Modern Warfare 2
-
egy kis ellenvetés: 
bár általában az mw2 "szervertelenségével" nem vagyok megelégedve,de mivel megrögzött punkbuster útáló vagyok, nálam azért árnyaltabb a kép.
1 évvel ezelőtt ugyanis jött egy olyan pb frissítés a cod4-ben, hogy azóta nem tudom használni az eredeti játékomat. csak attól lehet, körbejártam, a jelenség pedig abban áll, hogy játszhatatlanul akad a multi. nem kicsit kurvaanyázok ahányszor eszembe jut. megoldása azóta nincs.a játék meg ott rohad a polcon.
ezzel szemben vac: ha a modgyártást egy új csítként fogjuk fel, akkor annak 101 óra alatt történő banja szerintem nem is túl sok. gondoljunk bele, két pb frissítés között mennyi idő telik el (nem kevés), addig pb alatt is szabadon garázdálkodhat adott csíttel az illető.
adminok: azt a rendszert se favorizálnám, olvassunk csak bele cod4 topicba, hány adminra panaszkodnak eszeveszetten. ugyanúgy táma ott az admin, mint itt a vac. az meg csúnya lenne, ha bármilyen admin serial bannt adna a 10 rúgós eredeti játékomra csak úgy. mert ha adva van neki a lehetőség, akkor csak úgy is megteheti, és némelyik meg is teszi.
az mw2-multi csatlakozási anomáliáival, meg a választás lehetőségének elmaradásával egyetértek, csak mondom, nálam árnyaltabb a kép.
a marketinges osztály pedig szerintem a mennybe megy. nem kirakni fogják őket, hanem kitüntetni. iszonyatos siker a játék, minden hibájával együtt is. átvariálni szerintem nem olyan egyszerű ded szerókra, de minek is, hiszen MINDENKI játszik vele, a szapuló hangok pedig elvesznek a lövöldözés zajában. (bazz, ez nagyon költői volt)
ráadásul ha a folytatást ded szerókkal csinálják, szerintem bárki bármit mond, majdnem mindenki meg fogja venni, aki most az mw2-t megvette.