24218
Modern Warfare 2
  • Pretorian
    Neki legalább van mutatnivalója te degenerált óvodás. Amit eddig belőled láttunk az az, hogy sem helyesen irni (nincs hosszú i-m mielőtt bárki azt hinné, hogy ekkora öngólt rúgok lol), sem fogalmazni nem tudsz, de abban is teljesen biztos vagyok, hogy nem tudsz két, tartalmilag összefüggő mondatot elmondani egymás után.
  • Pretorian
    Igen, ez sajnos pontosan igy van. A legérdekesebb az, hogy általában azon országok fiai a legkiemelkedőbbek, amely országokban a legelterjedtebb a warez, pl. Románia, Lengyelország, és ugye mi is. Én a britektől sem vagyok hasra esve, a németek viszont tényleg elég jók.
    CoD2-ben anno engem rengetegszer küldtek el rifle servereken az anyámba amerikaiak (akárcsak SWAT4-ben TDM-en), pusztán azért, mert jól játszottam, és ugye rámentem rendesen a minél jobb framerate-re. Levettem minimumra minden grafikai beállitást, ők meg csodálkoztak, hogy hogyan tudok négyet-ötöt kilőni közülük 25 méterről nyilt terepen állva, szemtől szemben. Hát úgy, hogy én nem csúcshardveren tolom fullra húzva mindent, 50 fps-el, hanem csontra lebutitva 150-200-al, aztán amig te célzol, én arrébb szambázok + a magas framerate miatt ilyenkor szinte mindig én nyerem a sarokmögülelőbukkanós-hirtelenmásvilágraküldős konfrontációkat is, ezt biztosan mindenki ismeri: olyankor történik, amikor biztos vagy benne, hogy te lőttél előbb, és halálos találatot vittél be, de mégis te halsz meg, mert a másiknak háromszor annyi fps-e van.
  • csuszi
    jaja:) én nem tudok olvasni, helyesen írni, és én futottam bele egy topic rajtam röhög beírásba:)

ha lehet hanyagolj és törődj azzal inkább, hogy megnyerd a tanár néniket és bácsikat magadnak így elsőben.

az amcsik tényleg nem a legjobbak, játszottam egy párral... ez a játék nl, finn, német, angol, fr és volt szockó országokban magas szintű.
    de persze máshol is lehetnek jó játékosok, csak ez a jellemző.
    és minél jobbak, annál parasztabbak a lelkeim:)
  • Grifidos
    Jó az!
    Én a COD4-et is steamen vettem meg, így hogy nem lesz dedicated szerver a warez verzió legfeljebb a single playre lesz jó.
  • Pretorian
    Multiban sok az a 3 nap, kecseg amerikaiak addig felfedeznek minden jó placcot az összes mapon, meg kigyúrják fullra a karakterüket. Mondjuk aki amcsi szerveren játszik, az meg is érdemli. Játsszanak egymással, úgyis bénák mint a szar, legalábbis a CoD2-s meg a SWAT4-es tapasztalataim alapján azt kell mondjam.
  • Bokafix2
    Ma már ha új windowst veszel az is steam exkluzív.
  • Prince23
    50 Steam achievments

ezek szerint a dobozos verzió csak stemes lesz mi? pont úgy mint az Empire Total war

és akkor így igazam lesz, h pc-n steam exkluzív az MW2...?
    :D
  • Prince23
    eu-ba nov. 13
  • MURopi
    De amúgy az 1ik oldalon azt írták európában 13.-án jön ki az MW2, ez most tényleg és az amerikaiak megint 3 nappal előrébb lesznek?:( Bár 3 nap ide vagy oda, nem számít.
  • Miley Cyrus
    A CoDMW2 is Nov.11én jön, a L4D2 is, a Dragon Ball: Raging Blast pedig Nov10én:DD
  • DarkSector
    Pontossan, mivel a C meghajtóra IDEIGLENES fájlok kerülnek!!!
    Ez tényleges méretben max 11-12 GB lehet szerintem, ami install után megmarad.

