Modern Warfare 2
-
ez a mozgás érzékelős szarság, szerintem tök felesleges, még kezdetleges állapotban van.
egyszerűen képtelenség vele ugy belőni, hogy azt a hihetetlen pontos irányitást kapd, amit egy kontroller, vagy bill+egér ad, itt a válaszidőre értem.
szerintem ez a következő 10 éveben csak hobby szinten üzhető majd, ezzel egy komoly autoverseny játékban vagy fps-ben vagy platformban kivitelezhetetlen lezs hogy precizen irányitsd, és akár eredményeket érj el vele...
nekem még a kormányokkal is bajom volt, egy autos játékhoz, csak akkor fecsérelnék, egy 900fokos, többtizezres kormányt, ha az valóban szimulátor lenne, én játszottam 2x kormánnyal, akkora késések voltak, hogy ihaj. de lehet csak nekem tűnik úgy hogy a kormány működése valósághűbb a játék valós értékénél, és ezért nekem nem nagyon passzentolt össze a 2.
a végén a menüben a botorkálás nah az király lehet, a többi csak hab...(és nemtuom figyeltétek-e de hangérzékeny lesz valszeg, mert a végén volt egy poén, hogy a csaj mondta hogy vége, és nem mutatták a tv-t, de lehetett a fényeken látni hogy lekapcsolt a gép....:D)