Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
Ezek az összegek és értékek konzolokra vonatkoznak - szerintem - ott nyugodtan kérhet havidijat...igaz, elõbb-utóbb átcsapna hozzánk is 😞
ez az az eset amikor a farok csóválja..annyira nyeregben vannak, hogy már nem tudják kinek a faszával verjék a csalánt tényleg. az enyémmel nem fogják, nálam is az lesz az utolsó cod-nap amikor pénzért tehetném meg azt amit most még ingyen, a pofátlanságnak is van azért határa.

The Matrix has you...

ozimak
Na akkor asszem ott be is fejezõdne a COD sorozat sikerszériája! Legalább 50%-a meg sem venné a játékot,aki meg netalántán megvenné nem fizetne elõ fél évre az tuti! Mert ugyebár aki megjelenés óta nyomja az már elég szép összeget fizethetett volna ki havidíjban... És ezeket az fps-eket nem lehet multiban csak úgy megunni legfeljebb egy kis idõre,de aztán csak elõ-elõveszi az ember,na hát ennek lõnének. Tiszta hülyék ezek,agyukra ment a pénz,komolyan 😊
DarkSector
"eddig közel 1,7 milliárd órát töltöttek el multival az Xbox Live-on), gyakorlatilag követelik a kiadótól azt, hogy bevezessék a havidíjat"

a k..va anyja követeli...
majd vezessék csak be én azt mondom majd kiderül 1.7milliárd órából utána mennyi lesz majd.
majd ha minden dlc ingyen lesz, nah majd akkor álmodozzon...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Csak ha netalántán ez tényleg bekövetkezne, és ne adj isten be is jönne nekik, hidd el sokan követnék a példát :/
Ha már 2-3 pályáért képesek pénzt kérni, nem állunk messze attól sem hogy havidíjat kérjenek a multis fps-ekért is. De akkor részemrõl ott fejezõdött be az online móka.

hö hö..

mmár a dlc t sem vettem meg köcsög..

uccsó cod volt amiért pénzt adtam..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Maxtreme
Hogy ennek a szarrágó bandának még havidíjat is fizessen az ember, egy ilyen összecsapott "ottspórolokaholtudok" szemét netes résszel felruházott játékért? haha jó vicc.

Frank99
ott húzhatja le a rolót, legalábbis nálam.... fostalicska csalók ellen eszemben sincs játszani még 1x ennyi pénzért +dlc-ért....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bigapó
hétvégén Mi is belefutottunk egy pár marhába, amikor velünk voltak "öröm" volt nézni ahogy szidják a kis majmot. killcam-ben láttunk pár érdekes megmozdulást. amikor ellenünk lettek volna inkább gyorsan kiléptünk😊

The Matrix has you...

bigapó
nem, nem safe mode, ezért is furcsa, ilyet még nem láttam üzenetben. csak Yes vagy No van. amikor bedobja a töltõ-képernyõt, amin a katona van, akkor kapom az üzit. nincs ilyen reset gomb vagy mittomén ami miatt elfelejti az ilyen hibás üzeneteket?

The Matrix has you...

robotnyk
csak ma két hasonló gyökeret jelentettem steamen (haszontalan, de legalább a lelkemet megnyugtatja). az egyik lvl1, másik lvl 20 körüli, az egyiknek már 600 másiknak 400 óra played statja van MW2höz, mert egyszer már letiltották a cdkeyüket, de hát anyucinak úgy látszik futja, mert megint ugyanazt csinálták. volt hogy az egyik 3 réteg falon keresztül próbált lelõni, meg killcamben szabályosan visszafordult egy zárt helységbõl, úgy hogy halálpontosan követett le a falon keresztül... az elsõre már nem emlékszem, a másik hmns|xopticz, avoid.
Frank99
na, itt fejezzük be a BC buziságot, MOST!
OK?

Te kis hülye.
robotnyk
már meggyógyult ^^
robotnyk
nem chellos vagy? azt látom, hogy környéki vagy... nálam sem jó, meg még más külföldi oldalakkal is problémák vannak.
Fabio Capello
nem lehet hogy offline üzemmódban vagy?

cumpy1337
nekem még a steampowered.com-t sem hozza be :S nemtom mi a picsa lehet...

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

DarkSector
az akával ebben a részben nem igazán lehet jól ölni, ebben szerintem megerõsítenek majd, én úgy vélem, illetve azt merem állítani, hogy mindgyik kategóriából az elsõ 2-3 fegyver a legjobb.

énis vártam hogy megkapjam, de mikor kipróbáltam annyira nem tetszett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
aztakutyarúgjameg, ezaztán a rézfánfütyülõ, ebben minden megvan ez lesz a tökély...énis rámozdulok erre a 6 másodpercre....<#fogmosas>

Antal99
KÖSZI A FEJLÉC FRISSÍTÉST
miért csak a végén van ak47?
alig lehet így játszani vele!!

