Modern Warfare 2
  • Pretorian
    Igen, ez sajnos pontosan igy van. A legérdekesebb az, hogy általában azon országok fiai a legkiemelkedőbbek, amely országokban a legelterjedtebb a warez, pl. Románia, Lengyelország, és ugye mi is. Én a britektől sem vagyok hasra esve, a németek viszont tényleg elég jók.
    CoD2-ben anno engem rengetegszer küldtek el rifle servereken az anyámba amerikaiak (akárcsak SWAT4-ben TDM-en), pusztán azért, mert jól játszottam, és ugye rámentem rendesen a minél jobb framerate-re. Levettem minimumra minden grafikai beállitást, ők meg csodálkoztak, hogy hogyan tudok négyet-ötöt kilőni közülük 25 méterről nyilt terepen állva, szemtől szemben. Hát úgy, hogy én nem csúcshardveren tolom fullra húzva mindent, 50 fps-el, hanem csontra lebutitva 150-200-al, aztán amig te célzol, én arrébb szambázok + a magas framerate miatt ilyenkor szinte mindig én nyerem a sarokmögülelőbukkanós-hirtelenmásvilágraküldős konfrontációkat is, ezt biztosan mindenki ismeri: olyankor történik, amikor biztos vagy benne, hogy te lőttél előbb, és halálos találatot vittél be, de mégis te halsz meg, mert a másiknak háromszor annyi fps-e van.