24218
Modern Warfare 2
  • F E R I
    csak nekem akar vmit frissíteni a steam 8 órán keresztül, vagy vki másnak is, mondjuk nem voltam fent két hete???
  • elitehun
    Én tapasztalatból mondtam hogy sztem sokkal pontosabb nem a codwikia alapján. De most megnéztem és a Barett-nél azt írja hogy: "...the player can kill a target with a single shot to the chest, neck, or head."
    Mig az interventionnél: "...the weapon can kill targets in one hit to the head, neck, chest, and stomach."
    És mivel én a One shot kill-re hajtok ezért engem nem érdekel hogy a barett-nek nagyobb a tára stb.
  • armageddon666
    Akkor a CoDWikivel sem, pedig ott sok okosság össze van szedve...
  • elitehun
    Nem értek veled egyet ^^
  • moon21
    Köszi mindenkinek a választ és a tippeket! :)
    Próbálkozok akkor. Múltkor úgy sikerült egy 12-es killstreak (csak be voltak állítva rewardok), hogy Karachi pályán, Demolition-ben védtem az erkélyről az A pontot. És rohangáltam a két erkély között, meg az épületi folyosón. Csomóan mentek arra, és egy light machine gun simán jó volt. Ezzel is próbálkozom majd, hátha mégegyszer összejön. :) Mégegyszer köszi!
  • armageddon666
    Én nem vettem észre hogy pontosabb lenne. Sőt, sokkal nagyobb az idle sway.
  • elitehun
    Ja ez igaz hogy a többi is 2 találatra öl de had idézzek egyik kedvenc filmemből "1 golyó 1 ember"
  • elitehun
    Egyet értek sztem azok nem is mesterlövész puskák. egyszerűen csak belenéz a távcsőbe becéloz és elkezdi nyomogatni a bal egérgombot mintha valami rohama lenne. Megjegyzem én Interventiont használok és sztem sokkal jobbak mint a többi sniper. talán még a barett elég jónak számít :)
  • elitehun
    Nem. valóban az interventionnel több one shot kill-t lehet csinálni mert pontosabb mint a barett. Meg amúgy is bolt action FTW
  • Gabe18
    Előnye az erején kívül nincs.Természetesen esélye sincs a többi "nagyszerű" sniper mellett amivel gyakorlatilag automata fegyver módjára lehet tüzelni.Lehet hogy a modern hadviselésben ez így van,de a játéknak egyáltalán nem tett jót.
    Persze mivel másodlagos fegyvernek is olyanokat vihetsz hogy a nagy részük elsőnek is bőven beillene,igy végül is mindegy.
    Régebben a játékokban a sniper kaszt egy elegáns választás volt a puska/pisztoly párosával.Itt már csak egy a többihez idomuló hentelő ember lett,akinek legnagyobbat zoomol a távcsöve...
  • bigapó
    igen, igy értettem a kicsi recoil-t, nem rúg akkorát, könyne vissza lehet térni a célra. előny-hátrány:) nekem marad az intervention:)
    bár nem vagyok nagy csipás, de ha már azt használom - ez leginkább Wasteland-en van - akkor elég jól megy:) aztán felidegesitenek és előkapok egy assaultot vagy egy ump-t és azzal rohangálok :D
  • armageddon666
    WA2000 a legjobb, viszont az Stopping Powerrel is csak mellkas és fölé csinál 1shotkillt, míg intervention és barrett asszem hasra is. Ellenben sokkal stabilabb puska, így a két találat bevitele sem olyan nehéz.
  • bigapó
    kicsit mintha többet sikerülne one shot one kill-t csinálni vele, de ezt lehet csak benéztem. Barret-ban több a lőszer, az igaz. de sokan használják a W2000-et is és kipróbáltam, tényleg nem rossz, bár nekem sokkal gyengébbnek tűnik a többinél. talán a kicsi recoil miatt szeretik sokan. ugyanez van m21-nél, ezek ugye más tipusúak, mint az első kettő.
  • bigapó
    első válaszom arra vonatkozik, hgoy nem jó helyre mentél. nem arra a tetőre gondoltam, ez a szemközti oldalon van, ezt egy kicsit nehezebb megközeliteni, de mint mondtam nehézsége csupán abból áll, hogy lelőnek közben. mutatom videóval melyikről van szó: Highrise tető

mikor csipáról beszélünk akkor mesterlövészpuskákról van szó. ebben a részben talán az Intervention az ami legerősebb, legjobb, de másnak más tetszik, próbáld végig és meglátod neked melyik fekszik. mindenképpen használj Tactical insertion-t és mikor felérsz ide tegyél le egyet, ha meghalsz nem kell újból felmásznod. Jó ötlet a Onemanarmy is, akkor végtelen töltényed lesz és kombinálhatod esetleg Danger close class-al mikor valamilyen killstreaket hivsz be (később ha megcsináltad ezt a challange-et:))

