24218
Modern Warfare 2
  • Gabe18
    Én általában Search and Destroy-t.Vagy ha tudom hogy csak 10-20 perc időm van akkor egy kis TDM az idő elütésére.
  • Antal99
    99% ffa-zok így egyedül viszem a balhét
    wins loses arányom siralmas

ki mit játszik?
  • Antal99
    igen ffa-ban volt ma kétszer másodszor már tudtam mit tegyek
    először a győztes videóban volt a játék végén
  • bigapó
    hát mikor rájöttek mit csinálunk volt egy kis haddelhad..mármint mindenki jött ránk :D
    de más gond nem volt, nem szóltak érte. Én csak két pályán csináltam ezt, ők már 2 napja :D

engem is jobban izgat az ha magamtól szenvedem össze. egy hack szeró miatt meg lehetett volna az összes emblem és title, Én inkább buktam 15 óra játékidőt és visszaraktam egy régebbi mentést. szépen vesztettem pőár számomra nehezen összehozható dolgot, de inkább ez, mint a bosszúság, hogy ezt nem Én értem el.
  • Antal99
    halál nélkül x ölés

hát azért ez több mindenre jó
  • Antal99
    ez nem erről szól
    undorító
    a legális csalás is csalás
  • bigapó
    igy van, mi is egyszer segitettünk egy srácnak a pajzsos dolgokat megcsinálni, igy egyszerűbb volt. leszarom, hgoy mennyire etikus vagy ilyesmi baromságok, ez a játék már leszerepelt annyira, hogy ez se érdekeljen. más játékát nem basztuk el, mert nem csaltunk, csak elmolyoltunk egy sarokban 3-an...
  • Gabe18
    Ja hogy FFA.
    Zseniális.
    Mondjuk értelme maximum a challengek-ek megcsinálásában van.Illetve hát nem értelme,mert ennek aztán semmi értelme,de úgy mond haszna.
  • Gabe18
    De hogy?Két ellenség?
  • bigapó
    gondolom ez FFA, mert másban nem láttam még ilyet. ha ilyen dolog miatt csalódtál, akkor kezet szeretnék fogni veled :) pont ezért kezdtem el Singularity-vel játszani - ami amúgy baromi jó kis game -, mert meguntam az állandó lagg/wh/aim kombókat. egyenlőre....
  • bigapó
    hú dejó ez a kép.
  • Skynet
    Ha nem lenne tiltva minden negatív kommentelés akkor olvashattad volna hogy ez a játék a "nem éri meg még az 1000Ft-ot sem) fajta.
    A COD széria mélypontja pc-n. Ha nagyon visszaolvasol láthatod ahol még nem voltak az efféle hsz-ek tiltva.
    Mindenesetre olvass át a warez topikba és kérdezz ott,mert nevetséges módon a játék warez változatban játszhatóbb (server kereső,admin,van minden ami az eredetiben nincs).

//Elnézést hogy írtam,de sokan sajnos nem tudják hogy a játék pc supportja halott és SAJNOS a warez változat élettelibb és használhatóbb (ez elég nagy szégyen a pc játékiparra nézve).
  • mfeca78
    ezt egy picit részleteznéd nekem ne haragudj de nagyon kezdő vagyok
  • Antal99
    contact supportra kattintasz és angolul írsz nekik válaszolni fognak
  • mfeca78
    srácok a Vave-al hogyan tudom felvenni a kapcsolatot?
  • armageddon666
    Tök fasza, odamész, és 2 emberre quadruple-kill :D

