Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Ezzel az is a gond, hogy nincs túl sok player (akik vannak azok sem mind épp "kompatibilisek")...

Emellé jön a több különbözõ játékmód...

És még két kurva FIZETÕS mappackot is bedobnak...

Ha ezeket is szétbontanák játéktípusokra... nem lenne játék 😊

@

elitehun
Kb 3000 sztem de 6000-nél semmiképp se többen
De tudod az több pénz... Itt betûre megy el annyi pénz azért spórolnak vele... ingyen kb semmit se csinálnak !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

DarkSector
miért ott sokan vannak?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
Épp néztem hogy egyik nap ugyanannyi ember játszott stimulussal (számra nem emlékszem) mint HC headquarters-el
FSpofon
össz 2000 ember játszik most a stimulus playlisteken, de nem este ez még kevesebb. ha ezt szétdobnák 8 felé akkor jó ha 1-2 meccsre való játékos összejönne egymáshoz közelebbi régiókban játszható pinggel.

Arab money

elitehun
Vagy lenne egy egyszerû almenu stimulus package névvel és miután oda beléptél kiválaszthatod a játékmódot
RoyalPredator
Beépítenek oda is egy görgõt.
Persze eléggé lassú így szervett keresni, fõleg ha ledob szokás szerint.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

DarkSector
jah figy
origis haverral játszunk érted. akkor felbaszom az agyamat kb 20perc alatt, és még be se léptünk a meccsbe, kezdésnek be kéne jutni, azután végig 10-embert mute-zni.

ha vége, akkor átmegyek nem origibe, megvárom még én leszek host, és killcam....hopp átlõtt a falon, lekövetett? durr kick van ennyi, és ott kicsit levezetem a feszt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

armageddon666
És miért van ez? Mert ennyi mód fér ki a képernyõre...
hmm, mi lesz a következõ DLCnél? Szánalmas...
btw sztem nem is az IWnek az anyját hanem az Activisionös farkaknak...

@

DarkSector
sajna a zsir rendszernek hála, csak ezt, de ha bemész a team deathmatch-be, ott is beadja néha tudtommal. mármint az uj mappokat...bár a véletllenszerû sorsolást nézve kib.ritkán.

Frank99
sajnos igen.
ez engem is zavar, de jelenleg ez van...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Sziasztok újra,

Na megkaptam én is ezt a Stimulus Map Pack -ot.
Kérdésem, hogy csak olyan játékmódban tudok játszani amit "dob a gép" ??

Így nem annyira tetszik....

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

FSpofon
régi cod játékokat nem lehet felvenni, csak ha megveszed a steamen újra.

Arab money

Sziasztok,

Kicsit OFF a kérdésem, de majd eldönti a házigazda, hogy törli -e:
Tehát már meglévõ eredeti COD4 és COD WatW játékokat hogyan lehet a Steam rendszerébe felvenni?
Tetszik, hogy nem kell lemezzel bajlódni, patch elni tb.

Köszönöm a hozzáértõ válaszokat

Grove4
Este 6 körül van vkinek kedve csapatban tolni? Ha igen lõjetek már egy privit,hogy mégis kire számíthatok, aki meg nem tette meg és megszeretné, hogy felvesz steamen , annak ott van lentebb a steam nevem. Most viszont lépek tanulni.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kicsit böngésztem a netet ezzel a playlist notice-al kapcsolatban, de csak annyi, hogy a stimulus pack-el együtt bukkant fel és valószínû, hogy aki nem is használja az sp-t, annak is frissíteni fogja ezt a playlistet.
Amúgy pedig minden platformot kidobál meccsenként.

Ma volt szerencsém matrixos játékosokhoz. ÉS igen! Mind orosz volt nálam is!
Ma is volt egy érdekes hardcore meccsem. Az ellen mindig a hátunk mögött spawnolt. Afgán pályán a barlangban elfoglaltam az egyik sarkot és egyszer csak mögöttem volt, de ugyan ez fordult elõ TDM-ben is.
Ráadásul nem kellett a HQ közelébe menni, elég volt ha egy helyiségben (pölö a barlangban) voltál vele.
szted nem pucoltam ki a gepem utána ? 😊

Frank99
jól látom, hogy kemper pálya mind???

a Carnival inkább röhejes látvány :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

nem

Fatboyz4ever!

Sziasztok srácok,

Befolyásolja a játékot, iwnet kapcsolatot vagy akármilyen csiribirit ha a Steam -et magyar nyelvûre állítom?