Jah azért érdemes megemlíteni, az új Star Wars F.U.U.S.E.-t, ahol 25GB-ot jelöltek meg, ennek valszeg még a fele sem igaz, és elirás lehet, hisz ha csak az alap játékot vesszük, az 1 DL-DVD-t borit be a konzolok esetében, és ehhez jön az a + amit konzolon a meglévő tulajok dlc-ként meg tudnak majd szerezni, bárki isten fia kiszorozhatja, hogy totál hülyeség.
  • DarkSector
    miért eddig a Hard Disk Space szerinted az install méretet jelezte????
    biztos hogy a torrent-nek mennyi helyet készítsen elő az ember...:D
  • DarkSector
    jah értem...azé néztem nagyokat...:D

de miért fontos a minimum, hiszen tudtuk jól, hogy ez a legdurvább sorozat, ami a legjobban van optimalizálva, és támogatta ezzel a gyengébb configgal rendelkező felhasználókat is.
  • mascarun
    Jó jó. Nem is én sírok!
  • extra sensory
    Memóriánál is hasonlóképpen van. Pl. a Crysis javasolt memóriaigénye 2 gb, de ha megnézed a feladatkezelőben, alig vesz el többet 1 gb-nál. Mivel figyelembe veszik a háttérben futó 40-50 rendszerfolyamat által felzabált memóriát is.
  • Bokafix2
    Sztem még azt sem. Mivel a helyfoglalásnál figyelembe szokták venni a szükséges szabad területet is, és azt is beleszámolják, mivel sok usernek annyi hely van a vinyóján hogy egy word dokumentum is visítva fér fel.
    Ezért ha pl. egy játék 14 gb-ot "nyom" akkor rászámolnak még 2-3 gb-ot és így jön ki a gépigényben látott méret, mivel az sosem a játék valódi mérete.
  • MURopi
    semmibaj, az intelligenciádat mutatod meg (akárcsak csuszi ;) )
  • mascarun
    Mit 16 Gb-oztok? Az úgyis csak max a telepítés utáni lemezterület foglaltságot jelzi! Az install jobb esetben egy szimpla dualdvd-re rámegy!
    De most még ez is csak találgatás. Előre felesleges sírni....
  • Lacee86
    Nekem is csak 2 megás netem van. Nem olyan sok az a 16 giga, 2 éjjel. :)
    De ettől függetlenül nem akarlak lebeszélni a megvételtől, csak inkább csajt ölelgess, ne a játékot!
  • mascarun
    http://www.pcdome.hu/hirek/17596/uj_call_of_duty_modern_warfare_2_kepek

http://www.pcdome.hu/hirek/17599/modern_warfare_2_a_gepigeny
  • Synchronous
    Tuti hogy kevésnek gondolta, nem egy ütősebb játéknál 1 gb a minimum xp-n is.
  • Gabe18
    Szerintem eleve kevésnek gondolta...
  • DarkSector
    Ajánlom figyelmedbe ezt a videót!!! Még mindig sok az 512ram???