Illetve ha beírod hogy boosterek akkor biztos segítenek a többiek is :)
  • mfeca78
    sajnos eléggé kezdő vagyok az ilyen dolgokban és az angol tudásom is hagy maga után kívánnivalót.
  • Antal99
    POKOLIAN CSALÓDTAM A JÁTÉKBAN ÉS AZ EMBEREKBEN

a BUZERÁNSOK azt csinálják,hogy egymás mellé állnak
    beteszik a tactical insertiont és az egyik lövi fejbe a másikat
    játékokon keresztül(gondolom egyszer az egyik aztán a másik)

hánynom kell hogy ezek a kis buzik ellen nem lehet mit tenni

VALAKI SZÓLJON MÁR EHHEZ HOZZÁ?MERT EZ PADLÓRA TESZ ENGEM
  • mfeca78
    ok de ezt hol tudom megtenni részletesen le tudod nekem írni?
    Help pls
  • elitehun
    Hopp.
    azt még oda akartam írni hogy sztem csak kérdezd meg hogy mért bannoltak.
  • elitehun
    Vedd fel a kapcsolatot a Valve-al
  • mfeca78
    Sziasztok!

Na most hogy már ennyi hozzászólás van az ügyemben én is reagálok. Én vagyok az a srác akinek letiltott a VAC.
    Először is szeretném megköszönni Darkbear barátomnak az értem tett erőfeszítéseit,és azt hogy helyettem szívott , keresett ahelyett hogy egy jót hentelt volna. Sajna nem biztos hogy sikerülni fog a rendszeremet helyreállítani.

Kedves Topik gazda azt írtad hogy miért nem én írok ha már nekem van problémám. Felhívnám a figyelmedet arra hogy mint Darkbear megírta, nem ismertem ezt a fórumot eddig tehát eddig ide nem regisztráltam. Regisztráció után 24 óráig nem lehet az új felhasználónak kommentelni, ergó igen nehezen írtam volna neked vagy bárkinek is ide a fórumba.
    Másrészt egy picit rosszul esik hogy egy magamfajta béna kezdő játékosnak rögtön azt írjátok hogy csaltam?
    Nem vagyok egy anyuci kedvence kis 14 éves akinek megveszik a szülei a játékot, hanem keményen melózva tettem félre a pénzt, hogy meg tudjam venni a játékot. Szerintetek ezek után kockáztatnám a játékomat egy szaros cheatért??

Na mindegy leírom a jelenségemet okulásból nehogy más is így járjon.
    Bekapcsolom a Steamot valaki megjelölt ismerősnek, mivel azt se tudtam kiről van szó mellőztem a kapcsolatot. Ekkor belépnék a multiba de hibaüzenetet ír ki és még a Vac-mat is szétcseszi. Ezután lepörgettem egy vírusirtót ami talált is egy rosszindulatú programot amit ki is töröltem ( ha valakit érdekel a fajtája szívesen elküldöm a leírását).
    De ezek után sem indul a játékom, és egy kicsit szarul érzem magam mert kiadtam egy csomó pénzt NEM CSALTAM és mégis engem tiltanak le.
    Szar ügy ez van azt hiszem ezen már nem nagyon tudunk segíteni akinek van ötlete nagyon szívesen várom.

Köszi hogy meghallgattatok.
    mfeca
  • armageddon666
    Boosterek voltak gondolom. De ha nem lőttek akkor mégsem.
  • Antal99
    most kezdte el,vagy régebb óta ilyen?
  • serdulo
    Hello tudnátok segiteni? van egy kis gondom az MW2 vel. Ha felmegyek multiplayerre kb minden 2. mapp waiting for other playersnél befagy és 1 perc mulva bejön a fegyverválasztás de az is befagyva ha vvárok kb 5 percet akkor kidob de nemtudom mitől lehet ez . Rendszerkövetelmény minden megvan rendesen kéne mennie de nem megy. Neten sok ilyen freezinges izé volt de megoldást sehol nem találtam
  • Antal99
    ti találkoztatok már olyannal,hogy free for all-ban
    2 muksó mintha buzulna egymással?(egymással szemben kuksol)
  • armageddon666
    A lényegen nem változtat, hogy folyamatos frissítés alatt áll...
  • toarpad
    Nem így van... Ha kap fülest hogy lett 1 ban , akkor vár míg lesz vagy 10-20 , és akkor az adott csítet frissíti / megkeresi benne a hibás sorokat , és újra írja őket . Ez kb 1-2 nap
  • armageddon666
    Azért más hogy törölték/kikapcsolták az accodat, meg hogy a VAC banolta.

