Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
A steamen
elitehun
A felhasználói fiókod alapján
Hello. de ha nem az IP cím alapján azonosítja be hogy nincs fenn más gépen ugyanazzal a cd keyyel a cod 6 akkor mi alapján tudják megkülönböztetni?
Valóban.

"Fall 30 or more feet to your death - 500 XP"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

elitehun
Amúgy az sztem nem 30 méter hanem 30 láb ami azért nem ugyan az 😉
elitehun
Elmondom neked hogyha kikapcsolod a modemet (vagy áramszünet van, vagy csak véletlenül kihúzódik a kábel) és utána visszakapcsolod máris más az IP címed. A játéknak semmi köze az IP cimhez.
Hello, szerintetek tényleg nem lehet baj ha más IP címmel játszom mint az amivel feltelepítettem??
Amúgy itt mutatják,de szerintem ez nincs 30 méter...

http://www.youtube.com/watch?v=OkRkM6JwQTc&feature=related

Hát Afghan-on leugorhatsz a semmibe,az nem jó?<#whatever>

Törölt felhasználó
multiba melyik mapon lehet leugrani 30 méterrõl h meglegyen a "goodbye" chellenge?
böröczk
Meddig tart még a dupla ekszpé? 10 körül játszottam, akkor még volt, de úgy tudtam, hétfõn befejezõdött.

Kumiho #2179

Tisztességes csalófogó rendszer lenne a megoldás szvsz, ami eredetivel mûxik..

Többen vennék meg akiknek megtelik a heréje a warez szerveren a csalókkal..

És a megoldást már kitalálták bassza meg, pl ugrókód minden eredetisnek naponta mailen kiküldve, csak játékoknál nem alkalmazzák...

Sokkal kisebb ráfordítást igényelne mint ezt a szar iwnetet fenntartani..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Jacek
nalam a warez a demo😊

Remekül összefoglaltad, tetszett.
De azért jelentõs halmaz az is aki warez után megveszi a játékot.
Persze akkor az elsõ mondatod lép életbe: jó játékot kell csinálni.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Jacek
legjobb DRM ha jo jatekot csinalsz😊,(persze lesz warez, de jelentos bevetel is), azt meg nem kene szamolni hogyha lewarezolta meg is veszi😊😊 nem szarral kell etetni az embereket...

bocs az offert

Frank99
sok igazság van a cikkben....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bigapó
minõ meglepetés, találtam egy cikket ami kapcsolódik a témánkhoz😊

a második bekezdés a lényeg, onnan, hogy "Meggyõzõdésem, hogy.. " 😊

a DRM egy vesztésre ítélt csata

The Matrix has you...

DarkSector
miközöd hogy mien topikokba járok? mirõl beszélünk?
jah és nem megyek a modikhoz sirni, az a te stilusod.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
idõm?
benéztem oda egy lapozásra, és szinte minden 5-6-ik comment a tied, hogyan müxik ez+az awarezban stb....
mirõl beszélünk?

és ha meg még 1x ocsmányul beszélsz (pláne rólam) reptetem innen commentjeidet a sunyiba!

Hetekig nem voltál itt, megint idetaláltál, de repülsz, ha marad a szöveged olyan, amit kicsit lejjeb megengedtél!
Aztán mehetsz megint árulkodni a Moderátorokhoz nyugodtan....

FSpofon
ott még a boltokban is warezt árulnak 😊 de mindent lefordítanak a saját nyelvükre önként meg saját modokkal bõvített/újraírt játékokat is árulnak. pl néha olyan half-life részek jelennek meg torrenten oroszul amik nem is léteznek erre, ott vette vki vmi piacon 😄

Arab money

Frank99
nem is lesz törölve, nevetek halkan...

bigapó
régebben olvastam errõl, hogy náluk meg aztán tényleg iszonyat milyen mennyiségû warez dolog van, csak ugye ez hozzánk kevésbé jön el, inkább itt is nyugati dolgokat majmolunk. eleve a ciril betû is kizáró ok. nem fogok neked pontos adatot mondani, de ott több a warez, mint nyugaton és nálunk. nagykoponyák vannak ám ott is.

The Matrix has you...

Honnan veszed hányan warezolnak?

steam, origin: ACE_hun

bigapó
hozzáteszema témához, hogy tõlünk keletre, a nagy orosz sztyeppe lakói meg 10-szer ennyien warezolnak. náluk már versenyszerû a feltörési láz 😊

The Matrix has you...

