Modern Warfare 2
  • Alien
    Na velem is megtörtént, belefutottam egy level hack-es hostba. Gondoltam nyomok egy kis free for all-t, pálya: rust. Belépek, ment vmi töltő csík (olyan mint amikor letesszük a bombát) csak kiírt vmit h X% complete és töltötte. Sejtettem, hogy ez nem jelent vmit jót, úgyhogy kiléptem de már késő volt. 70es lettem pedig nem is lőttem le senkit. Csomó title-t és embleme-t adott, fegyveres challange-ek majdnem mind fullosak lettek, szerintem ha hagyom a csíkot végigfutni akkor minden 100%os lesz. Persze ígyis sok olyan lett amit nekem kellett volna szerezni :( Prestige 1 32-es voltam. Elmentettem amikor alap 70-es voltam, lehet, hogy azt vissza fogom tenni, vagy kezdek innen egy prestige-t csak az a baj, hogy akkor azok a title-ök is megmaradnak amiket nem én szereztem :( És még vmi módosítást észrevettem: az eset után kiírja a ping értékeket számmal is. Eddig csak a csíkok voltak és nekem az elég bőven... Azt nem tudjátok hogy lehet visszaállítani? Mert egyelőre nem teszem vissza a mentésem, de új prestige-t se akarok kezdeni megint mindent elölről. Bár ha ezt a pinges dolgot is átírta, ki tudja, hogy még miket változtatott...