Modern Warfare 2
  • killerkocka
    Vac aztén tényleg jó gyorsan dolgozik, pár napja felvettem egy gyereket, aki modos serókat indít, megtetszett sd-nél a promod, legalább nem volt nooboskodás, de 101 óra játékidő után csak kibannolták őt is . Nem wh-zott, nem aimozott, csak modos serókkal látta el a népet. Mondjuk poénos kedvű gyerek volt, egyszer behívott egy nuke-ot játék kezdésénél, számláló 1 perc, hajrá gyerekek, iparkodni ölni :D
    Rettenetesen sok csaló van most úgymond nyári szünet jelében, de ez azért nem fest jó képet, hogy őt is csak 101 óra után kapja csak el a vac. Vagy én látom rossz fényben a dolgokat?
    Nekem tetszik a játék, félreértés ne essék, de fényezni se akarom. Nem olyan rég volt vita a ded serós cod7-tel, meg cod6-tal kapcsolatban, hát nem tom melyik lehet majd a jobb, az, ahol akár hetek telhetnek el, mire kibannolják az illetőt (főképp, hogy sok csaló tört verzióval játszik és max 2 perc neki, mire generál egy új accountot és garázdálkodik tovább), vagy ahol akad admin, aki akár 2-3 perc múlva kitessékeli, akár le is bannolja (pl ip, serial bann) az illetőt, hát... nem tudom
    Novemberrel kb le is áldozik a cod6, ha így megy tovább. Activision barátunk marketinges osztályát én elküldeném a fenébe, már rég átraktam volna ded serósra ezt is, oké, költséghatékonyabb, ha nem kell fenntartani server gépeket, viszont a hírnevük olybá csorbult most ezzel a résszel, hogy ha csinálnának új részt majd, 3x annyi lesz a reklámkiadásuk, hogy behozzák, ami elveszett. De javítson ki valaki, ha én látom rosszul a dolgot.