Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello
Ti tudtok még játszani?
Mert számoltam, 20 próbálkozásból 12 sikertelen volt, a maradék 8ból 3 volt élvezetes játék.
A maradék 5 élvezhetetlen játék eredménye:
3 wh-s, 2 hülye gyerek, aki nem fogta fel hogy õ a host.
Antal99
na ez segítség
KÖSZÖNÖM

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

FSpofon
totalsteam.hu-n bal oldali menüben ott a vásárlás menete képekkel.

Arab money

Antal99
sejtettem

de,ha ilyen menõ vagy
akkor mondjuk segíthetnél,ha meg nem bántalak

Frank99
a selytem az PONTOS J....
:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

FSpofon
Akkor az elsõ lépés: menj be a bankodba és csináltass neten használható kártyát.

Arab money

elitehun
Még mindig
Heló! Én is szeretném megtudni az új pályák megvételének menetét. Nekem még bankkártyám sincs. Köszi a segítség.
Antal99
légyszi segítsetek mi a pontos menete

a dlc bank kártyáról töténõ utalásának

még nem csináltam ilyet

ha ugyanaz mint a "vásárlás steamen"akkor selytem

de ha valaki pontokba szedné,nagyon hálás lennék

csuszi
még mindig 4 körös az sd?

MJ rulz Pink Team The Only One

amit a múltkor a fórumokon láttam azok alapján inkább az van, hogy a cheatek nem mûködnek túl sokáig és egyre kevesebb az aki frissíti és nyilvánosságra is hozza. Vannak még bõven mûködõ cheat de csak annak aki vagy megvette vagy ismerõse csinálta vagy esetleg saját maga.

😄😄😄
felesleges evel törödnöd szerintem 😊 gyere inkább BF:BC2ni 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Eladó CoD:MW2 EREDETI játék!
A videókártyámhoz kaptam egy Activation-key de nekem már megvan a game 😊
5000Ft szivesen oda adom bárkinek a kulcs nincsen regisztrálva a stemen (internet kávékóba megnézhetjük)
Ha érdekell küldj egyy PMet

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

akyyy
az a baj itt, hogy õk megtudnak fizetni egy sokkal jobb ügyvédet

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

bigapó
mivel az a Steam amin keresztül jelented a csalókat, Õk úgy gondolom nézik ezeket a dolgokat, kicsit több dologgal foglalkoznak és egyébként másként is, mint a csöves Activision.
persze még ez sem garancia semmire,de azért mások is azt látják, hogy csökken a csalók száma. Engem is jelentettek már fel vagyis már fenyegettek meg vele, de lehet nem váltotta be, mindenesetre engem még nem bannoltak 😊 nem is lett volna miért..

The Matrix has you...

Jacek
optimista😊 gondolod ezek barmit is nezegetnek.....😄

armageddon666
Ha az ügyvéd árát és a játék árát akkor.

@

bandi007
thx a segítséget akkor megnyugodtam

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

bigapó
emiatt nem leszel, szerintem ezt is vissza tudják nézni log-fájlból, hogy most Te csináltad vagy csak bekaptad. ahogy észrevettem azért eléggé megritkult a csalók száma, de lehet csak nyaralnak 😊

The Matrix has you...

bandi007
kiléptem de a prestigem az 70 lett.
remélem nem leszek kibakkerolva a steam rendszerbõl mint csaló...

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

bigapó
hackelt host 😊 igen van ilyen, megváltoztatja a cfg-t és máris másként számolja az xp-t. Daily XP Boost vagy ilyesmit szokott kiírni, ha ezt látod és nem akarsz szintet lépni, akkor azonnal lépj ki.

The Matrix has you...

ha az árát visszakapod már nyertél..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hackelt volt a host..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bandi007
szerintetek akkor mi van, ha felmegyek egy szeróra aztán hip-hop az adott prestige 50-em 70-re ugrik fel.
feltört szerverek is vannak?

bigapó
engem is kidobott jópárszor tegnap, bár nekem úgy tûnt, hogy a Ground War-ra érzékenyebb. ami jó nálam, hogy egyre sûrûbben kapom meg a hostolás lehetõségét, így legalább nálam jól mutatnak a statok 😊 kellemesebb érzés, ha Én veszem észre elõbb az ellenfelet.

The Matrix has you...

bigapó
köszi, hogy beírtad, egyel kevesebb gondom van 😊

The Matrix has you...

Ja és persze Euróban....

A kártérítés rám esõ részét pedig felajánlom az árvízkárosultaknak, hogy meglegyen a kellõ sajtóvisszhang....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok,

Egyszer már volt itt egy kirohanásom a játék miatt, most finomabb leszek😊de betelt a pohár....
Egyszerûen játszhatatlan....
Egyszerûen felháborító, hogy egy általam megvásárolt játék + kiegészítõjével nem játszhatom azt a játékmódot és azon a pályán ahol ÉN akarom.....
A csalókról, szar host -ok miatti állandó leállásról nem is beszélve...

