Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez az az eset amikor a farok csóválja..annyira nyeregben vannak, hogy már nem tudják kinek a faszával verjék a csalánt tényleg. az enyémmel nem fogják, nálam is az lesz az utolsó cod-nap amikor pénzért tehetném meg azt amit most még ingyen, a pofátlanságnak is van azért határa.
The Matrix has you...
a k..va anyja követeli...
majd vezessék csak be én azt mondom majd kiderül 1.7milliárd órából utána mennyi lesz majd.
majd ha minden dlc ingyen lesz, nah majd akkor álmodozzon...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha már 2-3 pályáért képesek pénzt kérni, nem állunk messze attól sem hogy havidíjat kérjenek a multis fps-ekért is. De akkor részemrõl ott fejezõdött be az online móka.
mmár a dlc t sem vettem meg köcsög..
uccsó cod volt amiért pénzt adtam..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
The Matrix has you...
The Matrix has you...
OK?
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
énis vártam hogy megkapjam, de mikor kipróbáltam annyira nem tetszett.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
miért csak a végén van ak47?
alig lehet így játszani vele!!
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
free for all:rust régen (még az átkos idõkben.)
:rust prestige 1 70(nem érdekes)
:wasteland prestige 2 35(ma 1órája)
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Már majdnem megkérdeztem hogy kell visszarakni a régi mentést, de már látom hogy kell 😊
Nekem lenne egy új problémám: új BIOS-t és alaplapi drivereket raktam fel, azóta mikor indítom kiírja, hogy megváltozott a hardver, ezért alap beállításokba akarja rakni. na mondom gyóvan, akkor rakjad. DE!
Ez a köcsög azóta is írja, pedig már 3-szor is nyomtam alapot neki, már mindenfélét próbáltam, hogy hogy lépek ki, meg mittomén, de ezt akkor is írja. tippek hogy eltûnjön?
The Matrix has you...
<#vigyor3>#vigyor3>
Valszeg elfelejtette mert már elég rég szóltam
banner alá ki kéne már írni, hogy nem elég a players mappa, le lett írva, hogy a steam-bõl kell az "userdata" mappa is.
a statodért meg részvétem, bár ha újratelepited akkor nem kéne semmi mást csinálnod elvileg csak steam-en szinkronizálni, mert alapban tárolódik a mentésed neten...
Nemrég újratelepítettem a gépemet, de azelött lementettem az egész "save" mappát. Most visszamásoltam a "players" mappába, de nem ért semmit... Ez miért van?
De nem öltek meg, csak ennyi volt és kész....