Második fele pedig arról szólna, hgoy eszembe jutott nekem hogy is lett meg a killstreak nélküli 10 ölés. Demolition-ben, Quarry pályán B-t védtem, bent a sarokban (általában, de néha elmentem az ajtóig és ott is kilőttem pár elvetemültet:)). Ha elég merész a banda és mindig berusholnak akkor könnyen meglehet csinálni, de volt pár meleg helyzet. érdemes aknákat is használni és Scavenger-t, hogy azonnal lerakj egy újat ha az egyik felrobbant és persze lesz elég lőszered is.
  • armageddon666
    Miért? Barrett ugyanolyan jó... Intervention valamiért szimpibb mondjuk, de igazából több hátránya van mint előnye. Van egyáltalán előnye?
  • Frank99
    talán a mesterlövész.....
  • Antal99
    " Bocsi a hülye kérdésért, de melyik a csipa? "
  • AkAfinucsi
    Üdv! hát az igazi az az intervention! :D
  • armageddon666
    Hajtani nem hajtottam, de volt már hogy összejött a 10es streak, úgy hogy nem használtam el egy killstreaket sem, de be voltak rakva, úgyhogy nem kaptam meg... Szal inkább kivettem őket... "egyszer megint összejön" alapon.
  • moon21
    Köszi a választ! Igen, a tetőn voltam, vagyis ott, ahova a daruról kell menni. :)
    Eljutottam odáig, de aztán ott kiszedtek párszor. Volt, hogy távolból, volt, hogy mögém kerültek. Barrett 50-nel mentem neki, az jó, vagy inkább intervention? Bocsi a hülye kérdésért, de melyik a csipa? :D
    Meg eszembe jutott, hogy célszerű lenne One Man Armyval menni, és akkor lehet lődözni rendesen, mert nem fogy ki a lőszer. :)

@armageddon666: Neked is köszi. Azért vetted ki, mert már erre a challangere hajtottál? Amúgy van olyan, hogy úgy jön ki a helyzet, hogy nagyon sok is összejön. Dehát elég kiszámíthatatlan. :)
  • armageddon666
    Engem is. Ezért kivettem szimplán a killstreakeket, és nem foglalkoztam vele... egyszercsak meglett :) (6 kill után észrevettem, hogy nincs killstreakem, meg hogy szar az ellen, meg hogy (megint :D) kurva jó vagyok, és akkor kicsit óvatosabban mentem)
  • bigapó
    ha már highrise, akkor próbálj felmászni a tetőre, nem nehéz, csak általában lelőnek mászás közben:)
    onnan csipával viszonylag könnyebb megcsinálni..viszonylag :D
    sok szerencse kell hozzá, az tuti.
  • moon21
    Kipróbáltam a highrise-on campeléssel, de még nem jött össze. Majd próbálkozok akkor. Lehet, hogy az a 10 kill nem tűnik soknak, de engem általában még előtte lelőnek.
  • armageddon666
    akármelyiken a kedvenc classoddal?
  • moon21
    The Loner - Get a 10 kill streak with no killstreak rewards selected.
    Ezt a challanget szerintetek melyik pályán és mivel a legegyszerűbb megcsinálni?
    Köszi
  • Daell Drow
    A breach nekem is nagy kedvencem volt.

gagax: sg csoport mar van, ITT csatlakozhatsz,bar nem tul aktiv.
  • bigapó
    Jaja, nekem is jó emlékeim vannak ezekről a közös bénázásokról :D

ac-130-asnál mikor először csináltuk Én voltam a pilóta, haver meg a futkosó. kb 30-szor próbáltuk, valahogy nem értette mit kéne csinálni vagy nemtom, Én meguntam, na gyere, majd Én megmutatom hogy kell...khm, elsőre megcsináltam :) volt is röhögés, meg vérszívás, húztam a fejét, hogy milyen béna :D
    mi mindig mindkét oldalt megcsináltuk, ha olyan küldi volt. jó móka átélni mindkettőt.