V43 1105
Telepitsd újra a Drivert, sõt .. talán egy Win7 is beleférne:$

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Gollo
Semmi gáz.. 😊

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

És az sem baj ha naponta többször is változik mert gond van a netemmel ezért ki és be kell dugja a kábelt
kBagyula
Nem gond, nekem a notimon is fenn van az MW2 és ha külföldön vagyok arról játszom. Ott meg teljesen más az IP.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Hello, új modemem van és változott a IP címem többször is és én közben játszottam tehát más IP-én is játszottam az gond vagy nem baj ha vátozik az IP?
Én is nyomtam pár kört warezzal, csak hogy kipróbáljam a DLC map-okat, és volt egy kör, ahol én kerültem Server-nek, és tök jó érzés volt egy srácot szídott mindenki, és egyértelmûen láttam énis, hogy WH, AIM-os volt, és Alt-Tab (bár nem ment könnyen) és kick-eltem. Mindenki írta hogy hurrá, végre nyugi. Aztán pár körig nyugi volt, és kiléptem, de ahogy láttam elég sok a cheater, nem is csoda, nincs mitõl tartaniuk...

steam, origin: ACE_hun

Szerintem nem kellene törölni.
Saját szegénységi bizonyítványod.
norbi2fraktal
hali, ez mitõl lehet? frissen telepített gép, legujjab driverek+dx, xp-n
elõtte minden jó volt 60-90Fps-el ment:S

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
látom nem érthetõ, arra irtam hogy a vén kocka mindegy mit talál ki, mit mond a lényeg hogy elejétõl nem birja a logom, és ezért itt dumál minden szarságot, nem veszi észre hogy faszomat nemérdekli.
de nyomja nyugodtan...olvasd ezt hamar végig, mert õ a modi, és kb 2 perc alatt törli majd.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah énis örülnék hidd el ha normálisan menne minden, és azzal tudnék törödni a heti mára már csak szinte 4-5 ora játékkal, hogy játszok, és neadj isten még élvezzem is, de nem ez van.

V43 1105
-,-

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DarkSector
te beszélsz, mikor már a logom ingerel téged?
én szolok a legtöbbet a warezhoz, kibaszott kemény vagy ha erre van idõd, hogy több 10000 topicban utánajártál a hozzászolásaimnak...😄
gratula

FSpofon
IW féle cod4-hez is 😛

Arab money

V43 1105
Azért azt ne felejtsük el, hogy anno a Treyarch féle COD:WaWhoz a peccsben kaptunk pályákat, ingyé pénzé :]

óóóóh, ez vki vegye fel xD

Jacek
en ugy ertem nem is lehet jogilag😊

FSpofon
miután a dvd kölcsönzõk is már csak pénzmosodaként üzemelnek nem hiszem hogy sokan látnák értelmét ilyen bizniszbe fogni 😊

Arab money

Jacek
igen igy van, de pl itthon nem lehet gamet kolcsonozni nem?

FSpofon
konzolokon, illetve azon az 1 konzolon amin van 10-ed annyi a veszteség, mint pc-n, még itt a letöltõk mekkájában is. A legnagyobb piacon amerikában meg fel se merül egy embernél hogy letöltené, legfeljebb kikölcsönzik a játékot egy hétre, ami után azért nagyobb eséllyel veszik meg mint itt a bannolt xboxokon a kis pubiak
de amíg eladnak egy ilyen szar codból pc-n is 1-2 milliót, addig nincs félnivalónk akárhányan töltik le, minden novemberben lesz mivel játszani.

Arab money

Prince23
Egyszer haverokkal pajzsosast játszottunk, azt felmentünk a IW-re, ❤️00> klán névvel 😄D
Domination-on csak védekezéssel elvertük a publikosokat, meg is lepõdtek xd Dilios néven futottam 😄
wtf sorozatai mentek xd

armageddon666
de a 300 ami kiesik a warezoló konzolosok miatt az már egyáltalán nem zavaró 😊

@

Igazi multi lett ez a kiadó is, volt szerencsém nekem is multinál dolgozni - nem biztonsági õrként - nem véletlenül mentek el annyian a kiadótól.
Voltak a srácok (fejlesztõk, kreatívok) akik tették a dolgukat nap mint nap, majd gondolom kaptak a nyakukba 3-4 "hozzáértõ" managert.
Csak idõ kérdése meddig bír egy játék eltartani ennyi naplopót....
Ez lett a végeredmény.....

Vélhetõen megint megindul egy meddõ vita a warez és nem warez "rajongók" között.
Mindenesetre egy fontos érve megdõlt az utóbbiaknak: elvileg ennél a játéknál nem lehetett warez, minden rekordott megdöntött a DLC -t is pénzért adták, vették is szépen.
Mégsem fejlesztik, javítják, hagyják a francba úgy ahogy van.

A Nagy kiadó nem képes egy DLC után legalább egy gördülõ menüt berakni a játékba, hogy azt játszhassuk amit akarunk?
Nem az én szakmám, de talán egy 10 éves gyerek ma már megoldaná.
Ingyenhétvége az van b+, de a már meglévõ "ügyfelek" leszarva, folyamatosan.

FSpofon
attól hogy van 600 millió bevételed még mindig nem fogsz örülni annak ha másik 300 kiesik a warezoló pcsek miatt.

egyébként abszolút félrefordítás az a hír
"Analyst Doug Creutz at Cowen Group estimates that Call of Duty Black Ops could sell 10.7 million units in its first year, or $642 million at retail."

Arab money

nem hiszem hogy ez bármit számít, amíg a hivatalos játékról és szolgáltatásról beszél. Felhozta a példát, hogy warezba legalább lehet kickelni és ez inkább szomorú ránk nézve, hogy ennyire szarnak az ember fejére.

Aki szerint meg jó a jelen állapot arra nem tudok mit mondani, eltérõek az igények. Persze nem kell játszani az embernek ha nem tetszik, de ha valamire költ akkor jogosan sírhat a szája.