Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és küldd a blokkot is a biztonság kedvéért.
Arab money
küzdök a steam által bannolt accountom miatt
most ott tartok,hogy valami"support ticket numbert"
kérnek tõlem
miután boltban vettem,így csak egy kicsi blokkom van
annak semmilyen száma sincsen
(ha kártyával fizettem volna akkor mindent le tudnék írni,de így nem)
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Komolyan mondom visszasírom azokat az idõket, mikor a Gl-esek meg überpro 1887 akimbos-ok baszták fel az agyam!!! Régi szép idõk...
Csirkemell nélkül nincs élet!
Volt, hogy utolsóként védtem a HQ-t afgán dombtetõn. Nem is bújtam el csak lehasaltam. A lámák jól elõkészítették a terepet: GL, gránát, semtex, stun és a végére még egy predator is. Én meg csak kuksoltam..
aztán végre megjött a bátorságuk és feljöttek. Kapásból leszedtem kettõt és én lettem a camper noob<#buck>#buck>
Az biztos hogy ha rendes szerver lenne a 90%-ról egy kérés után ugy tennének ki a GL,meg akimbo G18-al hogy csak na.CoD 4-ben sokan megtapasztalhatták hogy a játékosok nagy része az ilyen dolgokat GL,Martyr,stb... hogy utálta ki maga közül.ILLETVE! olyan szervereket is inditottak ahol ezek játszhattak.Ezáltal mindenki megtalálhatta a helyét.Na ennek ugye betett a IW,összezárt mindenkit,igy marad a vita meg a noob-ozás.Jobb esetben a csendben elviselés,és magunkban szitkozódás... <#vigyor4>#vigyor4>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Be lehet fejezni mostmar sztem a noobozast.
tényleg unalmas a sok rinya, meg noobozás...
ha valakinek valami nem tetszik tenni kell ellene, igencsak nem szeretik pl. a GL-esek és a sniperesek a gyorsan mozgó ninja, lightweight, stb. combókat, engem amikor kis buzikkal találkozom, nemigazán érdekel a STAT, hanem hogy kinyírjam a kis <#kocsog>#kocsog>-öt, akár többször is.... az ilyenek mint egy Al általában ua. csinálja, fõleg akis csíra pizsamások, aki eltûnnek este 9 után (bár jön a nyár) de laglább itt van a VB, úgyhogy ráérünk :-))
na, ilyenkor szoktak NOOBOZNI a kis <#lama>#lama>-ák....
lehet kellemetlenkedni, max nem te leszel az elsõ háromban, és?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Kedvencem még amikor demolation-ben védekezünk és írják, hogy "campers". Védekezés alatt mégis mit kéne csinálni? Kirohangálni az ellenfélhez? Akkor meg az lenne a baj, hogy spawn killerek 😄 Mindegy én ilyeneken csak mosolygok egy jót, írkáljanak csak.
Valamelyik fórumon kint voltak a fegyverek adatai. ACR-er, ha valakinek gyenge, akkor használja HC módokban valamelyik optikai irányzékkal. Nekem bevált. UMP meg kaszál, no comment.
A GL pedig jó dolog is tud lenni...mondjuk camper ellen.
Játszottam egyszer egy francia csapat ellen airporton. Csak RPG, semtex és GL mindez kommunikációval= halál.
Ma volt egy nagyon jó játék. A host console hacket használt és amikor kiderült, hogy a saját csapatában két cheater is van, rögtön nullázta a játékot!
Elõröl kezdtük a két barom nélkül!<#eljen>#eljen>
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
A G18 meg azért noob,mert egy túlerõsitett fegyver lett.Közel és középtávra erõsebb mint bármi más.Ami a többi fegyvert elnézve nevetséges.
g18... gl... ettõl nagyobb nubság úgy sincs...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Ajanlom mindenkinek.<#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
What happened with my accaount?
Why did you disable my accaount?
van akin ez segítet?
akkor még tetszett nekik az accountom
írtam nekik oda levelet de még semmi
azóta csináltam egy másik account nevet
"What happened to the account ?
Why does your disable acccount ? "
ezt írtam angolból sehol vagyok,így jó szerinted?
köszönöm,hogy próbáltok segíteni
azért,ha más steam-es játékom,most az is ugrott volna