mindenki, mert úgy egy rakás ganéj ahogy van... Egyszerűen nem alkalmas ilyesmire. Plusz amikor a megjelenés előtt kiderült hogy iwnet lesz nem pedig dedi szeró, az IW community managere a játékosok (tehát leendő vásárlók) képébe hazudott azzal, hogy "a petíció nem marad válasz nélkül". Frenetikus. Persze maga a játék fantasztikus, szórakoztató, és innovatív is - de mit sem ér ez, ha el van rontva az egész egy ilyen gány megoldással, mint az IWNET. Amikor áradoznak a számokról meg a statisztikákról, remélem mindenki tudja hogy az nem a PC-ről szól. Aki nem hiszi, nézzen rá az xfire statisztikákra. Nézzünk csak egy aktuális állást: 1.)WoW 2.)CoD 4 3.)StarCraft 2 4.)CoD 2 5.)Leauge of Legends 6.)Modern Warfare 2
De ha az xfire-nek nem hisztek, nézzük meg a metacriticet, ez A mérvadó pontozás, az összes nagyobb kritika alapján állítja össze a végleges pontszámot, Steamen is ez a pont látható a játékok adatlapján. PC platformon 86-ot kapott, ami elég nevetséges (ámde reális szerintem). Még az olyan címek is megelőzik mint pl. a Left 4 Dead 1-2, Counter-Strike: Source és még sorolhatnám. Az xboxos és ps3-as verzió 8 (!), ismétlem nyolc százalékkal kapott többet. Ez nagyságrendi különbség. Szóval összegezve szerintem mindenki nyugodtan fikázhatja az IWnetet, mert van miért. Mit ér egy gyönyörű sportkocsi ülések nélkül... -
szólj ha admin leszel black opsban valahol, oda nem megyek majd
-
jól mondod a marty 1:20 hogy bejön aki nem tudja elkerülni pláne 20 évnyi lövöldözés után, az tegye le a lantot :-) -
Grip... hát... erre már nem tudok mit mondani...
Automata csipák... Barret ugyanolyan "szar" mint Intervention... közelre lehet csak kihasználni hogy félautomata. btw félautomaták... +csipa egyből öljön az esetek 99%-ban... itt ez csak stopping powerrel megy, szóval erre jó kompenzálás a félautomata... -
Gabe18 #20362 Hát ezt úgy nagyjából osztom.Plusz a pajzs.Lelőni nem lehet,de két lökésre meghalsz.Legalább menne vele lassabban... Na már megint panaszkodom...
- Martyrdom,- Last stand engem annyira nem idegesít.Ha neki jó erre elcseszni egy perket hogy 20-ból egyszer ha bejön,csinálja...
És tényleg,ha TDM meg egyéb módokba mész,elhiszem hogy nem annyira idegesítő,mert meghalsz,jössz vissza.Pörög.
De SD-be ilyenek után 1-2 két percig várni... -
"Pont a COD alapja,ami a legtöbb tudást igényli a COD-ban,és lám ezt a módot hanyagolja minden megmaradt játékos."
ez így van, erre halad minden, a popularitás a lényeg, azt tekintik vezérelvnek. megértem hogy ez zavar, bár én nem kedvelem.
én pl., mint sokan, azért nem sd-zek, mert nincs türelmem, egészen más célból ülök gép elé, én ezzel eresztem le a gőzt. na nem ffa, hanem domination legtöbbször.
"Gripes és mindenféle iegészítős nagyradák a célozni nemtudók megsegítésére 86ezer tölténnyel"
na ja, ezt bebuktam. de istenbizony csak grip.
-
Intervention FTW :D -
tudom, én csak azt mondom, hogy hányan kiáltanak farkast... -
Skyline #20358 A leightweitgh kimaradt,na az is vicc kategória főleg géppisztoly (leggyorsabban futó osztály) + commando perk mellé...:) -
Skyline #20357 20 évnyi játékkal a hátam mögött meg tudok különböztetni egy jó játékost/mázlit a cheatertől,rendzserint mosolygok amikor valaki csíterez valakit ok nélkül.
Így azért mielött csítereznék utánna is nézek mit csinál,egy killcam sokszor téves infót is adhat.
Másrészt noobság (hangsúlyozom,engem a COD-ban csak az SD érdekel,tehát az SD-re nézve) :
- Gl
- Rakétavetővel emberre lőni
- Vak gránáthajigálás kezdőpont felé meccs elején
- Akimbo használat sima pisztoly akimbokon kívül
- Commando perk
- Heartbeat sensor
- Gripes és mindenféle iegészítős nagyradák a célozni nemtudók megsegítésére 86ezer tölténnyel,grip/hangtompítóval 0 recoillal
- Martyrdom
- Last stand
- Automata csipák (nem ezzel nem tudás ölni,max dilettánsoknak)
- Ninja perk de csak COD6-ban, de ezt részben megértem, mert a cod6-ban úgy trappol mindenki mintha szándékos figyelemfelkeltés lenne,jó fülessel Ninja nélküliek ha nem lopakodnak simán kiírthatóak. Viszont Ninja tulsó fele hogy míg a COD4-ben csak halkította a mozgást addig itt a legtöbb esetben magasabb pingnél (90 fölött) szinte majdnem mindig némítja a mozgást.
P90 azért nem mert kellően butították. Van helyette Gripes RPD....
Lehet hogy ezek nem zavarnak,de a többséget és a régi cod fanokat pont ezek kergették el ettől a résztől. Ezért is halott ebben a részben az SD. Pont a COD alapja,ami a legtöbb tudást igényli a COD-ban,és lám ezt a módot hanyagolja minden megmaradt játékos.
Ha a COD7 nem lesz szenny norecoil fegyverekkel tele és valóban lesz dedikált támogatás,elhiheted a szerók nagyrésze SD módban fog futni és ha lesznek hasonló motyik benne (sajnos biztos lesznek) egytől egyig szinte mindenhol ahol normális társaság gyűlik össze tiltva lesz (tehát a szerók jórészén). -
Azért Gabe nem hiszem hogy ilyenekre mondja hogy csal :) -
mert itt szerintem szar.
csak azért