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

hc n kevesebb a csaló..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Jacek
ujdonsag is volt(szamomra) megyek egyszer csak meghalok, na mondom ez honnan lott, megnezem killcamben, hat invisibiliti volt a szentem😊 ott allt elottem es szep nyugodtan belem lott szembol egy fel tarat😄

Jacek
na en ezt most hagyom, 200/300% hp-s emberek rohangalnak... fmj-el+stopping is egy fel tar kell bele, es persze a hatukon is szemuk van😄 ez mar tenyleg egy kabare, a vegen megyek inkabb warezzal jatszani az jobb jelen pillanatban😞

elitehun
Nekem bejön
robotnyk
a store page nem jön be.
elitehun
Am meg MW2-vel is játszanak az ismerõseim közül 😊
elitehun
De hát a steam az megy. Vagy lehet hogy titokban valami fejes vok és nekem azért megy? XD
robotnyk
biztosan csak véletlen, hogy amikor a steam nem megy, akkor az iwnet sem használható.
Naaa, nem kell harapni már egybõl, amúgy se konkrétan a steamet mondtam a ludasnak, hanem magát a rendszert, amire épül. Amúgy meg steamem belül se tölti be az oldalakat, szal ott is van valami bibi .
elitehun
A játékba léptetés NEM A STEAM feladata hanem a nagyszerû iwnet-é és mint már mondtam nálam tökéletesen megy a steam és ezek szerint nálad is mert cumpy be se tud lépni a steambe
Nem csak neked, de egy ideje már halott a rendszerük, játékban igaz csak most próbáltam pár perce,3 percnyi connecting to iwnet elég is volt, jól kijátszottam magam <#nevetes1>
elitehun
Nekem okés. De várj egy kicsit. Don't panic!
cumpy1337
csak nekem nem megy a steam? azt írja, nem tud csatlakozni a steam szerverekhez :S

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

Antal99
hackelt server

free for all:rust régen (még az átkos idõkben.)

:rust prestige 1 70(nem érdekes)

:wasteland prestige 2 35(ma 1órája)

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

elitehun
Az indításnál dobja ezt fel?? Nem a Safe mod-os futtatásra gondolsz??
bigapó
Hali!

Már majdnem megkérdeztem hogy kell visszarakni a régi mentést, de már látom hogy kell 😊

Nekem lenne egy új problémám: új BIOS-t és alaplapi drivereket raktam fel, azóta mikor indítom kiírja, hogy megváltozott a hardver, ezért alap beállításokba akarja rakni. na mondom gyóvan, akkor rakjad. DE!
Ez a köcsög azóta is írja, pedig már 3-szor is nyomtam alapot neki, már mindenfélét próbáltam, hogy hogy lépek ki, meg mittomén, de ezt akkor is írja. tippek hogy eltûnjön?

The Matrix has you...

DarkSector
ez biztos, de ezekután lehet hivatkozni rá hogy vakok... 😊

Frank99
de így is lesz <#lama>, aki majd megkérdezi...

Frank99
volt röhögni ?
<#vigyor3>

Frank99
asszem így jó lesz

elitehun
Am sztem beleirhatod azt is hogy a multiplayer adataid vagy a szinted vagy vmi ilyesmit.
Jacek
😄

elitehun
Gondoltam hogy készül valami mert egy pillanatra megjelent egy új sor és az állt benne hogy Új 😊
Frank99
kész van

elitehun
Már szóltam Franky-nek hogy rakja ki és mondta is hogy jó ötlet de még mindig nem rakta ki :S
Valszeg elfelejtette mert már elég rég szóltam
DarkSector
jaj.
banner alá ki kéne már írni, hogy nem elég a players mappa, le lett írva, hogy a steam-bõl kell az "userdata" mappa is.

a statodért meg részvétem, bár ha újratelepited akkor nem kéne semmi mást csinálnod elvileg csak steam-en szinkronizálni, mert alapban tárolódik a mentésed neten...

Jaka923
Sziasztok!
Nemrég újratelepítettem a gépemet, de azelött lementettem az egész "save" mappát. Most visszamásoltam a "players" mappába, de nem ért semmit... Ez miért van?

Én a chopperrel jártam kétszer is úgy, hogy berepült a map fölé és két kill után el is repült. Alig volt 10-15 másodperc.
De nem öltek meg, csak ennyi volt és kész....
és az mitõl függ, hogy harriert néha egybõl le tudom csapni stingerrel, de va amikor csak a 3. lövéstõl esik le?