Modern Warfare 2
-
Skyline #20357 20 évnyi játékkal a hátam mögött meg tudok különböztetni egy jó játékost/mázlit a cheatertől,rendzserint mosolygok amikor valaki csíterez valakit ok nélkül.
Így azért mielött csítereznék utánna is nézek mit csinál,egy killcam sokszor téves infót is adhat.
Másrészt noobság (hangsúlyozom,engem a COD-ban csak az SD érdekel,tehát az SD-re nézve) :
- Gl
- Rakétavetővel emberre lőni
- Vak gránáthajigálás kezdőpont felé meccs elején
- Akimbo használat sima pisztoly akimbokon kívül
- Commando perk
- Heartbeat sensor
- Gripes és mindenféle iegészítős nagyradák a célozni nemtudók megsegítésére 86ezer tölténnyel,grip/hangtompítóval 0 recoillal
- Martyrdom
- Last stand
- Automata csipák (nem ezzel nem tudás ölni,max dilettánsoknak)
- Ninja perk de csak COD6-ban, de ezt részben megértem, mert a cod6-ban úgy trappol mindenki mintha szándékos figyelemfelkeltés lenne,jó fülessel Ninja nélküliek ha nem lopakodnak simán kiírthatóak. Viszont Ninja tulsó fele hogy míg a COD4-ben csak halkította a mozgást addig itt a legtöbb esetben magasabb pingnél (90 fölött) szinte majdnem mindig némítja a mozgást.
P90 azért nem mert kellően butították. Van helyette Gripes RPD....
Lehet hogy ezek nem zavarnak,de a többséget és a régi cod fanokat pont ezek kergették el ettől a résztől. Ezért is halott ebben a részben az SD. Pont a COD alapja,ami a legtöbb tudást igényli a COD-ban,és lám ezt a módot hanyagolja minden megmaradt játékos.
Ha a COD7 nem lesz szenny norecoil fegyverekkel tele és valóban lesz dedikált támogatás,elhiheted a szerók nagyrésze SD módban fog futni és ha lesznek hasonló motyik benne (sajnos biztos lesznek) egytől egyig szinte mindenhol ahol normális társaság gyűlik össze tiltva lesz (tehát a szerók jórészén).