Modern Warfare 2
  • newszepiking
    tegnap kezdtem el az első prestige-t.
    elsirattam a jó kis fegyvereimet, és azzal a mocsadék ( nekem nagyon nem jön be) -M4-el rohangálok a pályán, próbálva alkotni valamit.
    A Famas már jobb, azt használtam sokat akkor is amikor voltak már elvileg jobbak is.
    Ha már itt tartunk, a Famast jobban is szerettem mindig is mint pl. az M16-ot.
    Az AK szerintem parasztvakítás, nekem nagyon-nagyon nem tetszik (pedig cod4-ben imádtam).
    perkekben nem nagyon variálok, stopping majd mindenhez,
    sokat használtam még ACR-t, hiába gyenge, a pontossága meg a tűzereje miatt pont fekszik a magamfajta lámának.
    Nagy kedvencem lett a végére az AUG, grippel, meg stopping póverrel nagyon ütős szerintem.
    Sörétesek nagyon nem jöttek be nekem, másodlagos fegyvernek gyak. mindenhez valami géppisztolyt vittem, legtöbbször P2000-et.
    Nagyon szomorú hogy a FAL ennyire gyengére sikerült, jobban szeretném pedig mint a snipereket.
    perkekben nem nagyon variálok egyébként, általában maraton, stopping, és steady combóval nyomom.
    fegyvereket grippel, fmj-vel, Gl-el, nyílt irányzékkal használom, az akimbo mocskosul nem tetszik, mindenki azt csinál amit akar, de én úgy vagyok vele, hogy ez azért mégsem valamelyik UT, úgyhogy szeretnék inkább célozni ha lehet.