CoD:MW2 ingame HD
  • DarkSector
    sokkal szebb!
  • DarkSector
    lfd2
  • hiper KOCKA
    Ja tom, az én hibám, mindent a Crysishoz hasonlítok. :P
  • vérpocok
    16 gb, az szép. na ezért is nem fogom én letölteni. Az 1. résznél elkövettem ezt a hibát, de többet nem fogom. 1 mb-es takony nettel nekem mire ez lejön...huhúú
    Az első résznél több hét volt mire lejött. Elkezdtem tölteni, de valahogy még az 1 mb-s netet sem tudta kihasználni mert fele- meg negyedannyival jött mindig. Aztán mikor pár óra volt hátra egyszer áramszünet volt, egyszer meg ledobott a net. Harmadjára jött le. Meg időm se volt töltögetni. Úgyhogy nincs több warez... Mikor kihozza az emberke a CD galaxistól tuti átölelem... bár jobb lenne ha csaj hozná.
  • extra sensory
    Franc... L4D 2 is novemberben jön, most méket vegyem meg?
  • balee4
    Pedig videók alapján jóval szebb, de úgyse ez a lényeg, és az MW 1 még ma is jól néz ki.
  • balee4
    Force Unleashed 23 gigát foglal a gépigény szerint :D
  • hiper KOCKA
    Minimum memória 512 mb xp-n? öhh.... Félek én attól a grafikától de nagyon... Ez alig lesz szebb, mint a MW1.
  • Solid Snake
    Age of conan vezet, toronymagasan cirka: 32GB
  • Bokafix2
    Sacred 2 majdnem 20 gb. És az csak rpg.
  • Lacee86
    Hát jah, inkább minőségi 6 óra játékidő, mint 20 óra szarság. Persze lehetne törekedni a középútra, h túl rövid se legyen, de mégis nagy élmányt nyújtson. Meg hát a játékidőt nem lehet pontosan meghatározni, mert függ a játékosok képességeitől, és hogy megy-e előre mint a barom, vagy kicsit finomabb tempóban játszik. Én mondjuk sosem panaszkodtam a játékidőre semmilyen FPS-nél sem, nem szeretem ha nagyon el van nyújtva. Eddig talán egyedül a Crysis Warheadnél tűnt fel, h eléggé rövid.
  • Solid Snake
    Infinity Ward: A Modern Warfare 2 nem rövid

Az Infinity Ward a Call of Duty: Modern Warfare 2-t ért támadások után megvédte nézőpontját a játék single-player kampányának hosszúságáról (vagy rövidségéről).

A fejlesztő szerint a hosszúságot az élmény milyensége határozza meg, és nem a játékosok elvárásai.

A Modern Warfare-t érő kritikák között a küldetéssorozat hosszúságát érintő érvek voltak a leghangosabbak. Mindössze hat óra alatt ki lehetett játszani – és ez az idő nagy eséllyel a hamarosan forgalomba kerülő, óriási felhajtással várt folytatásnál sem lesz hosszabb.

„A megvalósításra szánt élményre próbálunk koncentrálni” – mondta Robert Bowling az Infinity Ward-tól. „És hagyjuk, hogy a történet döntse el, milyen hosszú a játék.”

„Soha nem megyünk úgy neki a fejlesztésnek, hogy ’húszórás játékot akarunk csinálni, mert az emberek húszórásat akarnak’ – olyan intenzív élményt célzunk, ami után azt mondjátok: ’na, ebből nem volt elég ennyi.’”

Bowling azokra a kérdésekre is válaszolt, amelyek újra felmerültek az első rész, pontosabban a Call of Duty 4: Modern Warfare kapcsán. „Igazatok van, hogy sokat akartok játszani valamivel; ez jó dolog” – folytatta. „És ott van még a többi mód is. Tetszhet a sztori, és várhattok tőle többet, ez is rendben van, de fejest ugorhattok a multiplayerbe, ahol 14 millió ember játszott a két év alatt. Ez nagyon hosszú játék, akárhogy is nézzük.”

A Modern Warfare 2 single-player küldetéssorozatát a Special Ops mód egészíti ki. A vadonatúj játéktípus úgy alakítja át a pályákat, hogy több résztvevőnek megfeleljen.
  • Solid Snake
    A mostani "trendy" felhozatalt figyelembe véve, lehet csak pár perc
  • Jobboka
    LOOL mekkora zsir countdown naon bejön xD grat!!
  • Kulee
    Köbö hány órás lesz a game? Biztos volt róla szó, csak én vagyok béna
    Választ előre köszönöm
  • DarkSector
    miért ne futna???:D

a minimumhoz csak azért irják XP-t, meg Vistát, mert win7 a recommened-hez nyujt táptalajt...:D
  • Solid Snake
    Lolmá