Modern Warfare 2
  • bigapó
    első válaszom arra vonatkozik, hgoy nem jó helyre mentél. nem arra a tetőre gondoltam, ez a szemközti oldalon van, ezt egy kicsit nehezebb megközeliteni, de mint mondtam nehézsége csupán abból áll, hogy lelőnek közben. mutatom videóval melyikről van szó: Highrise tető

mikor csipáról beszélünk akkor mesterlövészpuskákról van szó. ebben a részben talán az Intervention az ami legerősebb, legjobb, de másnak más tetszik, próbáld végig és meglátod neked melyik fekszik. mindenképpen használj Tactical insertion-t és mikor felérsz ide tegyél le egyet, ha meghalsz nem kell újból felmásznod. Jó ötlet a Onemanarmy is, akkor végtelen töltényed lesz és kombinálhatod esetleg Danger close class-al mikor valamilyen killstreaket hivsz be (később ha megcsináltad ezt a challange-et:))

Második fele pedig arról szólna, hgoy eszembe jutott nekem hogy is lett meg a killstreak nélküli 10 ölés. Demolition-ben, Quarry pályán B-t védtem, bent a sarokban (általában, de néha elmentem az ajtóig és ott is kilőttem pár elvetemültet:)). Ha elég merész a banda és mindig berusholnak akkor könnyen meglehet csinálni, de volt pár meleg helyzet. érdemes aknákat is használni és Scavenger-t, hogy azonnal lerakj egy újat ha az egyik felrobbant és persze lesz elég lőszered is.