Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti tudtok még játszani?
Mert számoltam, 20 próbálkozásból 12 sikertelen volt, a maradék 8ból 3 volt élvezetes játék.
A maradék 5 élvezhetetlen játék eredménye:
3 wh-s, 2 hülye gyerek, aki nem fogta fel hogy õ a host.
de,ha ilyen menõ vagy
akkor mondjuk segíthetnél,ha meg nem bántalak
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a dlc bank kártyáról töténõ utalásának
még nem csináltam ilyet
ha ugyanaz mint a "vásárlás steamen"akkor selytem
de ha valaki pontokba szedné,nagyon hálás lennék
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
felesleges evel törödnöd szerintem 😊 gyere inkább BF:BC2ni 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A videókártyámhoz kaptam egy Activation-key de nekem már megvan a game 😊
5000Ft szivesen oda adom bárkinek a kulcs nincsen regisztrálva a stemen (internet kávékóba megnézhetjük)
Ha érdekell küldj egyy PMet
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
persze még ez sem garancia semmire,de azért mások is azt látják, hogy csökken a csalók száma. Engem is jelentettek már fel vagyis már fenyegettek meg vele, de lehet nem váltotta be, mindenesetre engem még nem bannoltak 😊 nem is lett volna miért..
The Matrix has you...
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
The Matrix has you...
remélem nem leszek kibakkerolva a steam rendszerbõl mint csaló...
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
The Matrix has you...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
feltört szerverek is vannak?
The Matrix has you...
A kártérítés rám esõ részét pedig felajánlom az árvízkárosultaknak, hogy meglegyen a kellõ sajtóvisszhang....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Egyszer már volt itt egy kirohanásom a játék miatt, most finomabb leszek😊de betelt a pohár....
Egyszerûen játszhatatlan....
Egyszerûen felháborító, hogy egy általam megvásárolt játék + kiegészítõjével nem játszhatom azt a játékmódot és azon a pályán ahol ÉN akarom.....
A csalókról, szar host -ok miatti állandó leállásról nem is beszélve...
Ma amúgy is van dolgom az ügyvédemnél(kellõen pénzéhes)megvitatom vele milyen jogi lépéseket lehet tenni innen kis hazánkból a csúnya nagy kiadóval szemben.
Majd közlöm e fórumon az eseményeket ha házigazdánk is engedi😊
Elsõ gondolatom a kártérítésre: a játékban eltöltött óra szorozva az ügyvédem óradíjával szorozva kettõvel, hogy én is jól járjak😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem...amugy mitgondolsz egy 6v6-ba hányszor tudnék feljuti oda????? 😄DDDDD
ime a videó kommentárral.
steam, origin: ACE_hun
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Az utolsó hivatalos 1.1.195 frissítés óta már nem is írják ki, hogy mit változtattak a játékban<#alien>#alien>
Olvastam, hogy "végre" megszüntették a "Unable to connect game session" hibakódot. Bár több gémer tudni véli, hogy csak magát a kódot és nem a hibát<#hehe>#hehe>
Amúgy van olyan cég, aki ingyen is ad. BF2-ben két ingyen map az alapjátékhoz és késõbb az összes kieget letölthetted szintén ingyen. (egy kivételével)
Én még mindig azt hiányolom, hogy ha aktív státuszba lépsz és egy számodra utálatos pályán kezd el keresgélni, akkor te egymagad nem szavazhatod le azt a mapot.