Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
de a steam cloud csak a te saját beállításaidat hivatott szinkronizálni (játék beállításai, billkiosztás, stb), nem pedig a játékbeli státuszodat :]

armageddon666
Egyébként belegondolva nem is akkora hülyeség... Egy próbát talán megérne. Steam Cloud szinkronizálja a profilokat, és 90% biztos vagyok benne, hogy van idõszakos backupjuk... szóval akár vissza is tudnák tenni valahogy.

@

elitehun
Most a macskára gondolsz vagy a késre? XD
bigapó
szerintem kevered a Javelin-el, Stinger csak légi célpontokra van.

The Matrix has you...

Köszönöm szépen. Tökéletes.<#vigyor4>
bigapó
azért nem gondoltam volna, hogy így is lehet játszani...

Knife Killer Kitty😄

The Matrix has you...

Barrett 50 Cal
Együtt érzek veled.Nekem is elõfordult ez,nem tudtam vele mit csinálni,bele kell törõdni és kész.Tegnapi nap az kész volt.Belépek,egyszerre be is dob a hostra és a képernyõ színes lett csíkokkal,na akkor innen ki is léptem egyszerre.Hiába léptem ki mert a "Create class"-ban minden class neve CORRUPTED! volt és minden perknek "cold blooded" volt berakva meg TAR volt fegyónak.Utána veszem csak észre h a statomnál szerzett pontoknál több mint -400000000 volt,meg alatta is ugyanez<#wow2>.De szerencsére volt egy régebbi mentésem és azt visszamásoltam.Az ilyenek miatt már kezdem megutálni ezt a játékot.Ja és sztem mindenki csináljon Biztonsági mentést az ilyen esetek elkerülésére.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

A steam szted mit tud csinálni?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

23lvlrõl 70lvl lettem, csak úgy hirtelen...
haver szerint hacker szerverre mentem rá:S csak azt nem értem hogy, mikor nincs is dedikált szerver...meg aztán h a francba lehet ez<#violent><#gun><#boxer>

ilyenkor mi a teendõ? írjak a Setamnek?vagy jöhet egy multi reset...

DarkSector
jah ez az rpg télleg vicces, bár kulturáltan lehet használni az elsõ rész RPG-jéhez képest...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

armageddon666
De be lehet, ellenben az RPGvel... szerintem az R nem Rocket, hanem RANDOM benne... kb. véletlenszerû, hogy épp hogy repül, de többnyire pont elkanyarodik arra amerre nincs senki, vagy éppen csak fal...

@

DarkSector
jah zsír a stinger, monnyuk igaz én is földre csak azért használom mert thumper-rel nehezebb bemérni a célpontot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

armageddon666
Én azért örülök hogy ott van a lehetõség, hogy "restart", de mégis kapok egy kis jelképes pluszt 😊 Szal pl. mikor elõször végigtoltam, akkor marhára gyorsan meguntam, hogy nem lépek szintet meg nem kapok XPt... a presztizs viszont szenvedés volt utána 😄 szóval a másodikra nehezen vettem rá magam.

@

bigapó
Én ezért nyomtam végig minél hamarabb a 10 szintet; zavart volna, hogy pl 7-es szint és ott virít a prestige szint mikor belépek barakk-ba😊
ennél tovább már nem tudom vinni, így van értelme maxolni a dolgokat és most már nem veszítek el semmit sem 😊

The Matrix has you...

armageddon666
nem szándékozom használni mert levegõbe stinger földre thumper... csak még nincs stingerem megint

@

DarkSector
AT4 kurvanagy én inkább földre használom, légo jármûveknél, az ac130-at elég nehéz lelõni, amúgy érdemes ugy lõni, miközben látod hogy a légi jármû éppen lövöldöz, és probáld meg azt hogy amikor beméri a célpontot, ne várj hanem a jelzés pillanatában azonnal kilõni.

Fabio Capello
én csak azt rühellem, hogy jönnek rám hárman, lövöm õket mint az állat, és akkor kifogy a fegyó... 😄

bigapó
jól tetted, van amikor nem megy, akkor hagyni kell pihenni 😊

The Matrix has you...

ozimak
Ilyesmi nekem is elõfordul néha-néha <#idiota> Bár nem sniperrel de van amikor 5x indulok neki egy campernek,pedig tudom,hogy ott lesz <#idiota>De nem adom föl 😊
",puff,elsõ lövés annyi"