Csalást meg nem csak venni lehet, csak venni "célszerű" (omg), ugyanis a "publikus" ingyencsalásokhoz ugye bárki hozzáfér, illetve szarik rá mindenki, így az anticheatek megfogják őket. Ellenben a privát, fizetős hackek igen kifinomultak, bonyolultak, és nagy a support hozzájuk.

X22-ről (illetve az asszem a csávó nickje aki készíti) azt olvastam, hogy amint jön a visszajelzés, hogy banoltak egy felhasználót aki azt a csalást használta, központilag minden csalás lekapcsol, míg nem jön az újabb VACProof, PBProof, satöbbiProof verzió, amire aztán valszeg automatikusan frissülnek...
  • Antal99
    egyébként ez a csalás téma érdekes
    mert szerintem csak pénzért lehet hozzá csalást venni

pénzért kockáztatni a pénzért vett játékot?
  • Antal99
    w a s d billentyűt elkoptattam a játékkal
  • Antal99
    bocs a hosszú idézetért megtsláltam

köszönöm

írtam nekik oda levelet de még semmi

azóta csináltam egy másik account nevet

"What happened to the account ?
    Why does your disable acccount ? "

ezt írtam angolból sehol vagyok,így jó szerinted?

köszönöm,hogy próbáltok segíteni

azért,ha más steam-es játékom,most az is ugrott volna
    FSpofon
    2010. jún. 11. 10:55 | privát | válasz erre | #19051
    Disabled Steam Account

ha tényleg nem történt egyik se akkor fent contact supportra katt.
    Válasz 'Antal99' üzenetére (#19047)
    Arab money
    Antal99
    2010. jún. 11. 09:02 | privát | válasz erre | #19050
    nyugati 576kbyte
    robotnyk - VIP 2003. 11. 26. óta regisztrált VIP fórumozó 2003. 11. 26. óta regisztrált VIP fórumozó2003. 11. 26. óta regisztrált VIP fórumozó
    2010. jún. 11. 09:02 | privát | galéria | válasz erre | #19049
    hah, ezzel a nickkel volt valaki a MW2 betétben a Family Guyban :p
    Válasz 'FSpofon' üzenetére (#19045)
    the end is nigh.

armageddon666
    2010. jún. 11. 09:00 | privát | galéria | válasz erre | #19048
    honnan vetted a játékot?
    Válasz 'Antal99' üzenetére (#19047)

Antal99
    2010. jún. 11. 08:43 | privát | válasz erre | #19047
    ma reggel ez az üzenet fogadott

this steam account has been disabled

semmit nem követtem el

MIT TUDOK CSINÁLNI

SEGÍTSETEK LÉGYSZIVES
  • Antal99
    ja és itt,Ti segítettetek!
  • Antal99
    talán még emlékszem,hogy kellett
    én sosem csaltam,és nem piszkáltam bele a fájlokba sem stb...
  • vandyke
    LOL :)
  • Antal99
    na tök jó,hogy emlékeztek rám

nem tudom mi az a vac,

De nekem törölték a steam felhasználó fiókomat,amiben csak ez a játék van

végül is valami olyat írtak,hogy valaki "buzerálta"

nem is ez a lényeg,de akkor 14000ft volt benne

pár emil váltás után +fényképezés VISSZA KAPTAM sértetlenül
    paráztam rendesen
  • newszepiking
    ezt láttátok már?

http://www.indavideo.hu/video/Hogyan_tegy_boldogga_egy_gamert/

• Frank99
    peace
  • darkbear
    ok ebben maradunk...
  • Frank99
    én nem savazok, a barátod írjon oda, ahova kell!!!
    és ezt igazán nem bántásból írtam, hidd el, hogy ha nem volt oka, a "barátodat" vissza fogják engedni...