Ma amúgy is van dolgom az ügyvédemnél(kellõen pénzéhes)megvitatom vele milyen jogi lépéseket lehet tenni innen kis hazánkból a csúnya nagy kiadóval szemben.

Majd közlöm e fórumon az eseményeket ha házigazdánk is engedi😊

Elsõ gondolatom a kártérítésre: a játékban eltöltött óra szorozva az ügyvédem óradíjával szorozva kettõvel, hogy én is jól járjak😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

ozimak
Furcsa egyszer én is kipróbáltam az egyiket és nekem se ment :S Mind1 grat! Mostanában mekkora egy rakat szar az iwnet... eddig sem volt túl jó tudom,de a napokban(fõleg ma) majdnem minden második menet után kidob :S Elõbb is próbáltunk Elite,Warpig,Elite haverja,bátyám meg én egy party-t na hát mondanom sem kell,vagy 5x szétrobbantotta a brigádot 😊 Elite-nek újra kellet indítani a gépet 😄 Hol engem dobott le hol mást... tiszta szar... néha már üzenet nélkül is :S
akyyy
nekem sikerült. repülõre felugrani😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

DarkSector
nem megy...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én már próbáltam 1 párat és nem megy.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

DarkSector
nah megnézem gyors...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ozimak
Igen én sem merek még nekiállni sem mert sztem nem sokáig jutnék 😊 Am kíváncsi lennék tényleg megy e a pc verzión is...
DarkSector
naná majd szabájossan fogok játszani mi???? 😄
nem...amugy mitgondolsz egy 6v6-ba hányszor tudnék feljuti oda????? 😄DDDDD

elitehun
Mért te arra vetemednél hogy ilyen geciséget használj? XD
DarkSector
szuper de nézted hogy ez amit ps3-on glitch-nek reklámoznak megy-e pc-n....😄

elitehun
Azért Terminal-on van egy két jó hely
elitehun
Nicknév alapján is fel lehet veni
ozimak
Hát nekem így se találja úgyhogy szerintem sem lehet csak a steam azonosítóra keresni és azzal felvenni... ha már csak abból indulunk ki,hogy azt akár félpercenként átírhatom másra(nicknevet)...
DarkSector
5 új pálya a cod6-hoz, és ebbõl megint 2 a cod4-bõl (STRIKR és a VACANT)
ime a videó kommentárral.

FSpofon
lehet nickre keresni, csak rá elég nehéz ( Peterson^1 ) 😊

Arab money

tök mind1, mert nem nick-re kell keresni, hanem steam azonosítóra, abban meg nem lehet kalap sem kabát. 😄 Úgyhogy írd át alul, mert az úgy nem jó. A steam azonosítód kell.

steam, origin: ACE_hun

bigapó
nem tudom ki kérdezte, de a nevemben a HUN az szines, magyar zászló szerint, tehát azokkal a kis kalapokkal és a számkódokkal keressétek, úgy leszek meg. akit tudok felveszek holnap, ha itt megvan a neve.

The Matrix has you...

bigapó
annyira szánalmas xbox-os videókon látni ezt a szögletes mozgást...hála a gamepad-nak.. azért egy fps-t nem játszanék azzal, 1 táskányi pénzért maximum 😊

The Matrix has you...

bigapó
Nálad lesz gond, nekem nem szokott fagyni vagy ha igen, akkor késõbb helyreáll magától, nem az oprendszer hibája.

The Matrix has you...

elitehun
Hiába a Valve az isten az activision meg egy pénzéhes geci XD
DarkSector
jah az elég...8-nál már indulhat a mecs...😄

armageddon666
Vagy ott a VALVE, ami egyesek szerint már-már túlzásba viszi az ingyen DLCket 😄

@

Szerintem egy kicsit sötéten látjátok a dolgokat.
Az utolsó hivatalos 1.1.195 frissítés óta már nem is írják ki, hogy mit változtattak a játékban<#alien>
Olvastam, hogy "végre" megszüntették a "Unable to connect game session" hibakódot. Bár több gémer tudni véli, hogy csak magát a kódot és nem a hibát<#hehe>

Amúgy van olyan cég, aki ingyen is ad. BF2-ben két ingyen map az alapjátékhoz és késõbb az összes kieget letölthetted szintén ingyen. (egy kivételével)

Én még mindig azt hiányolom, hogy ha aktív státuszba lépsz és egy számodra utálatos pályán kezd el keresgélni, akkor te egymagad nem szavazhatod le azt a mapot.