Mármint nem annyi,hanem mellé...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tegnap ledobatom a dobozt.Chopper! <#gonosz1> Felveszem,elbújok,lehasalok,kinyitom a laptopot...puff.... meghaltam...<#wilting>
Az meg ott szálldosott nem tudom meddig,egy lövés nélkül.
Utána nem sokkal egymagam lerakom a bombát kettõ ellen,szépen elbújok,sniper-el becélzom,ha jön valaki leszeni annak annyi<#vigyor1>...,egyszer csak valaki bemasírozik mellettem a képbe,megriadok,puff,elsõ lövés annyi,átváltok pisztolyra,vagy ötször mellé lövök,aztán lelõnek...<#szomoru1>
Na mondom ilyen nyomorékot mint én.Inkább ki is léptem,mert már jöttek ott az üzenetek a többiektõl,amibe minden voltam csak szép meg jó nem.
Asszem egy darabig nem játszok most...

armageddon666
Csak? Egy örökkévalóságnak tûnik...

Elkezdtem második presztizst (kizárólag azért, mert osztálytársam megvette, és még csak most kezdi az elsõt...), és még nincs Stingerem... és a csapatban sosem lövi le senki a légi jármûveket... így egy egyszerû cobra is szétkapja a csapatot -.- AT4 meg csomószor célt vét...

@

a map vége.. <#idiota>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ezt a chopper lelövésén kívül korlátozhatja valami még?
FSpofon
40sec

Arab money

Egy kérdés: a chopper meddig van bent pályán? Mitõl függ a használatának ideje?
robotnyk
mintha valaki más is írta volna már, hogy vistán, win7esen nincs ilyen gondja, csak xpn
Hello Noxter!

Nekem is ez a gondom! Az lenne még a kérdésem ,hogy van rutered?
igen xp

DarkSector
minden játék multiban nagyobb terhelést jelent a gépnek.
énis visszább vettem a felbontást.

elitehun
Várj egy kicsit és ha nem csatlakozik úgy se akkor lépj ki és újra be
Szevasztok!
Origiba van meg nekem az MW2, és az lenne a problémám, hogy elindítom ugye a MULTIPLAYER -t, ott rámegyek hogy PLAY és kiírja: "Connecting to IWNet ..." és ennyi. 2 nappal ezelõtt még ment, most nem. Valami tipp hogy mi a baj?
gagax
Ha nem annyira fontos h nagyon fullon játszál akkor állíts a felbontáson esetleg vagy valami =) azért azt a 4850 GS t megeszi rendesen a 1680*1050 16X AF =) de te tudod=)

robotnyk
xp?
persze h akad, olyan mintha állandó laggom lenne, pedig a kapcsolatomat maximum csíkkal zöldben mutatja

elitehun
Akad a játék? Igen vagy nem?
HA nem akkor szard már le hogy hány FPS-ed van
nem értek valamit
singleben minden extrán, élsimítás 2x, AF16x,1680x1050ben tökéletesen fut a játék (45-100fps, átlag stabil 60 környékén van)

viszont multiban mindent mediumra kell raknom mert sokszor lemegy az fps 30fps alá, az fps ugrálás valami borzasztó, 30-150 között ugrál...

valaki tudna segíteni h mi lehet a baj multiban?

Hali.Valakinek nincs cserére mw2?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

ozimak
Akkor elõzetes engedelmeddel felvettelek végre ismerõsnek... Brigike-n keresztül megtaláltalak 😉 Õt is felvettem bár szerintem lövése se lesz ki vagyok 😊)
Probáld, így !!

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Frank99
én ritkán vagyok fenn, de ha látok 1-2 ismerõst, invitelek....
tegnap este és tegnapelõtt is írtam nekik, izéltek válaszolni.....

órákig meg nem vár az ember, inkább játszik....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
steam, bankkártya.

Frank99
hacked kérdéseket ITT nem beszélünk meg.

Jacek
azert sokat elarul a remek iwnet rendsterrol hogy az elob en voltam a server, pannon mobilnettel😄

Engem is érdekel

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

DarkSector
ebbõl bajod nemlesz, ha téged nem zavar...

Maxtreme
Hát igen. max annyi a megoldás h le kell prestige-elni. Még kicsit élvezem az új fegyókat, és én is ezt fogom tenni 😊

A full 70-eseket se vizsgálták még decemberbe se,nem hogy most,mikor már akárki eljuthatott bármilyen rangig.
Csak neked rossz,ha normálisan akartál "fejlõdni".

Segítsetek!! Szeretném megvenni az új pályák DLC-jét. Hogy csináljam. Köszi.
Én is így jártam. A 34-es szintrõl egybõl 70-re. Én meg is kaptam. Baj lehet ebbõl?