Modern Warfare 2
  • mfeca78
    Sziasztok!

Na most hogy már ennyi hozzászólás van az ügyemben én is reagálok. Én vagyok az a srác akinek letiltott a VAC.
    Először is szeretném megköszönni Darkbear barátomnak az értem tett erőfeszítéseit,és azt hogy helyettem szívott , keresett ahelyett hogy egy jót hentelt volna. Sajna nem biztos hogy sikerülni fog a rendszeremet helyreállítani.

Kedves Topik gazda azt írtad hogy miért nem én írok ha már nekem van problémám. Felhívnám a figyelmedet arra hogy mint Darkbear megírta, nem ismertem ezt a fórumot eddig tehát eddig ide nem regisztráltam. Regisztráció után 24 óráig nem lehet az új felhasználónak kommentelni, ergó igen nehezen írtam volna neked vagy bárkinek is ide a fórumba.
    Másrészt egy picit rosszul esik hogy egy magamfajta béna kezdő játékosnak rögtön azt írjátok hogy csaltam?
    Nem vagyok egy anyuci kedvence kis 14 éves akinek megveszik a szülei a játékot, hanem keményen melózva tettem félre a pénzt, hogy meg tudjam venni a játékot. Szerintetek ezek után kockáztatnám a játékomat egy szaros cheatért??

Na mindegy leírom a jelenségemet okulásból nehogy más is így járjon.
    Bekapcsolom a Steamot valaki megjelölt ismerősnek, mivel azt se tudtam kiről van szó mellőztem a kapcsolatot. Ekkor belépnék a multiba de hibaüzenetet ír ki és még a Vac-mat is szétcseszi. Ezután lepörgettem egy vírusirtót ami talált is egy rosszindulatú programot amit ki is töröltem ( ha valakit érdekel a fajtája szívesen elküldöm a leírását).
    De ezek után sem indul a játékom, és egy kicsit szarul érzem magam mert kiadtam egy csomó pénzt NEM CSALTAM és mégis engem tiltanak le.
    Szar ügy ez van azt hiszem ezen már nem nagyon tudunk segíteni akinek van ötlete nagyon szívesen várom.

Köszi hogy meghallgattatok.
    mfeca