Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emellé jön a több különbözõ játékmód...
És még két kurva FIZETÕS mappackot is bedobnak...
Ha ezeket is szétbontanák játéktípusokra... nem lenne játék 😊
@
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Arab money
Persze eléggé lassú így szervett keresni, fõleg ha ledob szokás szerint.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
origis haverral játszunk érted. akkor felbaszom az agyamat kb 20perc alatt, és még be se léptünk a meccsbe, kezdésnek be kéne jutni, azután végig 10-embert mute-zni.
ha vége, akkor átmegyek nem origibe, megvárom még én leszek host, és killcam....hopp átlõtt a falon, lekövetett? durr kick van ennyi, és ott kicsit levezetem a feszt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
hmm, mi lesz a következõ DLCnél? Szánalmas...
btw sztem nem is az IWnek az anyját hanem az Activisionös farkaknak...
@
ez engem is zavar, de jelenleg ez van...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Na megkaptam én is ezt a Stimulus Map Pack -ot.
Kérdésem, hogy csak olyan játékmódban tudok játszani amit "dob a gép" ??
Így nem annyira tetszik....
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Kicsit OFF a kérdésem, de majd eldönti a házigazda, hogy törli -e:
Tehát már meglévõ eredeti COD4 és COD WatW játékokat hogyan lehet a Steam rendszerébe felvenni?
Tetszik, hogy nem kell lemezzel bajlódni, patch elni tb.
Köszönöm a hozzáértõ válaszokat
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amúgy pedig minden platformot kidobál meccsenként.
Ma volt szerencsém matrixos játékosokhoz. ÉS igen! Mind orosz volt nálam is!
Ma is volt egy érdekes hardcore meccsem. Az ellen mindig a hátunk mögött spawnolt. Afgán pályán a barlangban elfoglaltam az egyik sarkot és egyszer csak mögöttem volt, de ugyan ez fordult elõ TDM-ben is.
Ráadásul nem kellett a HQ közelébe menni, elég volt ha egy helyiségben (pölö a barlangban) voltál vele.
a Carnival inkább röhejes látvány :-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Fatboyz4ever!
Befolyásolja a játékot, iwnet kapcsolatot vagy akármilyen csiribirit ha a Steam -et magyar nyelvûre állítom?
Köszönöm....
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Nem hogy nem is olvassák el, de szerintem nem is tudnak manuálisan banolni... VAC teljesen automatikus. Inkább kérdd el valahogy az ilyenektõl a csalást, és AZT küldd el a VAC-teamnek...
@
\"to punish and enslave...\"
egy full idegen embertöl elfogatsz egy fáljt és meg is nyitod.. 😄
legközelbb figyelj oda!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Holnap veszem meg az uj gépet és hozzá kapom a játékot de nekem már 1* meg van 😊 akit érdekel irjon egy emailt! köszi
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Ez mi a retek? Mostanában ilyeneket irkál, majdnem minden kör végén, aztán kidob a fõmenübe.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Nevet hol tudom átírni multiba?
Elõre is köszi
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
Kumiho #2179
Kumiho #2179
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Azt se tom mire mondták hogy cheatelek mert annyit csináltam hogy mögéjük kerültem (kb állóháborúztak) és szépen leszúrtam vagy lelõttem mindenkit. Nem is volt jó statom. na mind1
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D