Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
The Matrix has you...
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
haver szerint hacker szerverre mentem rá:S csak azt nem értem hogy, mikor nincs is dedikált szerver...meg aztán h a francba lehet ez<#violent>#violent><#gun>#gun><#boxer>#boxer>
ilyenkor mi a teendõ? írjak a Setamnek?vagy jöhet egy multi reset...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
@
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
@
ennél tovább már nem tudom vinni, így van értelme maxolni a dolgokat és most már nem veszítek el semmit sem 😊
The Matrix has you...
@
Mármint nem annyi,hanem mellé...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az meg ott szálldosott nem tudom meddig,egy lövés nélkül.
Utána nem sokkal egymagam lerakom a bombát kettõ ellen,szépen elbújok,sniper-el becélzom,ha jön valaki leszeni annak annyi<#vigyor1>#vigyor1>...,egyszer csak valaki bemasírozik mellettem a képbe,megriadok,puff,elsõ lövés annyi,átváltok pisztolyra,vagy ötször mellé lövök,aztán lelõnek...<#szomoru1>#szomoru1>
Na mondom ilyen nyomorékot mint én.Inkább ki is léptem,mert már jöttek ott az üzenetek a többiektõl,amibe minden voltam csak szép meg jó nem.
Asszem egy darabig nem játszok most...
Elkezdtem második presztizst (kizárólag azért, mert osztálytársam megvette, és még csak most kezdi az elsõt...), és még nincs Stingerem... és a csapatban sosem lövi le senki a légi jármûveket... így egy egyszerû cobra is szétkapja a csapatot -.- AT4 meg csomószor célt vét...
@
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nekem is ez a gondom! Az lenne még a kérdésem ,hogy van rutered?
énis visszább vettem a felbontást.
Origiba van meg nekem az MW2, és az lenne a problémám, hogy elindítom ugye a MULTIPLAYER -t, ott rámegyek hogy PLAY és kiírja: "Connecting to IWNet ..." és ennyi. 2 nappal ezelõtt még ment, most nem. Valami tipp hogy mi a baj?
singleben minden extrán, élsimítás 2x, AF16x,1680x1050ben tökéletesen fut a játék (45-100fps, átlag stabil 60 környékén van)
viszont multiban mindent mediumra kell raknom mert sokszor lemegy az fps 30fps alá, az fps ugrálás valami borzasztó, 30-150 között ugrál...
valaki tudna segíteni h mi lehet a baj multiban?
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
tegnap este és tegnapelõtt is írtam nekik, izéltek válaszolni.....
órákig meg nem vár az ember, inkább játszik....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Csak neked rossz,ha normálisan akartál "fejlõdni".