Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fall 30 or more feet to your death - 500 XP"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://www.youtube.com/watch?v=OkRkM6JwQTc&feature=related
Kumiho #2179
Többen vennék meg akiknek megtelik a heréje a warez szerveren a csalókkal..
És a megoldást már kitalálták bassza meg, pl ugrókód minden eredetisnek naponta mailen kiküldve, csak játékoknál nem alkalmazzák...
Sokkal kisebb ráfordítást igényelne mint ezt a szar iwnetet fenntartani..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
De azért jelentõs halmaz az is aki warez után megveszi a játékot.
Persze akkor az elsõ mondatod lép életbe: jó játékot kell csinálni.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
bocs az offert
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a második bekezdés a lényeg, onnan, hogy "Meggyõzõdésem, hogy.. " 😊
a DRM egy vesztésre ítélt csata
The Matrix has you...
jah és nem megyek a modikhoz sirni, az a te stilusod.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
benéztem oda egy lapozásra, és szinte minden 5-6-ik comment a tied, hogyan müxik ez+az awarezban stb....
mirõl beszélünk?
és ha meg még 1x ocsmányul beszélsz (pláne rólam) reptetem innen commentjeidet a sunyiba!
Hetekig nem voltál itt, megint idetaláltál, de repülsz, ha marad a szöveged olyan, amit kicsit lejjeb megengedtél!
Aztán mehetsz megint árulkodni a Moderátorokhoz nyugodtan....
Arab money
The Matrix has you...
steam, origin: ACE_hun
The Matrix has you...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
steam, origin: ACE_hun
Saját szegénységi bizonyítványod.
elõtte minden jó volt 60-90Fps-el ment:S

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
de nyomja nyugodtan...olvasd ezt hamar végig, mert õ a modi, és kb 2 perc alatt törli majd.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
én szolok a legtöbbet a warezhoz, kibaszott kemény vagy ha erre van idõd, hogy több 10000 topicban utánajártál a hozzászolásaimnak...😄
gratula
Arab money
de amíg eladnak egy ilyen szar codból pc-n is 1-2 milliót, addig nincs félnivalónk akárhányan töltik le, minden novemberben lesz mivel játszani.
Arab money
Domination-on csak védekezéssel elvertük a publikosokat, meg is lepõdtek xd Dilios néven futottam 😄
wtf sorozatai mentek xd
Voltak a srácok (fejlesztõk, kreatívok) akik tették a dolgukat nap mint nap, majd gondolom kaptak a nyakukba 3-4 "hozzáértõ" managert.
Csak idõ kérdése meddig bír egy játék eltartani ennyi naplopót....
Ez lett a végeredmény.....
Mindenesetre egy fontos érve megdõlt az utóbbiaknak: elvileg ennél a játéknál nem lehetett warez, minden rekordott megdöntött a DLC -t is pénzért adták, vették is szépen.
Mégsem fejlesztik, javítják, hagyják a francba úgy ahogy van.
A Nagy kiadó nem képes egy DLC után legalább egy gördülõ menüt berakni a játékba, hogy azt játszhassuk amit akarunk?
Nem az én szakmám, de talán egy 10 éves gyerek ma már megoldaná.
Ingyenhétvége az van b+, de a már meglévõ "ügyfelek" leszarva, folyamatosan.
egyébként abszolút félrefordítás az a hír
"Analyst Doug Creutz at Cowen Group estimates that Call of Duty Black Ops could sell 10.7 million units in its first year, or $642 million at retail."
Arab money
Aki szerint meg jó a jelen állapot arra nem tudok mit mondani, eltérõek az igények. Persze nem kell játszani az embernek ha nem tetszik, de ha valamire költ akkor jogosan sírhat a szája.