egyéniben kedvenc a breach volt(ami a Szikla című filmre hajaz, az öltözős-betörős:), persze csak azután, hogy megnéztem hogy lehet 8 mp alatt megcsinálni :) és tényleg meglehet :D ott ugráltam, mint egy hülye a gép előtt..persze, mert 1 hétig szenvedtem és nem ment :)
  • armageddon666
    Huhh, Heli meg AC130... sztem vagy 6szor megcsináltuk őket :D AC130nál a gyalogossal szeretek menni, helinél meg a helivel :D
  • gagax
    Valakiiii:D nem akar egy SG groupot csinálni v vmi?:D vagy ha van nem szeretne meghívni?:D olyan jó lenne eggyet tolni :D
  • ozimak
    Csak én betartottam ami oda van írva az .nfo fájl végére :) "Ha tetszik a játék akkor támogasd a szoftverfejlesztőket és vedd meg eredetiben!"
  • ozimak
    Á most már nincs meg :( akkor még warezzel nyomtuk nem volt még rá lovetta,az eredetiben még csak 9%-on van mert talán ha 2-3x játszottam vele :) A warezben végignyomtuk az összeset...
  • elitehun
    És mindegyik megvan?
  • ozimak
    Jól ki vannak találva a spec-ops-os küldik :) Tetszett a helis meg az ac-130-as is :) Emlékszem megegyeztünk haverral: én nyomom az ac-t ő a helit :) Jó volt fedezni egymást és tényleg jól jön a folyamatos hangkommunikáció közben,főleg ezeken a pályákon amikor látod a levegőből,hogy merről jön az ellen! Volt is: "Maradj a ház mögött leszedem őket a nagypapával... na most mehetsz futááááás!!!" :)
  • gömbgiliszta
    "ha nincs haverod akkor tudok segíteni, szerettem ezeket a küldiket."

köszi, van egy-két cimbim akivel szoktam tolni, bár néha van, hogy hátráltatjuk egymást, ha épp valamelyikünk nincs formában...
  • gömbgiliszta
    hát ja, a sniper-es pályák nekem is fekszenek, csak némelyik küldetés nagyon hosszúra sikerült, és már idegbajt kapok sokszor mikor a vége előtt kicsivel legyaknak...

amúgy ki lehet ismerni valóban a pályákat, csak idő és türelem kérdése...
  • bigapó
    jah, ha sok van és ráérnek és még kedvük is van. nekem a végére jött egy, addigra már nagyja megvolt, de egyébként egyetértek, ketten nagyon nagy fun.
  • elitehun
    Én csak azért is mindegyiket haverral toltam nagyon nagy fun ^^
  • moh4
    Ha esetleg van kedve valakinek spec ops-zni az irjon, egyedül is megcsináltam veteranon jó párat
  • bigapó
    jah, nem egyszerűek, de meg lehet őket csinálni, nekem legalábbis megvan :)

amit egyedül meg lehet azt megpróbálhatod megcsinálni, van amit még ketten is nehéz, pl azt hiszem amit beírtál pont ilyen. számokra nem emlékszem, de lehet van különbség, általában úgy csináltam , hogy amit lehetett, azt egyedül megoldottam, addig nem nyugodtam Én sem, csak a párosakat hagytam ki. ha nagyon elakadsz akkor taktikai tanácsok vannak a youtobe-on, de gyakorlással is megoldható, mivel scriptelve van, mindig ugyanonnan jönnek vagy legalábbis nem sokat változtatnak.

ha nincs haverod akkor tudok segíteni, szerettem ezeket a küldiket.
  • elitehun
    Nekem már mindegyik megvan kivéve az Echo-ból a 2.-ik. Haverral csináltam sztem úgy sokkal egyszerűbb. Ja és erősen ajánlott a mikrofon használata de mivel a special ops-ban nincs ilyen push-to-talk akármi ezért steam-en kell felhívni. De például a mesterlövészes részek nagyon fílingesek tudnak lenni