Köszönöm....

kBagyula
Ha csak úgy kidob, akkor is kiírja, csak valami baromi gyorsan be is zárja és repülsz a fõmenübe.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

armageddon666
Jelentéssel SEMMIre nem mész.
Nem hogy nem is olvassák el, de szerintem nem is tudnak manuálisan banolni... VAC teljesen automatikus. Inkább kérdd el valahogy az ilyenektõl a csalást, és AZT küldd el a VAC-teamnek...

@

Azt hiszem a reggeli órákban el kell felejteni a játékot. Ma 1 óra játékidõ alatt 6 embert jelentettem wh miatt. Persze mind orosz volt.

\"to punish and enslave...\"

FSpofon
2. mappack bemutató:

Arab money

hülye? már megbocsás de ha egy kémprogram lett volna akkor már nem lenne accod 😄
egy full idegen embertöl elfogatsz egy fáljt és meg is nyitod.. 😄
legközelbb figyelj oda!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Van egy elado EREDETI CoD:MW2 játék 5000FT!
Holnap veszem meg az uj gépet és hozzá kapom a játékot de nekem már 1* meg van 😊 akit érdekel irjon egy emailt! köszi

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Jacek
ugyan ez😊

engem mostansag kivag a lobbybol minden jatek vegen es meg hibauzenetet se mutat.

Köszi.😊

elitehun
Am ezt nekem is kidobta egyszer kétszer.
elitehun
Neked legalább kiir vmit. engem csak kidob néha
kBagyula

Ez mi a retek? Mostanában ilyeneket irkál, majdnem minden kör végén, aztán kidob a fõmenübe.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

elitehun
Steamben a beállításoknál
[OP]Freedom
sziasztok
Nevet hol tudom átírni multiba?
Elõre is köszi

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

ozimak
Egyszer scrapyard-on kaptam egy AC130-ast na ott aztán volt nemulass 😄 Spawnhelyre gigabomba többit megszórtam... stb... 😊 asszem akkor volt 3900-as statom 😊
ozimak
Kösz a tippet 😉 😄 Ez eszembe se jutott XD
böröczk
az sokkal galádabb, amikor valaki direkt a lehetséges spawnhelyre nyomatja az ac130-as atomgigabombáit..

Kumiho #2179

elitehun
A trükk az hogy nem szabad meghalni 😄
böröczk
gondolom, mivel már tudta, hogy ott vagyok, kicsit be is vézett a képernyõ : D

Kumiho #2179

ozimak
Amikor Elite kollégával nyomtunk egy sabotage-t az egyik pályán az ellenséges harrier alá respawnolta be a csapatunkat <#idiota> Visszajátszás jól nézett ki 😊 Áll 4 ember egymás mellett ahogy az egyik megmozdult már halott is volt <#falbav> Sorban haltunk meg...
elitehun
Az derék. De akkor gondolom egyet 2-szer öltél meg.
böröczk
öhh, igen, egyszer dominációnál highrise-on A pontnál éledtek, én meg odasunnyogtam foglalni, és egyszerre aug-gal 7et ledaráltam, aztán szentségeltek, pedig csak mázlim volt, még csak nem is a spawn-helyen voltam, csupán néha kettesével elõre bambulva mentek ki.. -.-"

Kumiho #2179

Engem is felvehettek, öregesen jáccogatok én is.<#buck>

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Atom benyomása után a killeket már nem számolja be, kelljen bármennyi is a véghez
elitehun
Amúgy ha TDM-ben már csak 1 kill kell de mi benyomjuk az atomot és közben megölik az utolsó embert akkor vége? vagy csak az atommal lesz vége
gratgrat <#vigyor2>

Ez már csak ilyen, sokan csak megsértõdnek, hogy megölik õket és már cheatert kiállt. Kellemetlenebb helyzet, ha ezt sokan elhiszik és elkezdenek kilépkedni. Én ezt már megszoktam, viszont a folytonos tuberkedést nem tudom megszokni, egyszerûen kiölik a kedvet belõlem a játékhoz, és ez mostanság valami divat lehet, mindenhol danger close meg a vele járó finomságok mennek. Egyszerûen undorító a játék így.
elitehun
Basszus már azon fel tudom húzni az agyam hogy másik azt hiszik cheatelek.
Azt se tom mire mondták hogy cheatelek mert annyit csináltam hogy mögéjük kerültem (kb állóháborúztak) és szépen leszúrtam vagy lelõttem mindenkit. Nem is volt jó statom. na mind1
Köszi a segítséget. Végül is újra feltettem a steamet és a játékokat a tûzfal kikapcsolt állapota mellett és mûködik. Lehet valamit nem engedett felrakni...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D